problem wifi 512/512

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
bartonko
Expert
Expert

problem wifi 512/512

Príspevok od používateľa bartonko »

Mam internet 512/512 download/upload ale jediny problem je v tom ze nikdy tych 512 upload nedosiahnem ked zaroven nieco stahujem , Priklaad: dam nieco uploadovat ide v poho plnou rzchlostou a ked dam do toho este nieco tahat tak upload rapidne klesne ,Co by s tym mohlo byt?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nastavenim providera, ze to tak ma zamerne alebo tym, ze nestiha wifi tento prenos z dovodu pretazenia.
bartonko
Expert
Expert

no este sa vratim k tomuto problemu , nemoze to byt nejakym nastavenim vo windovse ? lebo sa mi to akoze nezda, aj ked rano nieco spustim , ked tam urcite nikto nezatazuje linku tak to tak ide
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

bartonko napísal:no este sa vratim k tomuto problemu , nemoze to byt nejakym nastavenim vo windovse ? lebo sa mi to akoze nezda, aj ked rano nieco spustim , ked tam urcite nikto nezatazuje linku tak to tak ide
Skorej to bude nejakym obmedzenim u providera. Vo windowse to nemas kde nastavit, obzvlast ked si nic take nenatavoval, tak same sa to nespravi.
-Skus sa na to opytat na technickej podpore providera, tam to budu vediet lepsie ako my tu na fore..
bartonko
Expert
Expert

no jo , asi budem musiet
Napísať odpoveď