tak z toho poznam 6 pesniciek a tesim sa ako vzdy!myslim ze simko si vzdy dobre vybere(Nickelback ).Mirgova dava satko fkt na jedno kopyto...v podstate uz spevala aj od Avril lavinge a aj od pussycat dolls tak neviem na tu tretiu sa tesim a aj an sarah conor!
Fabo napísal:@Sindlerova: Nehovorim ze nevedela spievat, ale mm za to ze gro jej postupu spocivalo vo velkosti urcitych telesnych partii... a na skutocnu solo karieru to nestacilo. Mam silny poci ze u Dominiky to bude podobne.
no habera mirgovu pochvalil aj ked jej to neslo...
Ja to tym ludom co ju zboznuju neberiem, ale mne sa proste nepaci, a bez mejkapu uz vobec ne. Na Sindlerovu sa dalo lepsie povedat - aj ked tiez nebola mojim idealom krasy.
Lomenia napísal:Predna tiež chodi z chlapom o takmer 15 rokov staršim a nikomu to newadi
Ale že má 15 mi na Domči newadí,ked sa SHS skončí a kým nahrá album bude mať 16 a aj Schindlerová mala 16 keď bola v SuperStar.
vadi to zda sa iba tebe a tak vies, predna uz je davno plnoleta, neviem co t ina tom vadi. a netreba porovnavat schindlerovu s mirgovou, to je diametralny rozdiel. dominika vie spievat
ades napísal:vadi to zda sa iba tebe a tak vies, predna uz je davno plnoleta, neviem co t ina tom vadi. a netreba porovnavat schindlerovu s mirgovou, to je diametralny rozdiel. dominika vie spievat
ades, chces tym povedat, ze martina sch. nevie spievat ?
no jak sa to vezme prenu nebol spev podstatny sak spievala v skupine a neboli uplne neznami skor sa zviditelnila a ver tomu ze ked bude chciet zasa spievat bude to mat lahucke
Runes napísal:no jak sa to vezme prenu nebol spev podstatny sak spievala v skupine a neboli uplne neznami skor sa zviditelnila a ver tomu ze ked bude chciet zasa spievat bude to mat lahucke
myslim, ze take lahucke to pre nu nebude, je velmi dolezite aky ludia su okolo nej a bude velmi zalazet aku hudbu jej vyprodukuju, myslim, ze teraz martina sch. pracuje na novom albume
a este k dominike- je to tiez talent, ale bude zalezat akymi ludmi sa obklopi