Co viac dodat. Keby tato sprava prisla z USA, tak ma to neprekvapi a len sa pousmejem. Ale na Slovensku???
Deväťročný školák vytiahol na učiteľku pištoľ, chcel peniaze
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Deväťročný školák vytiahol na učiteľku pištoľ, chcel peniaze
http://www.bleskovky.sk/cl/10/184547/De ... el-peniaze
Co viac dodat. Keby tato sprava prisla z USA, tak ma to neprekvapi a len sa pousmejem. Ale na Slovensku???
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Deväťročný školák vytiahol na učiteľku pištoľ, chcel pen
v USa by sa nad tym uz ani nepozastavilihojko napísal:Co viac dodat. Keby tato sprava prisla z USA, tak ma to neprekvapi a len sa pousmejem. Ale na Slovensku???
-
uplink
VIP
ja ked som bol na zakladke tak som dal ucitelke lentilky s vyskakujucou husenicou [mimo to ze skoro chytila infarkt], hned na to ma zobrala za zastupcom a narobila bordel. Takze si to viem zivo predstavit, ze chalanisko sa hral na cowboya a indiana a ucitelka narobila bordel. Vdaka Bohu ze za mojich mladych cias neboli bleskovky, alebo aspon neboli tak rozsirene, urcite by z mojich lentiliek a vyskakujucej husenice spravili plechovku s anthraxom, alebo daco podobne 
Joxxo napísal:NafuknuteNeverim tomu sak 9-rocny ani nevie naco pistol sluzi...Iba ak si chcel zahtrať Counter-Strike
BTW pistolky mas vsade v kulture, tazko s toho robit tabu. A ze 9 rocny nevie naco sluzi pistol?? To ti odkial spadlo?
Ostatne, je mi fuk ci je to kacicka, a ak nie tak nic sokujuceho.. proste blbiny.