Laska v pocitacovych hrach???
Laska v pocitacovych hrach???
V poslednom case sledujem ze videoblogy a stranky su plne motivov, ktore zobrazuju lasku v pocitacovych hrach, trebars WoW alebo Guild Wars...atd jaky mate nato nazor? Videa su sice pekne ale pride mi to uz dost fanaticke. 
Samozrejme, svet ma coraz vacsiu tendenciu unikat do "virtualneho", fantastickeho sveta, kde ma moznost "naplnit" nieco, co je v realite tazsie dosiahnut, najst. A laska/cit je tiez sice umely, ale "namotat" sa da prinutit - niekedy sa nam zda, ze to postacuje...potom nastava problem zvladat realitu, resp.- navyk na rychlejsiu a bezpecnejsiu cestu cez virtualny svet..
No co uz, zijeme v mnohorozmernej realite (kazdy ju vnima svojim pohladom), a sme v dobe kedy nie je problem si ju vytvorit podla svojich idealov..
Samozrejme pravy prezitok "inreal" to nenahradi NIKDY.
No co uz, zijeme v mnohorozmernej realite (kazdy ju vnima svojim pohladom), a sme v dobe kedy nie je problem si ju vytvorit podla svojich idealov..
Samozrejme pravy prezitok "inreal" to nenahradi NIKDY.
-
qwerty-xyz
Re: Laska v pocitacovych hrach???
trieskam si hlavu o stol ked to vidim a smutne konstatujem ze este aj tie animovane postavicky sa maju lepsie ako jaSheep napísal:V poslednom case sledujem ze videoblogy a stranky su plne motivov, ktore zobrazuju lasku v pocitacovych hrach, trebars WoW alebo Guild Wars...atd jaky mate nato nazor? Videa su sice pekne ale pride mi to uz dost fanaticke.
ja neviem, svatby v onlinovkach maju vacsinou nejaky vyznam (bonusove skilly, alebo aj neviem co) Da sa to este prezit, predsa len kazdy nejde hrat hru pre to, aby tam nasiel lasku. ako, naozaj si neviem rpedstavit, ze by som sa mal do niekoho zalubit cez hru. ja potrebujem tu osobu poznat sam. V hre sa moez kazdy hrta na nieco ine, co v realite je
No Jin, nepotesim Ta ale ta nasa najmladsia generacia simuluje snad uplne vsetkojin napísal:Keď toto čítam je mi blbo.
Simulácia lásky v stroji. WTF?! Veď je to choré, keď dve postavičky simulujú svadbu.....choré
-
tomo.za
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no nic v zlom ale neplet si pojmy s dojmami... simulacia(v pravom zmysle slova) lasky v stroji je zatial nemyslitelna(a este dlho dufam nebude)... ked to beries takto mozes simulaciou lasky nazyvat aj to ked si pises s frajerkou cez icq... a k tym svatbam dodam len tolko ze su to akcie bud cisto z recesie, alebo naopak maju realny zaklad, sam som sa kedysi jednej takej virtualnej svatby zucastnil a islo o to ze ty dvaja sa brali aj v skutocnosti par dni nato a chceli to takymto sposobom oslavit aj so svojimi kamaratmi, ktorych by nikdy na skutocnu svatbu pozvat nemohli... a nechapem co ti na tomto pride chore, samozrejme ze s kamaratmi ktorych ma clovek doma si skoci niekam to poriadne oslavit ale co ti kamarati ktori byvaju tisice kilometrov daleko? preco to neoslavit aspon v tom virtualnom svete ked to v realnom nejde? aspon potom nemas opicujin napísal:Simulácia lásky v stroji. WTF?! Veď je to choré, keď dve postavičky simulujú svadbu.....choré
aha takze "nefalsovany socialny vztah" moze mat clovek len niekym koho denne vidi? co je zle na socialnych vztahoch ludi co sa nikdy nestretnu? nech uz komunikuju cez papierove listy, telefon, mail, icq alebo wow? lebo cely ten tvoj nefalsovany socialny vztah je prave komunikacia s ostatnými ludmi... a ja fakt nevidim rozdiel v tom pisat si s niekym 3 hodiny na icq a sediet s niekym 3 hodiny pri ohni v nejakej hre a kecat...samploom napísal:Nechcem tragedizovat, zdravy clovek vie ze skutocnost takychto citov je v nefalsovanych socialnych vztahoch, nie dakom WoWe.
v podstate ci laska moze existovat aj v hre, oto je to lepsie ked uz vasu "hraciu partnerku" poznate aj osobne, je teda mozne ze si lasku rozdavate aj cez hru...niekedy to moze mat aj zabavny charakter, nie je to asi nejake najlepsie riesenie ale urcite lepsie ako icq, pripadne pokec a dalsie, veci, kedze ta vasa holka ma graficku podobu...