Existuje prava laska??
-
Blackmoon69
Light Expert
Existuje prava laska??
Ja neviem preco ale ja sa pacim holkam iba na kratke doby. Kecam s holkou uplne v pohode, sa doplname vo vetach. AJ sa sebe pacime. Ale vzdy sa to nejako pokasle. Ani neviem co sa vzdy stane. Spravam sa vzdy normalne a ked je nejaki mali naznak vztahu tak holka cuvne a ako keby ma uz neznala. Neviem cim to je ale asi osobne jak vyzeram to neni. Bo kecam aj s oci do oci a vtedy to je v poho takze holky na mna letia ale vzdy sa to nejak skomplikuje. mam taku smolu ze som este nemal ziadny vztah aj ked som mal cca 8bab za sebou s ktorymi som nieco mal. Mozno to je preto ze holka odo mna ocakava velmi dobreho priatela a ak nieco sa crta tak cuva. A uz som dost stari na to aby som mal nejake tie chwilkove zalezitosti s holkama. Tak co mam robit?? Nevyzeram az tak zle, chodim pravidelne do posilky, som cistotny, dobre sa znackovo oblikeam vonajkujem drahimi vonavkami a este ktomu som chytri mili, slusny ako genltman a ine vecy a aj tak sa nedari. Tak ako?
-
Blackmoon69
Light Expert
nejde o to ze ako vyzeram, ja nechcem holku ktora ide na to ako vyzeram ale aky som a to aj prefrujem o holky, vonkajsia krasa az na druhom mieste, na prvom je vnutorna, pointa je taka ze vzdy ked nacrtnem vztah tak holka sa splasi a ide prec. a takze niesom namysleny.
edit: poviem priklad> holka ma uplne zboznuje a ja ju, ako keby sme boli najkamosi a uplne si doerujeme ale ak sa k niecomu s chyluje tak sa holka uzatvori. nieco take. asi niesom jedin komu as to stalo, nevies ale nieco ktomu chyba. nerobim ramena ale holky su asi nevyspytatelne. mozno to bude tym ze holky v sucasnej dobe su len na uzivanie si a nejake to laskovanie a nic viac asi nechcu
edit: poviem priklad> holka ma uplne zboznuje a ja ju, ako keby sme boli najkamosi a uplne si doerujeme ale ak sa k niecomu s chyluje tak sa holka uzatvori. nieco take. asi niesom jedin komu as to stalo, nevies ale nieco ktomu chyba. nerobim ramena ale holky su asi nevyspytatelne. mozno to bude tym ze holky v sucasnej dobe su len na uzivanie si a nejake to laskovanie a nic viac asi nechcu
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Podľa tohoto by sa dalo povedať, že máš, ako to jackb nazval, "sýndróm profesionálneho kamaráta".Blackmoon69 napísal:edit: poviem priklad> holka ma uplne zboznuje a ja ju, ako keby sme boli najkamosi a uplne si doerujeme ale ak sa k niecomu s chyluje tak sa holka uzatvori.
a koľko to máš rokov?asi si hľadáš len zlé baby...aj mne sa to stávalo stále..mali sme pekný vzťah a furt sme sa rozišli len koli nej...teraz som si našiel takú ktorá to myslí vážne a som s ňou už 8 mesiacov....mladé nevedia čo chcú 
//takže už viem že más 18...a nechodíš náhodou s pätnástkami šestnástkami?tak mi to pripadá
//takže už viem že más 18...a nechodíš náhodou s pätnástkami šestnástkami?tak mi to pripadá
"Holky" potrebuju citit nefalsovanu doveru, nemozu zacitit ze chces nieco viac skorej, ako uznaju ONI za vhodne. Na to je potrebne, aby ste presli urcitou cestou v praxi, nie aby to bolo o slovach..tym nic nedokazes len vytvoris dojem. Tlacenim zatlacas doveru/istotu, ze nemas chut si nieco na nich "vybit"- daky osobny feeling ci potrebu. Pretoze vela typkov ide na to stylom "jaka je*...., no ta by sla, idem balit" - a nepozeraju na osobnost. Tvoria dojem v najlepsom svetle ale pritom ich prirodzenost (chybovost) tam tkvie, skryvana... takych je zial vela a oni to dobre vedia. Skus byt ozaj sam sebou, to je to najlepsie co mozes urobit. A ak si uvedomujes ze nieco je na Tebe silno odpudzujuce, tak to zmen. Ak sa da definovat "prava laska" tak je to podla mna to, ked akceptujes cloveka takeho aky v skutocnosti je, a cenis si to viac ako by si sam ocakaval. Ak to tak nie je ale vytvori sa takato iluzia (+hormony do toho), raz pride velke sklamanie, tzv pojem zlomene srdce. A ak mas pocit ze si sam sebou, tak ta prava jednoducho este neprisla 
-
Blackmoon69
Light Expert
ako tu niekdo vyssie powedal dost mudrych viet(samploom)tak s nim suhlasim...jj mam 18 a to sa mi stavalo ked som bol mladsi tak aj s mladsimi holkami, nechodim a nekukam po holke ze aka je**cka bo to patri do puberty.a baby tie su nevyspytatelne, tak teraz mam dost dobre kamosky v zacinajucej praci ale kedze su o nieco starsie(21r) tak sa to tazsie zacina takze s nimi sa daco pokusim nadviazat bo sice holky co maju 16 alebo tak nejak tak su uplne LUDNY, napr jedna moja kamoska mala za leto 8chalanov, tak s nou preto nesuhlasim(to je akoze o com)
ps: komancik to nebolo myslene ako samochvala tak tu nespekuluj. sa ty pochval. urcite holky odpudzujes, ja sa aspon snazim o seba nejako starat aby holka sa za mna nehanbila
ps: komancik to nebolo myslene ako samochvala tak tu nespekuluj. sa ty pochval. urcite holky odpudzujes, ja sa aspon snazim o seba nejako starat aby holka sa za mna nehanbila
pretoze si on mysli, ze samochvala smrdi musi odpudzovat baby? pripusti fakt, ze nie si jediny, kto sa o seba stara. len nie kazdy to musi napisat dvakrat v jednej teme
k teme: mozno nie je dobre sa unahlit. vsetko chce svoj cas. tiez je dobre najprv vediet, ci mas vobec u danej baby ason sancu. kazdej sa paci nieco ine. jednej by si sa pacil ty, druhej niekto iny, tretej zase niekto iny. to ze si uzasny, krasny, atd neznamena, ze si ideal vsetkych dievcat sveta
mozno sa sustredis prave na take, ktore o teba nestoja. skus zmenit "rybnik" a lovit inde
k teme: mozno nie je dobre sa unahlit. vsetko chce svoj cas. tiez je dobre najprv vediet, ci mas vobec u danej baby ason sancu. kazdej sa paci nieco ine. jednej by si sa pacil ty, druhej niekto iny, tretej zase niekto iny. to ze si uzasny, krasny, atd neznamena, ze si ideal vsetkych dievcat sveta
Ja chodim tiet do posilky , dufam tiez ze vyzeram normalne
, tiez sa snazim v ramci normi pekne obliekat , obcas sa i navoniam
a tiez mam plno plno dobrych kamaratok s ktorymi si rozumiem ........a teraz to tu mam pisat na hojka a stazovat sa ako je mozne ked som taky a poznam tolko bab a este som nemal ziadny vztah ?
......... zamysli sa nad tym co napisal hojko respektive po sebe precitaj este raz svoj prispevok a hladaj chybu
.... aa nieco moze byt aj na tom ze je to uz syndrom profesionalny kamarat ... tak ak mam este poradit tak ak spoznas niejaku holku a zapaci sa ti tak skus s tym nieco urobit este kym budete kamarati pozvat ju niekam a tak necakaj kym to zas prerastie do priatelstva respektive do stavu "si pre mna ako brat ktoreho som nikdy nemala "
, noo ale viem viem ze mne sa tu dobre pise a mudruje a nikdy to nejde tak ako by clovek cakal vsak ?? .... tak sa ty len neboj vsetko sa raz na dobre obrati
(boze dnes pisem jak z velkej knihy
)
//heh ok uz som to opravil ... dik za info
//heh ok uz som to opravil ... dik za info
-
DonLuca
Medium Star
Asi tak pred rokom som už tomu vôbec neveril, že existuje pravá láska a absolútne som ju prestal vyhľadávať.. proste som mal lásku v pi**
Ale v máji tohto roku sa to všetko zmenilo...Zkontaktovala sa so mnov jedná úžasná holka (moja terajšia priateľka) a v tej chvíli som na lásku zmenil názor. Začal som veriť, že pravá láska naozaj existuje a dokonca ju teraz aj prežívam
. A je to fakt ten najkrajší pocit v živote keď, hlavne ak je vám veľmi ťažko a má k vám kto prísť a vyčarovať vám úsmev na tvári
. A to je vec, čo si na tej skutočnej láske najviac vážim. A takto si vážim aj tú svoju lásku

Ale v máji tohto roku sa to všetko zmenilo...Zkontaktovala sa so mnov jedná úžasná holka (moja terajšia priateľka) a v tej chvíli som na lásku zmenil názor. Začal som veriť, že pravá láska naozaj existuje a dokonca ju teraz aj prežívam
-
P3Bo
Guru wannabe
Definuje mi niekto pojem prava laska ? Co si pod tym predstavujete ?
A pre zakladatela tejto temy , naozaj vies co hladas ? Ked sa staras sam o seba je vsteko v pohode ale s partnerom pridu aj tazkosti . vela ludi si pod laskou predstavi len to pekne . Ide o to aby si partnera podrzal aj vo chvili ked sa vsetko poserie a to vela ludi nerobi a cukne . Zivot nie je len radost po ktorej vsetci tuzime . Uzivaj si pokial mozes , urcite si niekoho najdes , najhorsia vec co mozes spravit je do vsetkeho sa hrnut
A pre zakladatela tejto temy , naozaj vies co hladas ? Ked sa staras sam o seba je vsteko v pohode ale s partnerom pridu aj tazkosti . vela ludi si pod laskou predstavi len to pekne . Ide o to aby si partnera podrzal aj vo chvili ked sa vsetko poserie a to vela ludi nerobi a cukne . Zivot nie je len radost po ktorej vsetci tuzime . Uzivaj si pokial mozes , urcite si niekoho najdes , najhorsia vec co mozes spravit je do vsetkeho sa hrnut