Laska v pocitacovych hrach???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sheep
Addict
Addict

Laska v pocitacovych hrach???

Príspevok od používateľa Sheep »

V poslednom case sledujem ze videoblogy a stranky su plne motivov, ktore zobrazuju lasku v pocitacovych hrach, trebars WoW alebo Guild Wars...atd jaky mate nato nazor? Videa su sice pekne ale pride mi to uz dost fanaticke. :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja som mal tiez swatbu wo wow :D :D ale iba recesia.. chlapika som nepoznal ( mam zensku postavu)
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ani ja nemám rada takéto silenie. Mi to pripadá, ako keby sa stále rozprávalo len o vzťahoch, ich význame, o láske, aké je to strašne dôležité. Potom si bežný človek, ktorý pripadá, ako keby nebol normálny, ak náhodou nemá vzťah :roll:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

na jednej strane sprijemnenie/skvalitnenie hry, na druhej upokojenie pre asociala, ze ma niekoho, kto ho ma rad...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nejako mi to do hier nepasuje... ako ked sa Tomas Angelo zamiloval do Sary v mafii, uz vtedy to bolo nezvycajne vidiet nieco take v hre.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Jasné, postupom času sa budú ľudia dávať dokopy prostredníctvom on-linoviek.... :? Fakt odveci to už miešať aj do hier... :roll:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Samozrejme, svet ma coraz vacsiu tendenciu unikat do "virtualneho", fantastickeho sveta, kde ma moznost "naplnit" nieco, co je v realite tazsie dosiahnut, najst. A laska/cit je tiez sice umely, ale "namotat" sa da prinutit - niekedy sa nam zda, ze to postacuje...potom nastava problem zvladat realitu, resp.- navyk na rychlejsiu a bezpecnejsiu cestu cez virtualny svet..
No co uz, zijeme v mnohorozmernej realite (kazdy ju vnima svojim pohladom), a sme v dobe kedy nie je problem si ju vytvorit podla svojich idealov..
Samozrejme pravy prezitok "inreal" to nenahradi NIKDY.
qwerty-xyz

Re: Laska v pocitacovych hrach???

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sheep napísal:V poslednom case sledujem ze videoblogy a stranky su plne motivov, ktore zobrazuju lasku v pocitacovych hrach, trebars WoW alebo Guild Wars...atd jaky mate nato nazor? Videa su sice pekne ale pride mi to uz dost fanaticke. :?
trieskam si hlavu o stol ked to vidim a smutne konstatujem ze este aj tie animovane postavicky sa maju lepsie ako ja :cry:
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

ja neviem, svatby v onlinovkach maju vacsinou nejaky vyznam (bonusove skilly, alebo aj neviem co) Da sa to este prezit, predsa len kazdy nejde hrat hru pre to, aby tam nasiel lasku. ako, naozaj si neviem rpedstavit, ze by som sa mal do niekoho zalubit cez hru. ja potrebujem tu osobu poznat sam. V hre sa moez kazdy hrta na nieco ine, co v realite je
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

samploom napísal:...
ten problem nastava len pri labilnejsich ludoch a to je drviva mensina, preto pokladam tuto moznost za spestrenie hry a skutocnu komunikaciu s dievcatom, dvorenie apod. si necha ujst len hlupak alebo chory clovek
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Keď toto čítam je mi blbo.
Simulácia lásky v stroji. WTF?! Veď je to choré, keď dve postavičky simulujú svadbu.....choré :!:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

DonLuca napísal:Jasné, postupom času sa budú ľudia dávať dokopy prostredníctvom on-linoviek.... :? Fakt odveci to už miešať aj do hier... :roll:
v 03x05 how i met your mother si tak Ted nasiel babu... cez WoW :D.. bola sialena :)
trochu ot
Sheep
Addict
Addict

tak v tomto videu je asi vsetko obsiahnute :D

mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sheep napísal:tak v tomto videu je asi vsetko obsiahnute :D

fascinuje ma ako sa mohol niekto s tym videom je.at koli takejto kravine
Sheep
Addict
Addict

mi-chau napísal:fascinuje ma ako sa mohol niekto s tym videom je.at koli takejto kravine
co som sa mohol docitat v commentoch ku tomu videu tak tam pisali, ze sa ta elfka stratila ci co, a ten chlapik nanu spomina... :?
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

jin napísal:Keď toto čítam je mi blbo.
Simulácia lásky v stroji. WTF?! Veď je to choré, keď dve postavičky simulujú svadbu.....choré :!:
No Jin, nepotesim Ta ale ta nasa najmladsia generacia simuluje snad uplne vsetko :idea: , kedze Tym ze je to v rozpore so skutocnym prezivanim...chapem skoro degenerativny ucinok na neskusenych, no je to tak-co v hrach este nie je, co je v zivote vzacne zazit??. To Ti zivotaskuseny mozu mat s toho len zabavu. Najskor to zacalo lahkym a syntetickym odreagovanim (pong), teraz ide o co najvacsiu simulaciu skutocnosti. Ked sa to prezenie...nuz, clovek sa riadi tym ako jeho mozog spracovava a triedi, no az tak sa neoklames to je jasne...este v tejto dobe to ber z recesie, niekedy je lepsie nemysliet proste na to, o co sa bude vyvoj snazit (coraz silnejsie manipulovat/lakat). Nechcem tragedizovat, zdravy clovek vie ze skutocnost takychto citov je v nefalsovanych socialnych vztahoch, nie dakom WoWe. Ale labilita sa hrat je silna :twisted:, predpoklad lakavosti u deciek velky.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

jin napísal:Simulácia lásky v stroji. WTF?! Veď je to choré, keď dve postavičky simulujú svadbu.....choré :!:
no nic v zlom ale neplet si pojmy s dojmami... simulacia(v pravom zmysle slova) lasky v stroji je zatial nemyslitelna(a este dlho dufam nebude)... ked to beries takto mozes simulaciou lasky nazyvat aj to ked si pises s frajerkou cez icq... a k tym svatbam dodam len tolko ze su to akcie bud cisto z recesie, alebo naopak maju realny zaklad, sam som sa kedysi jednej takej virtualnej svatby zucastnil a islo o to ze ty dvaja sa brali aj v skutocnosti par dni nato a chceli to takymto sposobom oslavit aj so svojimi kamaratmi, ktorych by nikdy na skutocnu svatbu pozvat nemohli... a nechapem co ti na tomto pride chore, samozrejme ze s kamaratmi ktorych ma clovek doma si skoci niekam to poriadne oslavit ale co ti kamarati ktori byvaju tisice kilometrov daleko? preco to neoslavit aspon v tom virtualnom svete ked to v realnom nejde? aspon potom nemas opicu :wink:
samploom napísal:Nechcem tragedizovat, zdravy clovek vie ze skutocnost takychto citov je v nefalsovanych socialnych vztahoch, nie dakom WoWe.
aha takze "nefalsovany socialny vztah" moze mat clovek len niekym koho denne vidi? co je zle na socialnych vztahoch ludi co sa nikdy nestretnu? nech uz komunikuju cez papierove listy, telefon, mail, icq alebo wow? lebo cely ten tvoj nefalsovany socialny vztah je prave komunikacia s ostatnými ludmi... a ja fakt nevidim rozdiel v tom pisat si s niekym 3 hodiny na icq a sediet s niekym 3 hodiny pri ohni v nejakej hre a kecat...
Sheep
Addict
Addict

v podstate ci laska moze existovat aj v hre, oto je to lepsie ked uz vasu "hraciu partnerku" poznate aj osobne, je teda mozne ze si lasku rozdavate aj cez hru...niekedy to moze mat aj zabavny charakter, nie je to asi nejake najlepsie riesenie ale urcite lepsie ako icq, pripadne pokec a dalsie, veci, kedze ta vasa holka ma graficku podobu... :wink:
Napísať odpoveď