Kritika inzertného webu
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
do pohody. Par veci by som zmenil za Hľadám doučovanie a Ponúkam doučovanie nieco kontrastnejsie a tej tabuly spravil krajsi tien, sipky v Najnovšie inzeráty odsadil trochu, nech je to vzdusnejsie, mozno hodil nejaku inu farbu na pozadie, aby to tak netahalo oci, zmenil faviconu na transparentnu 24 bitovu [cez fotosopu save as ico] + si dal spravit normalne SEO. Inac velmi pekne co sa tyka grafickej a logicko-strukturalnej stranky. 8/10 u mna
.
-
uplink
VIP
realne seo, nie len naznak. Tzn. vyuzivat vsetky metatagy na maximum, pouzivat semanticke elementy cize namiesto diviek napr dd/dt/legend/adress atd, aby sa z toho google naozaj vedel vysomarit, pouzivat dynamicke title, semanticky pouzivat heading 1 - 6 atd, pouzivat altka na imagoch [vsetkych] etc. je toho dostdspanhel napísal:Díky. Co myslíš tím "normálním SEO"?
A ony mají nějaké metatagy velký význam? Dle mne ne. Ještě možná tak unikátní description. Nicméně každá stránka má unikátní keywords i description. S tou adress je to pravda, to tam není. Dynamické title tam je, stejně tak rozdílný heading. Altka na image tam nejsou z jednoduchého důvodu - nejsou tam tagy "img src"uplink napísal:realne seo, nie len naznak. Tzn. vyuzivat vsetky metatagy na maximum, pouzivat semanticke elementy cize namiesto diviek napr dd/dt/legend/adress atd, aby sa z toho google naozaj vedel vysomarit, pouzivat dynamicke title, semanticky pouzivat heading 1 - 6 atd, pouzivat altka na imagoch [vsetkych] etc. je toho dost
-
uplink
VIP
pozeral tie dynamicke title som si nesimol moja chyba, image som moc nehladal, dal som vyhladat alt a nenasiel som. Meta tagy maju dost velky vyznam, kazdopadne tam nemas dd/dt/adress/legend, len divka a spany, co je dost mismas pre googledspanhel napísal:A ony mají nějaké metatagy velký význam? Dle mne ne. Ještě možná tak unikátní description. Nicméně každá stránka má unikátní keywords i description. S tou adress je to pravda, to tam není. Dynamické title tam je, stejně tak rozdílný heading. Altka na image tam nejsou z jednoduchého důvodu - nejsou tam tagy "img src"Díval ses vůbec do zdrojového kódu?
uplink napísal:pozeral tie dynamicke title som si nesimol moja chyba, image som moc nehladal, dal som vyhladat alt a nenasiel som. Meta tagy maju dost velky vyznam, kazdopadne tam nemas dd/dt/adress/legend, len divka a spany, co je dost mismas pre google. Z grafickeho hladiska by som mozno doplnil sticky footer. Inac je to do pohody
S tím dd/dt/adress/legend máš pravdu.
Které jiné meta tagy mají dost velký význam mimo keywords a description, které jsou u tohoto webu na každé stránce a jsou i "víceméně" unikátní?
-
uplink
VIP
nie som coder, ale designer, pre viac info o SEO mozes kontaktovat mojho SEO codera [www.fidelis.sk]. Good luckdspanhel napísal:Aspoň budeš příště vědět, že absence altu nutně neznamená, že jsou tam img neoznačené altem
![]()
S tím dd/dt/adress/legend máš pravdu.
Které jiné meta tagy mají dost velký význam mimo keywords a description, které jsou u tohoto webu na každé stránce a jsou i "víceméně" unikátní?
Aha, no vidíšuplink napísal:nie som coder, ale designer, pre viac info o SEO mozes kontaktovat mojho SEO codera [www.fidelis.sk]. Good luck