hudba cez skype

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

hudba cez skype

Príspevok od používateľa Runes »

juu som sa dako rozbehol zo zakladanim tem :-D no tak ma napada pouzil som search a nic som nenasiel ale priznavam google som neskusal :oops: no proste:
Ako pustim dakomu hudbu cez skype??? Proste cca pred 2 rokmi bol kolega doma a cez skpe pustal druhemu kolegovi na frime hudbu (obaja DJ a snazili sa daco poskladat bo v ten vecer mali daku akciu :-D ) no proste otazka znie ako pustim tu hudbu ale bez spatnej vazby - ze hudba bude hrat a bude sa vmiesavat do mojho hovoreneho slova a nie okruh - moj notebook prehrava hudbu cez repraky a mikrofon to vcucava doseba. Proste malo by to fungovat aj tak ze ja mam mikrofon offnuty ale jemu tu hudbu bude posielat.
D :-)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim,ze som nieco take skusal pred rokom - proste som pichol kabel od mikraku do toho kde ma byt reprak=> cerveny do zeleneho a kamoska pisala ze to pocuje - uz ci to je pravda netusim... vyskusaj,uvidis
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Maki napísal:myslim,ze som nieco take skusal pred rokom - proste som pichol kabel od mikraku do toho kde ma byt reprak=> cerveny do zeleneho a kamoska pisala ze to pocuje - uz ci to je pravda netusim... vyskusaj,uvidis
on to asi takto myslel:
sprav si taky kabel staci aby bol 10cm dlhy na obydvoch stranach 2,5mm jack a jeden daj do vystupu (zeleny vystup) a druhy do vna mikrak (ruzovy) skus malo by to ist
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

dodo.gold napísal:on to asi takto myslel:
sprav si taky kabel staci aby bol 10cm dlhy na obydvoch stranach 2,5mm jack a jeden daj do vystupu (zeleny vystup) a druhy do vna mikrak (ruzovy) skus malo by to ist
3.5 mm jack :)
Na toto som myslel aj ja, ale neviem ci by to tam potom nevytvorilo spatnu vazbu. Preto by bolo vhodne osetrit to tak, aby skype nevydaval ziadny zvuk, ale neviem ci sa to da.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no tu by praveze poculy uz kazdy svuk v pc a to sa mi nepaci :-D ako toto je uz viac menej hardwerove riesenie ja bych radsej daky soft ale aj tak diky hosi :-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja som uspesne pouzival virtual dj. Ak mas verejnu ip, tak v nom zapnes stream a on vygeneruje adresu, ktoru si posluchac hodi do winampu a moze pocuvat. A este je aj sluzba winamp remote, ktora by na toto mala sluzit, ale este som to neskusal.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

tak to som sa sekol tak teda 3,5mm a inaksie riesenie ma nenapadlo skus www.radio.ipip.cz cez skype riesenie neznam.
Napísať odpoveď