Existuje prava laska??
ano, dovolim si suhlasit, ale to plati len v tom pripade, ak je to vzajomne...Fabo napísal:Laska nie je len o dostavani... ale HLAVNE by mala byt o davani... podla mna sa prava laska da spoznat tym - cim viac date, tym stastnejsimi vas to robi a tym viac este chcete dat.
ak nie, tak jeden lasku iba hra a vyuziva vyhody" zalubenia"
-
papillonbubu
Expert
No dám Ti moj názor na to... ako to robím ja, resp. ako je to u mňa... Som veľmi priateľská ku každému človeku = s veĺa ľuďmi si aj rozumiem... a možno to pre niekt aj vyzerá, že niečo chcem, zariešia a ja samozrejme cúvnem a potom mi je blbé sa nejak stretávať s tým človekom, samozrejme podľa toho čo odo mňa chcel... čím viac ma nejak obmedziť tým viac... jednoducho sú to kámoši, ale nepriťahujú ma fyzicky. A nehovorím, že sa o seba nestaráš, alebo že si špatný... lenže može byť človek kt. je milý, pekný no aj tak to nejak neiskrí na jednej či druhej strane... asi tak, iné za tým nehľadaj. ou a nemám 15 a iné násť... aby som nevedela čo chcem.
a samozrejme že existuje pravá láska.. niekde...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To je jednoznacne, bavime sa o obojstrannej laskeDoris napísal:ano, dovolim si suhlasit, ale to plati len v tom pripade, ak je to vzajomne...
ak nie, tak jeden lasku iba hra a vyuziva vyhody" zalubenia"
Viem si taku situaciu celkom dobre predstavit... jedine realne riesenie ktore tu vidime je vediet rozoznat bliziace sa nebezpecenstvo a naucit sa povedat prr dostatocne skoro a dostatocne citlivo. Ani to vsak asi nevyriesy vsetky eventualne pripady.papillonbubu napísal:No dám Ti moj názor na to... ako to robím ja, resp. ako je to u mňa... Som veľmi priateľská ku každému človeku = s veĺa ľuďmi si aj rozumiem... a možno to pre niekt aj vyzerá, že niečo chcem, zariešia a ja samozrejme cúvnem a potom mi je blbé sa nejak stretávať s tým človekom, samozrejme podľa toho čo odo mňa chcel... čím viac ma nejak obmedziť tým viac... jednoducho sú to kámoši, ale nepriťahujú ma fyzicky. A nehovorím, že sa o seba nestaráš, alebo že si špatný... lenže može byť človek kt. je milý, pekný no aj tak to nejak neiskrí na jednej či druhej strane... asi tak, iné za tým nehľadaj. ou a nemám 15 a iné násť... aby som nevedela čo chcem.![]()
-
papillonbubu
Expert
papillonbubu napísal:fu lebo si sám človiečik na svete... to je stále v pohomne sa tiež nedarí
co to mame kutit stazovania ? tak to aby som sa pridalSheep napísal:urcite existuje, skoda ze mne sa nepostasti, tak ako vacsina beznych veci
//edit ...... myslite si ze ak aj sa to uz zda byt strasne zle a davno stratene stoji to vzdy za pokus urobit s tym este nieco ? ci pri vela snahy v tomto pripade skodi
//edit2 ... alebo kaslite na to to je dlhy pribeh a dnes to na mna zase dajak dolahlo (joj nechapem obcas chytam take dni ) , asi to chce este cas noooo
-
papillonbubu
Expert
hm nie = kútik, ja to beriem v poho,slavo120 napísal:co to mame kutit stazovania ? tak to aby som sa pridal....... mali ste uz obcas pocit ze ste uz za tym ze je to uz v pohode a potom ju (po pripade jeho ) opät uvidite a nie a nie aby ste z nej odtrhli zrak a zistite ze nieste na tom az tak dobre ako sa na prvy pohlad moze zdat ?? ......... vlastne ono to neni ani tak otazka ako skor to co prave zazivam
//edit ...... myslite si ze ak aj sa to uz zda byt strasne zle a davno stratene stoji to vzdy za pokus urobit s tym este nieco ? ci pri vela snahy v tomto pripade skodi
//edit2 ... alebo kaslite na to to je dlhy pribeh a dnes to na mna zase dajak dolahlo (joj nechapem obcas chytam take dni ) , asi to chce este cas noooo
áno = nielen keď ho uvidím, ale keď mi napíše alebo hocičo... zase do toho padám ako malá naivka...
áno = mne to vždy tak nejak stojí za to... a preto sa teraz neviem spamatať z toho, že sa našiel prvý, ktorému nie. a priveľa snahy škodí... presne presne
never ending story sú super...
noo ja som nepovedal ,ze mi to nestoji za to .... jasne ze stoji nikdy sa netreba zdavat ..... ale to je na dlhsie rozpravanie a tato tema neni o tomto .......papillonbubu napísal:áno = mne to vždy tak nejak stojí za to... a preto sa teraz neviem spamatať z toho, že sa našiel prvý, ktorému nie. a priveľa snahy škodí... presne presne
never ending story sú super...
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
Re: Existuje prava laska??
A čo má toto spoločné s láskou.Blackmoon69 napísal:Nevyzeram az tak zle, chodim pravidelne do posilky, som cistotny, dobre sa znackovo oblikeam vonajkujem drahimi vonavkami a este ktomu som chytri mili, slusny ako genltman a ine vecy a aj tak sa nedari. Tak ako?
-
midnight_man
Guru