Da sa to spravit aj pomocou JavaScriptu aj pomocou CSS. CSS je lepsia volba, pretoze menu sa zobrazi vsade(ak ked nie mozno v spravnej forme, ale zobrazi sa). Pri JavaScripte nie je iste, ci clovek nema vypnuty JavaScript kvoli bezpecnosti. S JS by sa to dalo spravit aj tak, ze by si to menu vzdy na zaciatku skryl a keby ma niekto vypnuty JS, tak by meno zostalo zobrazene. Avsak CSS je lepsia volba
impact napísal:Da sa to spravit aj pomocou JavaScriptu aj pomocou CSS. CSS je lepsia volba, pretoze menu sa zobrazi vsade(ak ked nie mozno v spravnej forme, ale zobrazi sa). Pri JavaScripte nie je iste, ci clovek nema vypnuty JavaScript kvoli bezpecnosti. S JS by sa to dalo spravit aj tak, ze by si to menu vzdy na zaciatku skryl a keby ma niekto vypnuty JS, tak by meno zostalo zobrazene. Avsak CSS je lepsia volba
bubo12342 napísal:Kde by sa to dalo odblokovat tie skripty lebo ja stym mam problem....Na mozzile
Vo Firefoxe to najdes v Nastaveniach>Obsah(content)>Povolit JavaScript (Enable JavaScript). Ak pouzivas plugin NoScript, tak musis pridat stranku do zony doveryhodnych.