BUX.TO - co vy na to ?
-
burnmail123
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
BUX.TO - co vy na to ?
Nazdar , na bux.to som uz zopar mesiacov , mam tam zatial nieco okolo 4,5 dolara a nedavno som si bol vybavit embosovanu kartu vo VUB banke aby som si mohol kupit referalov .
Zaciatocna investicia je okolo 400 SK , za tie si kupim 15 referalov na mesiac , ty 15 referali by mali zarobit spolu s mojimy klikmi okolo 1035 SK
Tak ja som sa rozhodol ze tych 400 SK investujem do toho a potom by to malo ist vsetko uz len zo zarobenych penazi , maju tam takyto system :
15 ref - 16 dolarov (cena ref.) -> 45 dolarov - vynos
35 ref - 34,95 dol. -> 105 dolarov
100ref- 98 dol. -> 300 dolarov
500ref- 459 dol. -> 1500 dolarov -----> toto sa nekupi hned na dalsi mesiac ale jeden mesiac sa necha predlzit tych 100 referalov a potom sa zaplati 500
-- je to taka jednoducha umera klikajucich ak by klikli na 10 reklam denne spolu somnou ze kolko by som zarobil . Referaly su platny na mesiac cize potom je potrebne si predlzit dalsich
Mate niekto skusenosti s BUX.TO ? Vyplatily alebo vyplacaju vam pravidelne peniaze ? Akych referalov mate zakupenych a aky su aktivny ?
Zaciatocna investicia je okolo 400 SK , za tie si kupim 15 referalov na mesiac , ty 15 referali by mali zarobit spolu s mojimy klikmi okolo 1035 SK
Tak ja som sa rozhodol ze tych 400 SK investujem do toho a potom by to malo ist vsetko uz len zo zarobenych penazi , maju tam takyto system :
15 ref - 16 dolarov (cena ref.) -> 45 dolarov - vynos
35 ref - 34,95 dol. -> 105 dolarov
100ref- 98 dol. -> 300 dolarov
500ref- 459 dol. -> 1500 dolarov -----> toto sa nekupi hned na dalsi mesiac ale jeden mesiac sa necha predlzit tych 100 referalov a potom sa zaplati 500
-- je to taka jednoducha umera klikajucich ak by klikli na 10 reklam denne spolu somnou ze kolko by som zarobil . Referaly su platny na mesiac cize potom je potrebne si predlzit dalsich
Mate niekto skusenosti s BUX.TO ? Vyplatily alebo vyplacaju vam pravidelne peniaze ? Akych referalov mate zakupenych a aky su aktivny ?
no ja to robim tak, ze v skole mam vela pocitacov, tak tam som si zalozil vela tych referalov a chodim si to tam klikat skoro kazdy den... mam uz asi 6,5 dolara a chcem si kupit premium na rapid... hmm inak chcel by som sa spytat, ze potom vlastne ked budem mat 10 dolarov tak si to mozem preniest na paypal a potom na rapid??
alebo musim mat viac, napr.11 a ten 1 dolar si paypal zoberie za to ze mi to vlastne sprostredkovalo prenos penazi
alebo musim mat viac, napr.11 a ten 1 dolar si paypal zoberie za to ze mi to vlastne sprostredkovalo prenos penazi
Nechaj si na bux.to aspon 15 USD a az potom posli na paypal.com, dalej pojdes na rapidshare.com vyberies acc hodi ta na pp.com tam sa prihlasis a kupisdigo napísal:no ja to robim tak, ze v skole mam vela pocitacov, tak tam som si zalozil vela tych referalov a chodim si to tam klikat skoro kazdy den... mam uz asi 6,5 dolara a chcem si kupit premium na rapid... hmm inak chcel by som sa spytat, ze potom vlastne ked budem mat 10 dolarov tak si to mozem preniest na paypal a potom na rapid??![]()
Teda ak chces acc na mesiac
A pp.com nezaplatis za nakup ani korunu.
doporucujem mrk sem: http://www.czemoney.com/forum/
no ja zarabam na buxto asi od konca septembra a uz som raz poziadal o platbu na paypal bolo to vyse 10 dolarov ale stale mi nic neprislo lebo zevraj som cital ze to trva az okolo 30 dni no a prosperujem na tom celkom dobre ved 20 novembra som poziadal o platbu a odvtedy som zarobil uz 6,39 dolaru takze som spokojny... 
-
burnmail123
Light Star
ano ten moj kamos ich mal normalne vybrate z bankomatu
tych reklam bolo v posledom case aj 12-13 jeden den aj 15
ja som student a tak som zvedavy ako to pojde lebo keby to islo tak by to bol velmo fajny zarobok a ja si myslim ze to aj vela ludi robi ale niektory nie preto lebo si myslia ze je to blbost co mozno aj je ale nemusi
//k6 inak dobry link , idem citat ten 72 stranovy topic
ja som student a tak som zvedavy ako to pojde lebo keby to islo tak by to bol velmo fajny zarobok a ja si myslim ze to aj vela ludi robi ale niektory nie preto lebo si myslia ze je to blbost co mozno aj je ale nemusi
ňburnmail123 napísal:ano ten moj kamos ich mal normalne vybrate z bankomatu
hmm mne sa raz stalo, ze som mal 19 reklam, a vzdy ked som pockal tych 30 sekund, tak sa mi zobrazilo iba DONE... poklikal som dalsie reklamy a stale iba DONE... no musel som sa ponahlat prec a cestou som rozmyslal ze kua ja som nebol prihlaseny
inak v poslednom case sa mi skoro stale stava nasledovna vec:
a to aj ked restartujem prehliadac alebo sa odhlasim a znova prihlasim
-
burnmail123
Light Star
-
*****HERO*****
Guru wannabe
hm to sa stava aj mne .. a pri tom nerobim nic ine ako pri predchadzajucih reklamach a aj tak to niekedy robidigo napísal:ň
hmm mne sa raz stalo, ze som mal 19 reklam, a vzdy ked som pockal tych 30 sekund, tak sa mi zobrazilo iba DONE... poklikal som dalsie reklamy a stale iba DONE... no musel som sa ponahlat prec a cestou som rozmyslal ze kua ja som nebol prihlaseny![]()
inak v poslednom case sa mi skoro stale stava nasledovna vec:
a to aj ked restartujem prehliadac alebo sa odhlasim a znova prihlasim
-
burnmail123
Light Star
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
burnmail123
Light Star