rozdiel medzi sharovanou (zdielanou) a normal grafikou na NB
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
rozdiel medzi sharovanou (zdielanou) a normal grafikou na NB
aky je rozdiel medzi tym? vysvetli mi to niekto podrobnejsie?
-
Dante3000rpm
Medium Star
zdielana ti napriklad berie urcitu cast pre svoje potrebi samozrejme si nastavis velkost ktoru ma pouzit pre seba zdielana grafa nepodporuje niektore efetti a shadere
ale integrovana grafa napr nvidia 8600 gt s 512 mb pametou je vlastne normalna karta aku mas v pc ale podla mojho nazoru ma nizsiu spotrebu co aj ma
ale integrovana grafa napr nvidia 8600 gt s 512 mb pametou je vlastne normalna karta aku mas v pc ale podla mojho nazoru ma nizsiu spotrebu co aj ma
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Dante3000rpm
Medium Star
Ocividne si to neskusalDante3000rpm napísal:na filmy ti zdielana grafika bohato staci, tam nieje az taky rozdiel, skor je trochu rozdiel medzi nvidiou a ATI, mal som aj nvidiu aj ati a zeby nejaky nehorazny rozdiel vo farbach bol tak to nemozem povedat, no ati ma funkciu AVIVO s ktorou si mozes "ozivit" obraz
Ak chces hrat novsie hry, tak jednoznacne uvazuj iba nad notasom so samostatnou grafickou.
Gothar - nespochybnujem len sa pytam - aky mal CPU? 
.. ja osobne mam trosku ine poziadavky na NB. Aby bol maly, lahkoprenosny a lahky, s integrovanou grafikou, dostatocnym mnozstvom ram, nejakym ULV CPU atd. Notebook ma splnat hlavne podmienku mobility, teda aby nieco na baterku aj vydrzal. Diskretna grafika si zozerie svoje.. a tak isto aj kazdy dalsi vykonnejsi komponent ktory by mi mal sluzit na hranie hier...
.. hrat a pozerat HD filmy mozem aj na stolnom PC, neviem aky prinos ma HD kvalita filmu na malom displeji - dvdcka bohato postacia.
.. ja osobne mam trosku ine poziadavky na NB. Aby bol maly, lahkoprenosny a lahky, s integrovanou grafikou, dostatocnym mnozstvom ram, nejakym ULV CPU atd. Notebook ma splnat hlavne podmienku mobility, teda aby nieco na baterku aj vydrzal. Diskretna grafika si zozerie svoje.. a tak isto aj kazdy dalsi vykonnejsi komponent ktory by mi mal sluzit na hranie hier...
.. hrat a pozerat HD filmy mozem aj na stolnom PC, neviem aky prinos ma HD kvalita filmu na malom displeji - dvdcka bohato postacia.
On mal Sempron 3000+, ja som tie iste videa pozeral na Semprone 2800 so samostatnou grafikou a isli v pohodeKoCi napísal:Gothar - nespochybnujem len sa pytam - aky mal CPU?
-
Dante3000rpm
Medium Star
ja som si prednedavnom objednal asus A8E za 28000sk : http://www.novepc.sk/asus-a8e-14wt5450d ... 37627.html je tam X3100 uvidim co to bude robit 
-
Dante3000rpm
Medium Star
No tomase reagoval na mna a nie na autora temyDante3000rpm napísal:proste ze ked mas 30000 sk tak si kup notebook s nezdielanou grafikou ak nie tak sa svet nezruti, kupis so zdielanou
Ale uz som to asi pochopil, ze pri tom HD videu vobec neslo o to aka tam je zdielana, lebo nech by bola hocijaka, aj tak by ho neakcelerovala.