HD Ready

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
junior3
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HD Ready

Príspevok od používateľa junior3 »

Nazdárek ľudia!
Mám menší problém! Vôbec neviem ako sa dá využiť HDMI vstup na LCD televízore. Videl som na pár trackeroch HD filmy, vidím že sú vo vysokom rozlíšení, ale keď ho stiahnem, vôbec ho neviem použiť, respektíve ako ho mám prehrať na LCD HDMI televízore? Možno lepšie bude ak vám poviem že ide o tento televízor. Niekde som čítal že sa dá TV prepojiť s PC na pozeranie takýchto filmov, ale aj tak som z toho debil. Ako sa dá teda prehrať na LCD televízore HD film? Akým spôsobom sa to prepája? Čo na to potrebujem? Díky za pomoc...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Niektoré (hlavne drahšie) grafické karty majú HDMI výstup (dá sa použiť aj DVI výstup).
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

kup si DVD prehravac ktory ma vystup HDMI a prepoj to cez to napriklad. Ja to tak mam a mozem s istotou povedat ze rozdiel medzi DVD a DVD Ripom nieje ziadny az mozno na zvuk :))
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Dedomil: on pise o HD movies, to jest minimalne 1280*720 alebo 1920*1080 pixelov, nie DVD (720*576)

Ten Philips LCD by mal zvladat HD filmy 720p, takze popis presne kde je chyba. Mas zapojeny HDMI kabel, na PC ti ten film ide?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

minob napísal:Dedomil: on pise o HD movies, to jest minimalne 1280*720 alebo 1920*1080 pixelov, nie DVD (720*576)

Ten Philips LCD by mal zvladat HD filmy 720p, takze popis presne kde je chyba. Mas zapojeny HDMI kabel, na PC ti ten film ide?
Ja som to vôbec ešte nezapájal, preto sa pýtam... :P
Napísať odpoveď