V minulom roku sa pustil reziser a scenarista Juraj Jakubisko do tvorby zatial najdrahsieho filmu v strednej Europe - do filmu Bathory. Natacal sa na Slovensku a v Ceskej republike. Kedze sa Jakubiskova manzelka Deana H. sudila s kameramanmi (ktori ukradli casti filmu a vyhrazali sa jej, ze pokym im nezaplati, tak ho zverejnia na internete a rozvesaju mediam), co posunulo premieru filmu z jesene 2007 na dalsi termin 17. januara 2008 a nakoniec az na siedmy februarovy den.
NuSuey napísal:na toto zrejme aj pojdem do kina lebo som moc zvedavy.. inac pokus sa editnut ten prvy post a doplnaj tam nejake info, linky na trailer a podobne
Budem sa pokusat zistit nejake info, ked zistim, doplnim
pojdem ucite do kina , som tiez velmi zvedavy , Jakubisko je dobry reziser a Anna Friel , ktoru mozno poznate s filmu Goal moze byt dobra batoricka. uvidime , kazdopadne s atesim
Teším sa na tento film už celkom dlho takže uvidíme čo to dá a ako seth povedal tak keď sa pod niečo podpíše Jakubisko tak to už nemôže byť nejaký shit
No 300-milionovy rozpocet , si myslim ze na nase pomery to je riadna suma. Som zvedavy co z tolkych milionov vycarovali ..... ktovie mozno konecne po dlhom case bude zase oskar
Na danom reziserovy sa mi najviac paci ze vyuzije cokolvek ci uz to bude herec z uzbekistanu alebo miliony korun len nato aby dosiahol to aby konecna scena vyzerala tak ako si to predstavoval
Asi po niekoľkých rokov spravím to, že tento film si stiahnem až potom, až keď ho uvidím v kine...
Samozrejme, tešíme sa, podporíme a dúfame, že zisky budú vysoké
schw33k napísal:Asi po niekoľkých rokov spravím to, že tento film si stiahnem až potom, až keď ho uvidím v kine...
Samozrejme, tešíme sa, podporíme a dúfame, že zisky budú vysoké
Len aby si ho este chcel po videni v kine stahovat ..... ale inac dufam aj ja ze to bude konecne poriadny slovensky film ....aj ked to nieje cisto slovensky