Webová stránka
Webová stránka
Zdravým vas ludia....nenasiel som temu tejto podobnu takze cchem sa spytat ze kde by som nasiel na moju este nespravenu www stranku take nieeco ako ze pojdem mysou na text a zmeni sa farba ako to docielym??alebo take vselijake animacky??jmm??Lebo ma poverili spravit stranku na nasu triedu neviem ani ako zacat zaklady z HTML mam len to potrebujem doladit...Takze ako a cim zacat??Dakujem za kazdy prispevok ohladom WWW STRANOK
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ked zacnes studovat trochu CSS tak budes vediet
Vysvetlenie
a ak nevies CSS tak zacni
Vysvetlenie
Kód: Vybrať všetko
http://www.jakpsatweb.cz/enc/hover.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.jakpsatweb.cz/css/Chcel by som si vytvorit hlavicku na tu stranku a neviem ako sa to robi vedel bi my niekto urobit??Ochotný clovek??
Parametre
Chcem aby tam bol Text Stredné odborné učlište - Vráble
Dalej chcem 1.G
A odbor
Mechanik Nastavovač
nejake pozadie pekne necham na vas a tak vselijako s odtienmi a taak Urcite sa odmenim aspon karmou.A fonty a farby necham na Vas.Dakujem zatial.
Parametre
Chcem aby tam bol Text Stredné odborné učlište - Vráble
Dalej chcem 1.G
A odbor
Mechanik Nastavovač
nejake pozadie pekne necham na vas a tak vselijako s odtienmi a taak Urcite sa odmenim aspon karmou.A fonty a farby necham na Vas.Dakujem zatial.
-
Ferdipondus
Novice
ja sa ti mozem pokusit pomoct. teda az mas tie znalosti html. ale i tak bude najsamlepsie si precitat/nastudovat okrem zakladov toho html aj zaklady css pretoze vsetko o co ziadas je jednoducho riesitelne cez kaskadove styly. a co je lepsie ako vyriesenie problemu samym sebou? a az potrebujes spravit nejaku webovu stranku bez studia tak verim tomu, ze najdes kopu firiem venujucim sa tejto problematike.