Server na wow
Server na wow
Takze zacnem, na nete je par portalov kde sa daju objednat servery na CS bud zadarmo alebo za poplatky cize doma nemusite nic spustat lebo to stale bezi na tom servery, a teraz sa spytam, neexistuje nieco taketo na WoW? Zadarmo nic necakam ale za nieake poplatky mesacne by som bral, dakujem 
myslim ze sme sa nepochopiliNuSuey napísal:nic v zlom ale TEBE sibe?
WoW - officialny sa plati normal..
maximalne ti niekto (nejaky 12 rocny chytrak) ponukne nejaky pristup na nejaky free server
omfg
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
firma ? portal?
kriste pane ak ste skusali to iste na hamachi tak ti mohlo dojst ze jedine co potrebujes je, aby niekto z tvojich kamaratov mal:
-> kvalitny pocitac
-> verejnu ip
-> nainstalovany -> nastaveny dany emulator
=) bude sluzit ako server, cize mal by byt zapnuty - najlepsie aby na nom nic pocas spustenia servra nerobil
kriste pane ak ste skusali to iste na hamachi tak ti mohlo dojst ze jedine co potrebujes je, aby niekto z tvojich kamaratov mal:
-> kvalitny pocitac
-> verejnu ip
=) bude sluzit ako server, cize mal by byt zapnuty - najlepsie aby na nom nic pocas spustenia servra nerobil
takze takto ti to poviem, este kedysi davno davnucko ked este free servery frcali pod wowemu bol jeden protal ktory za 5000SK rocne ponukal servery na wow, proste zaplatil si im, oni ti prenajali server na ktorom ti to podla tvojho gusta ponahadzovali, fungovalo to dost dlho lenze potom to zaniklo, ja som bol vtedy este maly a peniaze by sa nenasli, tak chcem vediet ci este daco take existuje a uz mi tu pls netrep nic s kvalitnym pc, verejnou ip, emulatorom a zapnutym pc, ja viem co vsetko potrebujeme lenzeNuSuey napísal:firma ? portal?![]()
-> kvalitny pocitac
-> verejnu ip
1. nenasli by sa peniaze na server
2. neviem kto z nas by bol ochotny to mat stale spustene
3. nikto z nas nema verejnu ip
preto hladam podobny portal ako bol tamten
-
matwej
Light Expert
skus pouzit google na najdenie poskytovatelov internetu vo svojom okoli, mozno poskytuju sluzby aj zahrnujuce prenajom miesta v serverovni, pripadne zistit si ci niesu niekde u vas serverovne, ak nie, tak treba poriadne hladat na nete specificky tuto sluzbu, vzdialene to ovladat...ale neodporucam mimo bydliska, lebo niekedy treba fyzicky ho reset, alebo ak by bolo daco so systemom
-
p4ra
Redeemer
=wolf=, zaplatis si hocikde server a nahodis si to. My to mame napriklad v Nemecku u jednej firmy.
http://alliance-rose.net/alliancewow/news.php
hm, a vlastne hra u vas niekto lebo ako vidim nikto onlinep4ra napísal:=wolf=, zaplatis si hocikde server a nahodis si to. My to mame napriklad v Nemecku u jednej firmy.