Athlon x2 tk55 informacie
Athlon x2 tk55 informacie
Zdravim vsetkych, potreboval by som pomoct ohladne CPU Athlon x2 tk55, co sa montuju do notebookov. Co su zac tieto procesory, ak niekto ma po ruke testy, porovnania s inymi CPU. Hladal som informacie, ale zial, marne, teda aspon mne sa to nepodarilo. Su to len upravene ,ohladom na spotrebu, desktopove cpu, ci co to je vlastne
Dakujem.
Jejda ludkovia, takze nikto nevlastni notas s tymto cpu? Trebars mi sem pastnut teploty v idle aj v zatazi, pripadne ako je s nim spokojny. Nejake testy, s tym asi nikto babrat nebude, ale stacilo by cokolvek. Dakujem
p.s.: Nasiel som zatial len toto: Mobile CPU benchmark , ale akurat TK55 tam nie je testnuty vobec.
p.s.: Nasiel som zatial len toto: Mobile CPU benchmark , ale akurat TK55 tam nie je testnuty vobec.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.notebookcheck.net/Review-Del ... 545.0.html najdes tu test notebookov. tento ma sice instalovany iba tk53, ale rozdiel medzi nim a tk 55 je len v nasobici, cize v prac. frekvencii a s tym suvisiaci o nieco vyssi vykon. co som sa docital, a aj z prilozenej recenzie to vyplyva moc sa nezahrievaju, ale na druhej strane booky s tymito procakmi sa vyznacuju vyssou spotrebou, tj malou vydrzou baterie.
dalsim nedostatkom je mala L2 cache. 2 x 256 kb. to sa prejavuje o nieco nizsim vykonom ako ponuka konkurencia od intelu.
dalsim nedostatkom je mala L2 cache. 2 x 256 kb. to sa prejavuje o nieco nizsim vykonom ako ponuka konkurencia od intelu.