Athlon x2 tk55 informacie

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Athlon x2 tk55 informacie

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim vsetkych, potreboval by som pomoct ohladne CPU Athlon x2 tk55, co sa montuju do notebookov. Co su zac tieto procesory, ak niekto ma po ruke testy, porovnania s inymi CPU. Hladal som informacie, ale zial, marne, teda aspon mne sa to nepodarilo. Su to len upravene ,ohladom na spotrebu, desktopove cpu, ci co to je vlastne :) Dakujem.
pato83
Addict
Addict

Jejda ludkovia, takze nikto nevlastni notas s tymto cpu? Trebars mi sem pastnut teploty v idle aj v zatazi, pripadne ako je s nim spokojny. Nejake testy, s tym asi nikto babrat nebude, ale stacilo by cokolvek. Dakujem :)
p.s.: Nasiel som zatial len toto: Mobile CPU benchmark , ale akurat TK55 tam nie je testnuty vobec.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

http://www.notebookcheck.net/Review-Del ... 545.0.html najdes tu test notebookov. tento ma sice instalovany iba tk53, ale rozdiel medzi nim a tk 55 je len v nasobici, cize v prac. frekvencii a s tym suvisiaci o nieco vyssi vykon. co som sa docital, a aj z prilozenej recenzie to vyplyva moc sa nezahrievaju, ale na druhej strane booky s tymito procakmi sa vyznacuju vyssou spotrebou, tj malou vydrzou baterie.
dalsim nedostatkom je mala L2 cache. 2 x 256 kb. to sa prejavuje o nieco nizsim vykonom ako ponuka konkurencia od intelu.
pato83
Addict
Addict

Diki moc krija, na teba je vzdy spolah :) Troska ma popravde zarazila ta vydrz. Ale to je asi bezne, neviem. Tak ale ak by sa este niekto nasiel aj s vlastnymi skusenostami, tak by som bol velmi rad.
Napísať odpoveď