V for Vendetta

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

S anglickym, ved som k tomu filmu aj s cyrilkom robil titulky ked vysiel :)

Ale mam ho aj na dvd v cestine a nieje to take zle.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

videl som ho po cesky a myslim ze ten dabing bol dobry... hlavne ta poetickost sa tam zachovala :)
Vankisss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vankisss »

tento film je jeden z velmi dobre spracovanych hlavne ta odplata k parlamentu ale čakal som od tohto filmu viac bitik ale aj tak bol to vyborny film.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

videl som v ceskom dabingu...film sa mi lubil hlavne super zaver mal...mam rad ked to hlavny hrdina neprezije a este radsej ked nedosiahne ani svoj ciel ale to neni tento pripad...taky pohreb by som rozhodne nechcel...patri medzi dobre filmy ktorych je cim dalej tym menej ale nijako z tych dobrych filmov nevycnieva...ale odkedy som ho videl tak volske oko si opekam z oboch stran :lol: je to rychlejsie ako kym mam cakat ze zltok stvrdne a zatim sa pripali spodok :P
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

micpu napísal:videl som v ceskom dabingu...film sa mi lubil hlavne super zaver mal...mam rad ked to hlavny hrdina neprezije a este radsej ked nedosiahne ani svoj ciel ale to neni tento pripad...taky pohreb by som rozhodne nechcel...patri medzi dobre filmy ktorych je cim dalej tym menej ale nijako z tych dobrych filmov nevycnieva...ale odkedy som ho videl tak volske oko si opekam z oboch stran :lol: je to rychlejsie ako kym mam cakat ze zltok stvrdne a zatim sa pripali spodok :P
presne tak, takto dobrych filmov je teraz sakra malo (no v tomto roku ich par bolo), 9.9/10, film nema chybu, jedina vec ktora sa mi trosku nepaci bol koniec, ten Eveyin speech uplne na konci. inak tomu nic nechybalo ani nemal nic naviac, viac bitiek rozhodne nebolo treba, bolo ich tak akurat, ako vsetkeho.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

inak povedané, bol to jeden z filmov ktorý mal všetjky aspekty natoľko dotiahnuté, že si zaujímavosť nemusel vynahrádzať násilím a akčnými scénami.
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

da sa to pozrieť :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

zaujimavy :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

myslim si ze velmi dobry film. narozdiel od ostatnych uzivatelov by som vsak privital menej bitiek a viac dialogov lebo tie boli perfektne.ale aj tak 10b :)
Vankisss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vankisss »

je to film založeny na deji v ktorom sa odohrala revolucia. Film je spracovyny dobrer aj po stranke z exektami ale chybalo mi tam viac akcie inak tento film bol dobre na csfd by som mu dal asi 68 %
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Film bol dobrý ale niečo mi tam nesedelo... Ten starec, čo tomu policajtovi rozprával o tom, že ako sa ten Sutler dostal k moci bol neuveriteľne prekvapený. Diváci boli prekvapený lebo sme nevedeli akým spôsobom sa tam dostal ale ten policajt to musel vedieť (samozrejme nie konkrétne že to boli oni čo spáchali tie útoky). Ten starec bol určite starý ale ani ten policajt nebol až tak mladý a aj ostatní čo tam boli boli všetci z toho obdobia keď tam bol ten prevrat a oveľa starší nebol nikto z nich. Vyzeralo to tak ako keby sa to stalo už veľmi-veľmi dávno, že sa už na to ani nikto nepamätal. Ale to tak nemohlo byť, veď všetci žili a neboli až tak starí. Tento moment tam nebol veľmi dobre premyslený a tým to trošku pokazili - ale je to môj subjektívny názor.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Cesar napísal:Film bol dobrý ale niečo mi tam nesedelo... Ten starec, čo tomu policajtovi rozprával o tom, že ako sa ten Sutler dostal k moci bol neuveriteľne prekvapený. Diváci boli prekvapený lebo sme nevedeli akým spôsobom sa tam dostal ale ten policajt to musel vedieť (samozrejme nie konkrétne že to boli oni čo spáchali tie útoky). Ten starec bol určite starý ale ani ten policajt nebol až tak mladý a aj ostatní čo tam boli boli všetci z toho obdobia keď tam bol ten prevrat a oveľa starší nebol nikto z nich. Vyzeralo to tak ako keby sa to stalo už veľmi-veľmi dávno, že sa už na to ani nikto nepamätal. Ale to tak nemohlo byť, veď všetci žili a neboli až tak starí. Tento moment tam nebol veľmi dobre premyslený a tým to trošku pokazili - ale je to môj subjektívny názor.
coze? sorry ale co to placas? :) mam pocit ze si nieco nepochopil...
Cesar
Addict
Addict

Tak sa na to pamätám a to sa mi tam zdalo také čudné. :lol:
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

Steju napísal:coze? sorry ale co to placas? :) mam pocit ze si nieco nepochopil...
aj mne sa zda :?: ušla mi :idea:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ježíš ten prevrat, utoky a čojaviem čo tá vláda na čele s tým despotom asi spravili tak, že bežný ľudia nevedeli, že to robia oni! :lol:
ONI použili tu biologicku zbraň proti vlastným ľuďom a niečo, ako svoju kampaň, postavili na tom, že je to boží trest a oni sú cestou k spáse. Ľudia v zúfalej situácii im uverili a potom, čo sa dostali k moci, pustili do obehu liek. to bolo, akoby "boží zázrak" a tým si definitívne upevnili moc.
A keď mu ten starec o tom "plácal" ako to hovoríš ty-ten policajt to všetko zažil, ale tak ako všetci ostatní, ani len NETUŠIL, že tie útoky mala na svedomí jeho vlastná vláda.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Cesar napísal:Film bol dobrý ale niečo mi tam nesedelo... Ten starec, čo tomu policajtovi rozprával o tom, že ako sa ten Sutler dostal k moci bol neuveriteľne prekvapený. Diváci boli prekvapený lebo sme nevedeli akým spôsobom sa tam dostal ale ten policajt to musel vedieť (samozrejme nie konkrétne že to boli oni čo spáchali tie útoky). Ten starec bol určite starý ale ani ten policajt nebol až tak mladý a aj ostatní čo tam boli boli všetci z toho obdobia keď tam bol ten prevrat a oveľa starší nebol nikto z nich. Vyzeralo to tak ako keby sa to stalo už veľmi-veľmi dávno, že sa už na to ani nikto nepamätal. Ale to tak nemohlo byť, veď všetci žili a neboli až tak starí. Tento moment tam nebol veľmi dobre premyslený a tým to trošku pokazili - ale je to môj subjektívny názor.
ROFL chlapce ty si to evidentne absolutne nepochopil, tak trochu je mi ta luto :lol:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

odporucam pozriet aspon parkrat este ;) dokonca mam akurat chut pozriet si ten film znova :) ale lepsie by sa pozeral kebyze ho nepozeram sam :( :) skoda .. nevadi :) stejnak musim pockat na notebook
Cesar
Addict
Addict

Gangy napísal:ROFL chlapce ty si to evidentne absolutne nepochopil, tak trochu je mi ta luto :lol:
To som rád. :lol: Nie, vôbec som to nepochopil, ani si nie som istý či som to vôbec videl. :lol:
Napísať odpoveď