chrono napísal:Inak je zaujímavé, že to trápi niekoho až teraz. Aj vlani bol ten istý text
ešte zaujímavejšie je , že si registrovaný skoro dva mesiace po minuloročných všech svätých napadlo ma to preto , lebo som pozeral logá a logo všech svätých tam nevidím http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=444375#444375
samozrejme , že sú tam anglické texty , vadí mi to asi pri tomto dôležitejšom sviatku
erm...k tomu slovenskemu. Oficialny nazov sviatku [podla kalendaru] je tusim "vsetkych svatych" a robi to takyto bordel. Je to bez dia, nechcelo sa mi tam bodkovat ako mazoretom ked prepisovali pentateuch. Ten napisa sa tam nezmesit, nepojdem proti pravidlam, proste ked to nema margin/padding aspon 2-4px, tak to tam jednoducho nedam, sklbe mi to oci potom ...a ano v tomto som pako a co?
chrono napísal:Máš pravdu. Správne by tam malo byť All Saints’ Day.
Inak je zaujímavé, že to trápi niekoho až teraz. Aj vlani bol ten istý text (anglických textov bolo použitých viac). Blížia sa vianoce a nový rok, takže som zvedavý, či budú tento rok logá slovenské
kinjeril napísal:Aby si sa mohol pytat taketo priblble otazky.
aha aspon som sa dozvedel ja som sa normalne pytal a dostanem EHM odpoved? a inac pinco neviem preco to ma suvislost s prazdninami ked vcera bol ten sviatok a dneska je normalny pracovny den...inak peace
...ked uz sme pri tych prazdninach, tak ja som prazdniny nemal ani nepamatam - vyhoda a zaroven aj nevyhoda freelancu, pracujes vtedy ked chces, alebo musis.
-=wolf=- napísal:inac...dneska uz neni vsetkych svatych...preco to tam stale je?
vsetky loga co tu boli, tak neboli na jeden den. ked zacinala skola tak tize logo nebolo 1 den, ale asi mesiac, taktiez SNP tu bolo dlhsie. predstav si, ze by si sa vcera neregol, ani by si nevedel, ze bolo ine logo