Problém s tlačiarňou Canon IP 3000
Problém s tlačiarňou Canon IP 3000
Mám tlačiareň Canon IP 3000 a prednedávnom sa mi vyskytol nasledovný problém : chcel som niečo vytlačiť, ale vôbec sa tá tlačiareň nechcela zapnúť, tak som si myslel, že bude na zapínacom tlačidle nejaký zlý kontakt, ale keď som ju prepojil do inej zástrčky, tak už naskočila, a tak som ju napichol znovu na počítač a zapla sa, ale keď som dal tlačiť, tak mi začala blikať kontrolka a vypisovalo to nejakú chybu v okne tlače...pozrel som do manuálu od tlačiarne a tam som našiel príčinu toho problému - bola to pokazená tlačová(tisková) hlava...tak som s tým išiel do servisu a tam mi povedali, že sa to už neoplatí vymieňať a radšej by som si mal kúpiť novú tlačiareň...no podstatou je, či by sa s tým ešte niečo nedalo robiť, príp. nejaké hĺbkové čistenie alebo proste niečo...Ďakujem za rady a tipy
Re: Problém s tlačiarňou Canon IP 3000
nie bohuzial sa s tym neda nic spravit.Otec mal presne ten isty problem a ked tym isiel do opravne tak mu povedali ze sa to da opravit ale bude to stat asi tolko co nova tlaciaren takze asi si kup novu tlacaiarenPilifo napísal:Mám tlačiareň Canon IP 3000 a prednedávnom sa mi vyskytol nasledovný problém : chcel som niečo vytlačiť, ale vôbec sa tá tlačiareň nechcela zapnúť, tak som si myslel, že bude na zapínacom tlačidle nejaký zlý kontakt, ale keď som ju prepojil do inej zástrčky, tak už naskočila, a tak som ju napichol znovu na počítač a zapla sa, ale keď som dal tlačiť, tak mi začala blikať kontrolka a vypisovalo to nejakú chybu v okne tlače...pozrel som do manuálu od tlačiarne a tam som našiel príčinu toho problému - bola to pokazená tlačová(tisková) hlava...tak som s tým išiel do servisu a tam mi povedali, že sa to už neoplatí vymieňať a radšej by som si mal kúpiť novú tlačiareň...no podstatou je, či by sa s tým ešte niečo nedalo robiť, príp. nejaké hĺbkové čistenie alebo proste niečo...Ďakujem za rady a tipy