Nokia 6120 classic

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
josefs
Medium Star
Medium Star

Nokia 6120 classic

Príspevok od používateľa josefs »

Ahojte
na novom mobile mi pod chvilou vypisuje hlasku "registracia SIM karty neúspešná" a z mobilu sa neda volat a neda sa nan dovolat.
Neviete poradit co s tym?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

kam chces zaradit tento prispevok, ak nie do pomoci? Preco si oznacil svoj vlastny prispevok za zle zaradeny?
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

skus tam dat inu kartu a ak ju zobere asi este nemas aktivovanu simku...skus tu simku dat do ineho telefonu a uvidis ci ti to pojde alebo nie...btw akeho mas operatora?
josefs
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa josefs »

to uplink
neviem o tom ze by som oznacil svoj prispevok za zle zaradeny. Ak som to aj urobil tak nedopatrenim. Presne do tejto kategorie som chcel zaradit moj prispevok.

to violator
SIM karta je aktivovana aj funkcna. Je to 3G SIM karta a nejaky cas ide bez problemov ale potom ked sa pokusam nieco urobit cez menu tak sa mi ukaze uvedena hlaska a mobil sa musi vypnut a zapnut aby bol zese funkcny. Mobil je od "pomarancu"
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V tom prípade asi najlepšie urobíš, keď zájdeš k svojmu mobilnému operátorovi.. (nezávidím v tento predvianočný čas).. :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm 3G :-) aspon ja mam tento problem al u t mobilu zhodou okolnosti mam aj ja 6120 ale s telefonom to v ojom pripade nema nic lebo to iste robi aj bratovi aj druhemu bratovi a aj na mojom SE k700i, konkretne este robi take halusky ze moj telefon sa tvatri ze vsetko je OK ale mne sa nikto nedovola dokonca mu to povie ze som off alebo naopak dakto i vola a mne sa to ani neunuva dat najavo telefon. Vsetko to zacalo ked sa preslo na 3G doplnim ze mi to robi len doma takze asi tu bude vadny vysielac alebo tak, byvam v petrzalke a tu to je dost prehustene takze mozno to je aj tym.
Napísať odpoveď