ani ja som ju celú nečítal ddwolodo napísal:myslim ze lock lebo ludia si neprecitaju celu diskusiu a budu len pridavat odkazy ze je to uzasne, ze je to zazrak a co ja viem co este.... a zacne dalsia hadka.... a kazdy treti odkaz bude len ... mal si precitat celu temu...
Duch na fotke
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
fikotek proosim ta co ta napadlo vyhladat 10 mesiacov staru temu ked je davno vyriesena a davat tu nejake nazory....(to ti nezakazujem ale je to bezvyznammne) ked uz sa aj ten co tu dal fotku priznal ze je to FAKE
a malo sa stat toto...pystek napísal:RUNNES: priznavam je to falzifikat.
wolodo napísal:myslim ze lock lebo ludia si neprecitaju celu diskusiu a budu len pridavat odkazy
-
fikotek
King
Aha sorry ja si nevsiml tohle neni diskuzni forum. Ja se nedival na datum ale prisel sem na ni pres odkaz z jine temy a proste sem vyjadril svuj nazor. Mas snad neco proti?? Me je jedno jestli je tema vyresena ja sem podal svuj dotaz "proc se objevuji jen pres fotoaparat" Jestli te tato tema tak sere tak si ji nevsimej !!wolodo napísal:fikotek proosim ta co ta napadlo vyhladat 10 mesiacov staru temu ked je davno vyriesena a davat tu nejake nazory....(to ti nezakazujem ale je to bezvyznammne) ked uz sa aj ten co tu dal fotku priznal ze je to FAKE
PS: V takovem pripade by se musela zamknout pulka fora kvuli tomu ze je tema stara vic jak 10 mesicu a uz je vyreseny problem.
Nechaj tak, o zamknuti rozhoduju moderatori a nie uzivatelia, kludne pis kde chcesfikotek napísal:Aha sorry ja si nevsiml tohle neni diskuzni forum. Ja se nedival na datum ale prisel sem na ni pres odkaz z jine temy a proste sem vyjadril svuj nazor. Mas snad neco proti?? Me je jedno jestli je tema vyresena ja sem podal svuj dotaz "proc se objevuji jen pres fotoaparat" Jestli te tato tema tak sere tak si ji nevsimej !!
PS: V takovem pripade by se musela zamknout pulka fora kvuli tomu ze je tema stara vic jak 10 mesicu a uz je vyreseny problem.
-
wolodo
Professional
naschval som ti tam dal do zatvorky ze ti to nezakazujem... pre mna za mna si to pis kam chces.... ale povacsine ked chcem daco napisat do nejakej temy tak si o nej aspon zbezne urobim prehlad na tych stranach co su pisane popredu....
a tooboz ked je to FAKE ked to priznal.... nic take sa neobjavuje cez objektiv, pivovu flasu, alebo v zrkadle, jednoducho to neni.... a neviem ako inak by si ziskal dokaz o tom ze aj keby tam daco bolo keby si nemal fotak... co to namalujes? neni doveryhodne, a ked to opises uz toboz nie.....
mne len islo o to ze teraz by tu pisalo asi 10 novych ludi ze tomu neverim, ale verim to neni mozne..... ked o stranu dozadu je to vyriesene
kazdy ta tu zrusi ked budes pisat do tem ktore su vysvetlene... ale zakazat moze len admin alebo moderator... ja ta len upozornujem....
pochopim ked sa nezamknu temy s nejakym citovym problemom, alebo situaciou ktora sa moze kludne dakomu stat... ale toto podla mna len nahoda ze to este neni lock
a tooboz ked je to FAKE ked to priznal.... nic take sa neobjavuje cez objektiv, pivovu flasu, alebo v zrkadle, jednoducho to neni.... a neviem ako inak by si ziskal dokaz o tom ze aj keby tam daco bolo keby si nemal fotak... co to namalujes? neni doveryhodne, a ked to opises uz toboz nie.....
mne len islo o to ze teraz by tu pisalo asi 10 novych ludi ze tomu neverim, ale verim to neni mozne..... ked o stranu dozadu je to vyriesene
kazdy ta tu zrusi ked budes pisat do tem ktore su vysvetlene... ale zakazat moze len admin alebo moderator... ja ta len upozornujem....
pochopim ked sa nezamknu temy s nejakym citovym problemom, alebo situaciou ktora sa moze kludne dakomu stat... ale toto podla mna len nahoda ze to este neni lock
TU http://www.hojko.com/post743175.html#743175
A tu su rozne priklady a k tomu aj vysvetlenia fakeov:
http://www.ghostresearch.org/ghostpics/
Tento nas je tam hned ako prvy - dlha expozicna doba.
-
Grim
Darca
je to tam vysvetlene, niesu to duchovia, su to ludia a take ze "ked som to fotil nebolo tam nic vidiet" je blud.GothaR napísal:TU http://www.hojko.com/post743175.html#743175
-
wolodo
Professional
neviem ale tato nasa fotka je na stopro fake.... a tym ostatnym uz neverim len z presvedcenia...
ok sak mne je jedno.. davajte si tu nazory ako sa vyskytnu duchovia len na fotkach.... v poho ja som chcel len poukazat na to ze k tejto Fake teme sa uz neda nic moc povedat... a otvori sa znova.... len koli FAkEu... that's all..