Najoblúbenejšie lyžiarske strediská
Teraz bude stvrty rok co sa postavim na board, ale zatial som si vela nenajazdil, hlavne k tomu prispel minuly rok.. a kedze som jediny v rodine komu sa este chce jazdit, tak nechodime vobec do zahranicia
Cize porovnavat slov. a zahranicne velmi nemozem, ale co som len tak pocul z rozpravania, tak to co tu mame, je tazka bieda, ale predsa lepsie ako narodit sa niekde v madarsku (myslel som to podla reliefu)
Cize porovnavat slov. a zahranicne velmi nemozem, ale co som len tak pocul z rozpravania, tak to co tu mame, je tazka bieda, ale predsa lepsie ako narodit sa niekde v madarsku (myslel som to podla reliefu)
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Cista pravda suhlasim neviem si predstavit ze by som sa narodil v AfrikeRetne napísal:Teraz bude stvrty rok co sa postavim na board, ale zatial som si vela nenajazdil, hlavne k tomu prispel minuly rok.. a kedze som jediny v rodine komu sa este chce jazdit, tak nechodime vobec do zahranicia![]()
A zahranicie je lepsie uz len kvoli sluzbam...
-
pesinko2468
Expert
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ombre, skus jasnu, podla mna neolutujesPilifo napísal:No mám odskúšané Krahule, Skalku, Krížnu, Vrátnu, Jasenskú dolinu, Vrátnu a Čičmany, ale nemôžem povedať, že by sa mi niekde nepáčilo...Ale samozrejme rád by som si vyskúšal aj nejakú lyžovačku v Alpách, ale na to je fakt potrebných trošku viac financií, aj keď sa to určite oplatí vyskúšať