Burka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Burka

Príspevok od používateľa jorg22 »

Ked sa blizi nieked burka a zapozeram sa na oblohu ta vidim akoby elektrony alebo nieco take male iskricky co behaju po oblohe ako nejake musky a je ich vela.Je to nejaky fizikalny jav alebo nieco neni somnou vporiadku? :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Burka

Príspevok od používateľa uplink »

jorg22 napísal:Ked sa blizi nieked burka a zapozeram sa na oblohu ta vidim akoby elektrony alebo nieco take male iskricky co behaju po oblohe ako nejake musky a je ich vela.Je to nejaky fizikalny jav alebo nieco neni somnou vporiadku? :lol:
aj ked sa zapozeras na bielu oblohu bez burky tak to vidis, je to nejaky klasicky jav, alebo jemne poskodenie sietnice. Skus sa zapozerat na biely dobre osvetleny papier, po chvilke ich uvidis tiez ;). Su to take bielo-fialkaste iskricky a lietaju sem a tam. Tusim si musi mozog do prilis jednoducheho prostredia vkladat nejake malinkate elementy, aby to vedel spracovat [obraz], alebo daco take, alebo ta sietnica. Good luck.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

<OT> Vypalene pixeli? :D </OT>
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:<OT> Vypalene pixeli? :D </OT>
heh si robis srandu, ale ano. Su to "vypalene" [alebo nefunkcne] capiky a tycinky ;)...ak to neni ta druha alternativa.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Zeby odlupujaca sa sietnica? Zaciatok odliepania sa sklovca?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Stoporko napísal:Zeby odlupujaca sa sietnica? Zaciatok odliepania sa sklovca?
sip pozri sa na papier :)...a uvidis aj Ty ;)...mozno.
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

neviem,ci myslime to iste,ale ja tiez take nieco vidim,ked sa pozeram napr.na bielu stenu,sneh alebo do svetla.bola som s tym aj u ocnej,ale vraj je vsetko v poriadku :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

moni19 napísal:neviem,ci myslime to iste,ale ja tiez take nieco vidim,ked sa pozeram napr.na bielu stenu,sneh alebo do svetla.bola som s tym aj u ocnej,ale vraj je vsetko v poriadku :?
jj to je presne ono. Sneh, vzdy ked chodim v zime do agemu, tak to vsade vidim : ) ak je pekne bielo nasnezene : ). To len sip ma rad katastroficke scenare :D [stoporko]
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to uplink: tak neviem kto zrobil foto castej ako z falloutu... :D :P

inak ci to "zrnenie" nie je robene pohybom sklovca... :?: mozem popytat na fakulte... to tu nie je ziadny student mediciny???
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Stoporko napísal:to uplink: tak neviem kto zrobil foto castej ako z falloutu... :D :P

inak ci to "zrnenie" nie je robene pohybom sklovca... :?: mozem popytat na fakulte... to tu nie je ziadny student mediciny???
Ty studujes medicinu? : )...gratulujem : )...
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

co budes?patolog? :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

jorg22 napísal:Ked sa blizi nieked burka a zapozeram sa na oblohu ta vidim akoby elektrony alebo nieco take male iskricky co behaju po oblohe ako nejake musky a je ich vela.Je to nejaky fizikalny jav alebo nieco neni somnou vporiadku? :lol:
presne toto aj ja, tiez ma kao prve napadlo ze to vyzera ako elektorony :D kedysi som si to vedel aj sam "vyvolat" ale uz neviem ako som to robil...
Obcas sa mi to stane a prvy raz sa mi to stalo uz niekolko rokov dozadu, napriek tomu stale vidim, ja si myslim ze vsetko je ok :)

A obcas vidim rozne farebne utvary pohybujuce sa mimo obrazu mojho sustredenia, tj pozeram na monitor a vedla monitoru vidim nejaky farebnu pohybujuci sa utvar, ked sa na to pozriem tak to zmizne, ale ak nie dokazem si to udrzat aj 4 alebo 5 sec. Stava sa to niekomu?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

davo2006 napísal:co budes?patolog? :D
Teba by bavilo pozerat preparaty pod mikroskopom a ked najdes nejdes nejaky patologicky jav posles to dalej doktorom?
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

Theking napísal:presne toto aj ja, tiez ma kao prve napadlo ze to vyzera ako elektorony :D kedysi som si to vedel aj sam "vyvolat" ale uz neviem ako som to robil...
Obcas sa mi to stane a prvy raz sa mi to stalo uz niekolko rokov dozadu, napriek tomu stale vidim, ja si myslim ze vsetko je ok :)

A obcas vidim rozne farebne utvary pohybujuce sa mimo obrazu mojho sustredenia, tj pozeram na monitor a vedla monitoru vidim nejaky farebnu pohybujuci sa utvar, ked sa na to pozriem tak to zmizne, ale ak nie dokazem si to udrzat aj 4 alebo 5 sec. Stava sa to niekomu?
jj, toto sa aj mne obcas stava, ze vidim take farebne skvrnky...
to sa stane aj ked sa napriklad pozres do slnka :roll:
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

do slnka, to je nieco ine. ono, tie pohybujuce sa akoze elektrony vidavam aj ja. staci ked prudko vstanem zo stolicky a idem na balkon napriklad. pozrem hore a je to tam.
Co sa tyka tych farebnych utvarov, tak su to take nejake divne utvary co sa podobaju napriklad vselijakym bakteriam ked sa na ne pozerate cez mikroskop... tieto utvary vidim ja, aj moja mama. neviem co to je, ale ked pozeram na jedno miesto, tak akoby padaju.
ThunderBoy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ThunderBoy »

Vidim, ze potrebujete radu od odbornika :D .
Co vidite, su pohybujuce sa zhluky cervenych krviniek v sietnici a pri burke zvysuju vodivost. Obcas to vidim aj ja. Nieco podobne je aj, ked napr. prudko vstanete alebo podobne.
No vtedy sa vam zatmie pred ocami a vidite velke hofno. To je sposobene ale nizsim krvnym tlakom.
A ak vidite uplne nieco ine, co k predchadzajucemu opisu nepasuje, tak mate 8 zmysel (rupinu) a s tym by ste sa nemali moc chvalit, bo americani si vas najdu a budu robit pokusy. :lol:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

:D
1) nestudujem medicinu, ale tak trosicka do nej zabrdam...predsa len byt zdravotnik na tabore... 8)

2) tie "farebne telieska" mimo ostry zorny uhol by mali byt fragmenty odlupujucej sa sietnice

3) urobme nieco pre svoje oci hned teraz! Vypnime PC, dajme si mrkvu a podme spat... nech zije VS pred skuskovym :D
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

Martinekk napísal:do slnka, to je nieco ine. ono, tie pohybujuce sa akoze elektrony vidavam aj ja. staci ked prudko vstanem zo stolicky a idem na balkon napriklad. pozrem hore a je to tam.
Co sa tyka tych farebnych utvarov, tak su to take nejake divne utvary co sa podobaju napriklad vselijakym bakteriam ked sa na ne pozerate cez mikroskop... tieto utvary vidim ja, aj moja mama. neviem co to je, ale ked pozeram na jedno miesto, tak akoby padaju.
hej aj to sa mi stava... ze vidim take ako keby preisvitne bakterie, ktore pomaly padaju na zem :shock:
najprv som si myslel ze som nejaky postihnuty :lol: ale ako vidim, nie som sam :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Stoporko napísal::D
1) nestudujem medicinu, ale tak trosicka do nej zabrdam...predsa len byt zdravotnik na tabore... 8)

2) tie "farebne telieska" mimo ostry zorny uhol by mali byt fragmenty odlupujucej sa sietnice

3) urobme nieco pre svoje oci hned teraz! Vypnime PC, dajme si mrkvu a podme spat... nech zije VS pred skuskovym :D
wow ta napis ss jaky zbor :P
aby som nebol off ja tie hluposti vidim tiez ket sa zahladim trebars na stenu.. ael zeby som sa nad tym nejak zamyslal... :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja take veci nevidim nikdy....btw som za zmenu nazvu temy pretoze toto tu neni o burke :D
Napísať odpoveď