GothaR napísal:tebe asi je*e co? Ako ti mame pisat v com je to lepsie, ked su vonku 2 kratke trailery? Vydrz trochu. To je tak ako ked pri zakladani tejto temy niekto chcel vediet HW naroky.
Aj v pripade SA vypustili tesne pred vydanim urcite vlastnosti, ked vyjde 4ka tak uvidime.
A navyse kritizujes ked o tom nic nevies omg.
OK presne si to napisal "Ako ti mame pisat v com je to lepsie, ked su vonku 2 kratke trailery?" vsetci sa nato nehorazne tesite kazdy pise aka to bude pecka a co ja viem co pritom to na PC NEJDE a mozno zdoraznujem MOZNO to nebude nic prevratne tak nerobte z toho neviem aku hru! Mna by len potesilo keby to bolo nieco prevratne a uzastne lebo GTA uz zacala byt somarina od GTA:SA ... (samozrejme fanusik tej hry sa potesi aj ked mu pridaju co i len jednu zbran navysse ... ale chcelo by to nieco nove s cim prilakaju viac hracov aj novych co GTA este nikdy nehrali UVIDIME ale nedavam do toho vela nadeji) aby to nedopadlo ako seria NFS:PS vela reci, velka chvala, vela tesenia a hra je onicom
EDIT: Nezite v iluziach ale v realite
romerot napísal:OK presne si to napisal "Ako ti mame pisat v com je to lepsie, ked su vonku 2 kratke trailery?" vsetci sa nato nehorazne tesite kazdy pise aka to bude pecka a co ja viem co pritom to na PC NEJDE a mozno zdoraznujem MOZNO to nebude nic prevratne tak nerobte z toho neviem aku hru! Mna by len potesilo keby to bolo nieco prevratne a uzastne lebo GTA uz zacala byt somarina od GTA:SA ... (samozrejme fanusik tej hry sa potesi aj ked mu pridaju co i len jednu zbran navysse ... ale chcelo by to nieco nove s cim prilakaju viac hracov aj novych co GTA este nikdy nehrali UVIDIME ale nedavam do toho vela nadeji) aby to nedopadlo ako seria NFS:PS vela reci, velka chvala, vela tesenia a hra je onicom
EDIT: Nezite v iluziach ale v realite
No ale o serii NFS je zname, ze kvalita nie vzdy stupala, takze tak. Avsak pri serii GTA je kazdy diel lepsi a lepsi.
A to co si ty zmienoval, by som aplikoval skor na GTA3 a VC, kde to stale bolo v jednom meste akurat trochu vylepsene. Lenze SA prinieslo rozlahlu krajinu a 3 velke mesta. Cize pre mna je to naj diel zo serie GTA.
GothaR napísal:No ale o serii NFS je zname, ze kvalita nie vzdy stupala, takze tak. Avsak pri serii GTA je kazdy diel lepsi a lepsi.
A to co si ty zmienoval, by som aplikoval skor na GTA3 a VC, kde to stale bolo v jednom meste akurat trochu vylepsene. Lenze SA prinieslo rozlahlu krajinu a 3 velke mesta. Cize pre mna je to naj diel zo serie GTA.
Hmm dobre tebe sa GTA asi velmi paci ale pozri priniesli vacsiu mapu, moznost upravy postavy trocha drobnych zmien a tam to haslo ... ja by som skor povedal ze hre chyba realita uz by ju tam mohli konecne dat (a nie vystrielat 150 ludi a ist dalej, lietat na motorke 500m skoky a podobne somariny ... pribeh by bol dobry ale jeho prevedenie je zle) OK uvidime co prinesie 4-ty diel len zatial musim kupit PS3
romerot napísal:Hmm dobre tebe sa GTA asi velmi paci ale pozri priniesli vacsiu mapu, moznost upravy postavy trocha drobnych zmien a tam to haslo ... ja by som skor povedal ze hre chyba realita uz by ju tam mohli konecne dat (a nie vystrielat 150 ludi a ist dalej, lietat na motorke 500m skoky a podobne somariny ... pribeh by bol dobry ale jeho prevedenie je zle) OK uvidime co prinesie 4-ty diel len zatial musim kupit PS3
Takze tebe sa minimalne 4x vacsia a detailnejsia mapa zda malo?
A GTA je hra, pri nej sa clovek chce bavit a nie ukladat kazdu minutu aby ho za dalsim rohom zabil nejaky typek boxerom.
Ked chces realitu na motorke, tak si zozen simulator motoriek.
Ak by sa GTA prezentovalo ako simulator a bola by tam taka fyzika ako je, tak potom by si mal narok na kritiku, ale teraz vobec nie.
To je ako keby som tebe hovoril ze zle spievas a pritom si ty nikdy spevakom byt nechcel.
GothaR napísal:Takze tebe sa minimalne 4x vacsia a detailnejsia mapa zda malo?
A GTA je hra, pri nej sa clovek chce bavit a nie ukladat kazdu minutu aby ho za dalsim rohom zabil nejaky typek boxerom.
Ked chces realitu na motorke, tak si zozen simulator motoriek.
Ak by sa GTA prezentovalo ako simulator a bola by tam taka fyzika ako je, tak potom by si mal narok na kritiku, ale teraz vobec nie.
To je ako keby som tebe hovoril ze zle spievas a pritom si ty nikdy spevakom byt nechcel.
boze nechaj to tak ... Rockstar presne takychto ludi potrebuje ako si ty ... je jedno aku hru ti daju len nech to ma nazov GTA a budes z toho odpadavat. Ak bude GTA4 vyborna hra sem sa pridem tebe ospravedlnit .. len som zvedavi ked to bude chu**** ci to uznas aj ty. OFF
romerot napísal: boze nechaj to tak ... Rockstar presne takychto ludi potrebuje ako si ty ... je jedno aku hru ti daju len nech to ma nazov GTA a budes z toho odpadavat. Ak bude GTA4 vyborna hra sem sa pridem tebe ospravedlnit .. len som zvedavi ked to bude chu**** ci to uznas aj ty. OFF
Uznam to, toho sa neboj. Ale pokial ma SA bavilo tak na neho nemam preco nadavat. Aj NFS som mal rad, hlavne U2 a MW, lenze Carbon a PS som uz vobec nechvalil. Mne je uplne u pi*i ako sa hra vola, ale ked raz viem, ze Rockstar robia stale lepsie a lepsie GTA, tak im nemam dovod nedoverovat.
romerot, ty co davas? : D
gta:sa ma strasne bavilo(aj ked ta "uprava" postavy+stravovanie bola uplna blbost).. a aj bavi, musim si to zas nainstalovat :p
tak ako vravi GothaR, Rockstar robi stale lepsie a lepsie hry a dufam, ze IV bude zas o nieco lepsia.
GTA-cku nechyba realita, to uz by nebolo zabavne a hlavne by to boli Simsovia
i-cube napísal:a slovo uzasne sa pise bez "t" (uzastne) : D
Nj slovencina mi nikdy nesla ... a GTA uz nekomentujem nema to zmysel vy ste fanuskovia tej hry pre vas bude cokolvek dobre co ta hra prinesie ... ale ako poznam sam seba GTA4 pre mna bude zas len NUDAAA (bodaj by som nemal pravdu a konecne sa tesil aj ja z GTA)
romerot napísal:Nj slovencina mi nikdy nesla ... a GTA uz nekomentujem nema to zmysel vy ste fanuskovia tej hry pre vas bude cokolvek dobre co ta hra prinesie ... ale ako poznam sam seba GTA4 pre mna bude zas len NUDAAA (bodaj by som nemal pravdu a konecne sa tesil aj ja z GTA)
Ty nechapes, ze sme fanusikovia len dovtedy kym je ta hra dobra?!
Trepes blbosti a uz ma s tym zacinas srat. Mne sa napriklad tiez nepacia RPGcka, pretoze ma nebavia, ale predsa teraz nebudem vyhlasovat ze to je uplna blbost lebo MNA to nebavi. Ved vidim, ze hra je prepracovana, len ide proste mimo mojho zaujmu.
Ale ja pisem ze pre mna !!! PRE MNA TO JE NUDNA HRA !!! ... nie ze hra je pre vsetkych nudna ... a moj nazor je ze GTA4 by uz hadam konecne mohla mat nazov HRA !... PRE MNA ostatne serie GTA su na konci zoznamu hier co ma bavili a mam odohranych velmi vela hier ... A vobec ju nehodnotim ... len z tych trailerov neodpadavam ako vacsina vas ked pride gameplay video uvidim ci ma to vobec zaujme dovtedy je to stale ta ista GTA ! Inak THX za karmu ty ŠAŠO znova ŠAŠO -K daj si ich kolko chces aj tak sem napisem co ja chcem
TU MAS ODDELENIE STAZNOSTI
EDIT: a citajte pomaly a zretelne aj moje predosle prispevky aby to vase hlavicky pochopili ze ja hru nehodnotim len v nej nevidim tu PECKU HRU ako mnohi z vas ...
romerot napísal:Hmm dobre tebe sa GTA asi velmi paci ale pozri priniesli vacsiu mapu, moznost upravy postavy trocha drobnych zmien a tam to haslo ... ja by som skor povedal ze hre chyba realita uz by ju tam mohli konecne dat (a nie vystrielat 150 ludi a ist dalej, lietat na motorke 500m skoky a podobne somariny ... pribeh by bol dobry ale jeho prevedenie je zle) OK uvidime co prinesie 4-ty diel len zatial musim kupit PS3
hovoris nieco ako keby som ja povedal ze v tetrise je nerealna gravitacia, tak ho nejdem hrat
ved tolko ludi nemusis zabijat..
teraz snad nechcete rozoberat cele GTA, ze v com to bolo nerealne...ved je to hra. a kurefsky zabavna =D
/add: zmier sa s tym, ze tu je ta karma a ktokolvek ti ju moze pridat/ubrat. nemam rad, ked clovek neskor place v prispevku nad kazdym minuskom, ktore zan dostane. ako v tvojom pripade ten saso, ktory ti dal - asi za to, ze kydas na jeho oblubenu hru ja som to nebol.. :p : D
i-cube napísal:/add: zmier sa s tym, ze tu je ta karma a ktokolvek ti ju moze pridat/ubrat. nemam rad, ked clovek neskor place v prispevku nad kazdym minuskom, ktore zan dostane. ako v tvojom pripade ten saso, ktory ti dal - asi za to, ze kydas na jeho oblubenu hru
Mne je karma ukradnuta len toho sasa si mohol nechat nie som soplavy chlapec ... a presne "kydam" na jeho hru hovorim vlastny nazor a jemu sa to nepaci OK mohol sa aj podpisat ten ŠAŠO a ja by som mu dal -K s prispevkom HRAS NUDNU HRU GTA TY ŠAŠO //ROMEROT OFF som OT
hmmm
GTA4 BUDE pecka aj ked este nie je ingame video ani nic podrobne popisane.. ako som pisal.. RockStar robi diel co diel lepsi a lepsi a v podstate kazda jedna hra od nich je vynikajuca
mozno sa ti GTA4 nepaci a nebude pacit lebo nebude ficat pod DX10 ?
OMG ale newa deti v tomto fore su uzastne /ROMEROT
pise sa "uzasne"
nechapem preco si my vlastne dal kladnu, ale v podstate lepsie pre mna
Romerot este nie, ked sa ides hadat a obhajovat svoj nazor na celu stranu, musis pocitat s tym ze bud za to dostanes od ludi +, alebo -. Dane znamienko je podmienene tvojim nazorom a argumentmi
Theking napísal:pise sa "uzasne"
nechapem preco si my vlastne dal kladnu, ale v podstate lepsie pre mna
Remerot este nie, ked sa ides hadat a obhajovat svoj nazor na celu stranu, musis pocitat s tym ze bud za to dostanes od ludi +, alebo -. Dane znamienko je podmienene tvojim nazorom a argumentmi
jj ta slovencina uz bola rozobrana kto mi to este pripomenie?
pisem sa ROMEROT nie remerot ... povedal som svoj nazor je to moja vec co si ja myslim a tu - alebo + K mi je u ... aj tak si stojim za svojim
EDIT:
Theking:
romerot napísal:Nj slovencina mi nikdy nesla
... toto bola moja odpoved na tu moju slovencinu pripada ti to ako rozculovanie?
romerot napísal:jj ta slovencina uz bola rozobrana kto mi to este pripomenie?
pisem sa ROMEROT nie remerot ... povedal som svoj nazor je to moja vec co si ja myslim a tu - alebo + K mi je u ... aj tak si stojim za svojim
naozaj? a mne sa zdalo ze si sa pre nu par prispevkov hore rozculoval