Lomenia napísal:Túto anketu som videla v jednom nemenovanom časáku a som zvedavá,ako dopadne tu.
ten novy daniel craig neni velmi dobry,vyzera tak CHLADNE neze by som bol na chlapov ale ti predchadzajuci vyzerali viac v pohode a mali aj taky dobry james-bondovsky humor a perfektne hlasky,okrem toho kazdy james bond bol o nejakej super nicivej zbrani a ten novy boooze tak bol v kasine tak bol nic zaujimave.
Najradsej mam ako predstavitela Bonda Seana Conneryho, ale aj Daniel Craig sa mi celkom pozdaval, a nemam rad Brosnana (neviem preco, proste mi tam nesedel)
pise
conneryho bondovky sa mi velmi pacia, ale tie nove maju viac smrnc, akcnejsie, viac vynalezov. suhlasim ze daniel craig je skvely bond. brosnan hral dobre, ale nejako ma nepresvedcil, aj ked jazdil na bmw
Dal som hlas za Conneryho, aj keď ani Brosnan nebol zlý. Moore bol taký nemastný, neslaný.. nuž a Craiga som ešte nemal česť vidieť, ale z novín a časopisov je mi dosť nesympatický.
Ja som zase mal rad Rogera Moora aj ked samozrejme ze Sean Connery je klasika. bondovky od tych 90-tych rokov nevladzem pozerat pretoze su to strasne zhovadilosti a fantazmagorie.
Veru, ten novy je uz nieco ine ako tie trapne brosnanovky. Bonda zahral paradne aj Roger Moore. Brosnan nebol zly, ale tie filmy, do ktorych ho obsadili boli dost slabe a miestami smiesne. Ku conerymu som sa este nedostal, pozeram to od najnovsieho po najstarsi a skoncil som niekde pri Octopussy (1983)
mne sa pacia vsetky bondovky si tam hral conery,brosnan alebo craig je to jedno ten najnovsi je fakt dobry pacil sa mi a aj brosnannovky si rad pozrem a ked v televizzi teraz davaju coneryho tak aj toho si pozrem...jak sa hovori z kazdeho rosku trosku