nefunkčná DVD romka
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nefunkčná DVD romka
Nechce mi tá krava čítať ani CD ani DVD čka.
Ale v správcovi zariadení mi vypisuje, že mi chýba multimedia audio controller. Možno to má súvis, tak sa chcem spýtať, či neviete kde tie ovládače stiahnem, alebo kde ich nájdem.
//je to značka NEC ND 354 OA
Ale v správcovi zariadení mi vypisuje, že mi chýba multimedia audio controller. Možno to má súvis, tak sa chcem spýtať, či neviete kde tie ovládače stiahnem, alebo kde ich nájdem.
//je to značka NEC ND 354 OA
Tu si pozri ovladac pre ten multimedia audio controller, najskor to budu ovladace pre cipset, lebo iny je tam len pre CnQ a audio driver, to by ti ale nesiel zvuk. Na oficialnych strankach to zial uz nenajdes,resp. som to nenasiel cez ten ich vyhladavac. Este ma napadlo, nemas nahodou zvukovku v pci slote, teda, ze by si nepuzival onboard, takze ju nemas nainstalovanu ani. Kazdopadne s ovladacmi nemas co pokaziterytrocyt napísal:chybu nevypisuje a doska je nvidia nFprce3 ICP 8KDA3I series
Mas na tom jednom ide konektore na doske zapojenu len napalovacku alebo aj disk? Mozno by bolo vhodne skusit dat na ten konektor disk, ci pojde v pohode, ak ano, tak by mohol byt vadny napajaci alebo datovy kabel k napalovacke. Teda aspon budes vediet, ze doska je ok
Potom to moze byt len systemova chyba. Napr. niektore napalovacie programy zvyknu posahat dake zaznamy v registroch a napalka prestane fungovat.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-je dobre mat dvd/cd romu na samostatnom radici ako secundary master a aby bola ako jedina na kabli
-registre, ako uz spominal pato83
-pozor na hry so star-force, alebo so softwareom, ktory sluzi na *j*banie tejto ochrany.
-skontroluj, ci nemas "nahodou" nejaky zlty otaznik (nebodaj vykricnik) v spravcovi zariadeni
-registre, ako uz spominal pato83
-pozor na hry so star-force, alebo so softwareom, ktory sluzi na *j*banie tejto ochrany.
-skontroluj, ci nemas "nahodou" nejaky zlty otaznik (nebodaj vykricnik) v spravcovi zariadeni