vyber plastov na bike
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
no ok =) prepacte ale ako mozem vedet ze tu budem prvy =) a BRM ake maxxisi ?? vpredu ignitor a vzadu dynomite co ??? kua preco tu nikde nemaju ten dy-no-mite =((( no co uz skusim teda nahodit te ignitory a napisem ako som s nimi spokojny aj ked nemam sajnu za kolko rokow to kupim =DD a este potesila ma tu sprava ze niekto newedel zodrat tie maxxisi ale inde som videl niekto napisal ze maxxisi su dobre ale rychlo sa deru tak ja newem ale urcite to bude lepsie ako nic a inak u nas v TREKU ( kCK Oslany ) maju michellin jednu za 1000 a maju iba 2.0 ale pdola man su dost hrub akurat ale su tam vacsinou michelin do hory
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
si ma dostal
ja ze tam idu ignitory lebo ja am teraz taky srot tazky a chcem si kupit iba ram z nejakeho merida matts a prehodit veci a aj plaste chcem a tie crossmark su otrasne strasne
to sa mi vobec nepaci a zeby ranchero ??? hmmm co ja wiem
edit//brat ma ukecal na wormdrive aj ked su iba 1.9
podla man to bude zihadlo kostra ani nie 2kg a hentake gumy no uz nech su money 
edit//brat ma ukecal na wormdrive aj ked su iba 1.9
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
cim maksia zmes, tym rychlejsie pojdu doleJacoolbo napísal:ale inde som videl niekto napisal ze maxxisi su dobre ale rychlo sa deru
btw, cim viac mas na vyber, tym si nerozhodnejsi, tym istym som prechadzal aj ja - najlepsie je nabehnut do shopu a vybrat si tam, na mieste, dezen, sirku a beries, nerozmyslas nad inymi, co si chcel kupit a si spokojny s tym, co si kupil, na ostatne zabudnes
Zdravim.Podla mna boli vzdy najlepsie plaste rubeny. No na nazov si dako nespomeniem. Tie kevlarove modrej farby. Boli to 1,95 s takym strednym dezenom. Mal som ich aj na pretekoch na jahodnej asi pred dvoma rokmi, neviem isto a celkom dobre sa s nimi jazdil - narodna cyklisticka sutaz. a ked si na to pamatas, tak na druhy den bol slovensky pohar XC a tam som si vyskusal kevlarove mischeliny a po pretekoch y nich skoro nic neostalo. Tie larseny su v pohode, ale deyen ide rychlo dolu a na mokrych konaroch s nimi dost smyka. 
myslim ze sa volal trilobit. a podla mojho nazoru ten dezen stoji za prd (pokial teda myslime rovnaky typ). je dobry tak akurat na suchu cestu, v terene by som mu neveril.BAD BOY napísal:Zdravim.Podla mna boli vzdy najlepsie plaste rubeny. No na nazov si dako nespomeniem. Tie kevlarove modrej farby. Boli to 1,95 s takym strednym dezenom. Mal som ich aj na pretekoch na jahodnej asi pred dvoma rokmi, neviem isto a celkom dobre sa s nimi jazdil - narodna cyklisticka sutaz. a ked si na to pamatas, tak na druhy den bol slovensky pohar XC a tam som si vyskusal kevlarove mischeliny a po pretekoch y nich skoro nic neostalo. Tie larseny su v pohode, ale deyen ide rychlo dolu a na mokrych konaroch s nimi dost smyka.
co sa tyka tych michelinov, tak som pocul ze su dost defektove. ale zalezi to zase od typu. inak vsetko zavisi od stylu jazdy.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
kevlar vs. drot - to s dranim nema nic spolocne, patka je bud kevlarova, alebo drotena (po obvode v tej casti, ktora bude v rafiku mas bud drot - neposkladas plast, alebo kevlar-pruznejsi, da sa poskladat, lahsi)
ale moj nazor je taky, ze nad kevlarom nemusis ani rozmyslat, na tvoje ucely bude plne postacovat aj drot, nakolko je lacnejsi a na tych par gramoch podla mna nezakladas (rozdiel v tvojom pripade aj zanedbatelny)
ale moj nazor je taky, ze nad kevlarom nemusis ani rozmyslat, na tvoje ucely bude plne postacovat aj drot, nakolko je lacnejsi a na tych par gramoch podla mna nezakladas (rozdiel v tvojom pripade aj zanedbatelny)
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
musis ale brat do uvahy to, ze co sa tyka xc je maximalne odlahcene. mam xc bike a nekupujem maxxis fly weight duse. su sice o 50gramov lahsie, ale tenke su ako papier. mne na tych 100gramov tolko nezalezi. radsej kupim obycajnu rubenu s tym ze som mal tento rok 1 defekt. to iste sa tyka aj plastov. nie som profik a to ze moj bike ma o kilo viac ma absolutne netrapi. beriem radsej tazsiu istotuBAD BOY napísal:No na suchu cestu su dobre tie maxisi, v pohode stacia. Ale kazdy dezen sa velmi rychlo nici na rozdiel od ostatnych. A s tymi mischelinmi mas pravdu, defekt sa da lahko chytit a to hlavne v lese na konaroch, pricom som sa dost divil, lebo tie plaste su na XC.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
JA potrebujem poradit nejake lacne plaste na horsky bicykel.Vyuzitie na kludne vozenie po rovinke zvacsa tak 80-100km vkuse + pol hodiny pauza a podobne jazdim.Mohli by vydrzat aj trosku strku lebo dnesne cesty su nevyspytatelne.Prosim poradte.dik.
Pocul som ze si mam brat co najuzsie aby som mal co najnizsi odpor
Pocul som ze si mam brat co najuzsie aby som mal co najnizsi odpor