No rada znie takto : ze ked mate ruku cistu proste niaki rukav nic proste hola ruka a sadne vam na nu komár a kim pije alebo cuca krv z vas tak vi zospodu ruki pod nim natiahnete kozu na ruke a on nebude moct vitiahnut ten sosak a ze sa tak napije ze vybuchne tak moze to bit pravda
Boj proti komarom
Boj proti komarom
Ahoj u nas v skole mame takého super ucitela ze nam dava radi do zivota aj dnes nam jednu dal a tak chcem vediet od vas ci mate pripadne nieake skúsenosti s tim alebo ci ste to skusali .
No rada znie takto : ze ked mate ruku cistu proste niaki rukav nic proste hola ruka a sadne vam na nu komár a kim pije alebo cuca krv z vas tak vi zospodu ruki pod nim natiahnete kozu na ruke a on nebude moct vitiahnut ten sosak a ze sa tak napije ze vybuchne tak moze to bit pravda
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Boj proti komarom
kamarat mi tiez o niecom podobnom hovoril ale predsa len som radsej ked umieraju rychlopuccik napísal:Ahoj u nas v skole mame takého super ucitela ze nam dava radi do zivota aj dnes nam jednu dal a tak chcem vediet od vas ci mate pripadne nieake skúsenosti s tim alebo ci ste to skusali .
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mno kedze tato tema nieje jedna z tych co dlho vydrzia tak pridam aj ja svoj spamm.
Mi -Chau *tu du tuc* (zvuk bicich po vtipe)
A co sa tyka komara? kup si repelent a nemusis cakat az ta bodne,ale reku vhodnejsie obdobie na riesenie tohto problemu nebolo?bo fakt ma teraz v jednom kuse zeru
Don Luca: to ze si sa vyjadril k teme ta azda opravnuje zosmiesnovat inych?
Alebo ked uz si sa vyspovedal v nedelu v kostole tak zas mozes robit cely tyzden pi*ov***?asi som sa spravne vyjadril ze?
Mi -Chau *tu du tuc* (zvuk bicich po vtipe)
A co sa tyka komara? kup si repelent a nemusis cakat az ta bodne,ale reku vhodnejsie obdobie na riesenie tohto problemu nebolo?bo fakt ma teraz v jednom kuse zeru
Don Luca: to ze si sa vyjadril k teme ta azda opravnuje zosmiesnovat inych?
Alebo ked uz si sa vyspovedal v nedelu v kostole tak zas mozes robit cely tyzden pi*ov***?asi som sa spravne vyjadril ze?
-
c.a.r.n.e.
Medium Star