Šu-Do napísal:inak mimochodom.. minimalne poziadavky su strasne...
a normal poziadavky sa blizia minimalnym
slape vobec niekomu tato hra ? a na akych zostavach ?
takze na tuto hru mozem zabudnut hoci som ju chcel downloadnut ale tak asi uz nie
cafte all dneska som nainstaloval Juiced 2 a ide mi to pekne na 1280x726(tak nejako ),vysoke detaili a Level 1 ide pekne...
..uploadnut obrazky nemozem lebo mam pomaly net a niesom doma ..ked pridem tak uploadnem... ...
Tak Juiced bol odpad ale Juiced 2 dava na vsetko zabudnut, to sa ani odpadom nazvat neda. To je snad parodia na zavodnu hru. To je asi tak vsetko co k tomu mozem povedat.
t0m4s3 napísal:Tak Juiced bol odpad ale Juiced 2 dava na vsetko zabudnut, to sa ani odpadom nazvat neda. To je snad parodia na zavodnu hru. To je asi tak vsetko co k tomu mozem povedat.
ja neviem u mna je toto hratelnejsie ako nove NFS ..... a ten tuning tomu dava tu pravu stavu jasne kazdemu sa paci ine u mna hodnotenie 7/10 oproti nfs ktoremu davam 6 ku
Mne to seka tiez na animaciach pri 512ram, naviac seka vsetko aj na low Zajtra kupujem new komp, tak uvidim co sa zmeni, ale tie naroky su fakt onicom. Inac sa mi hra paci.
tak som okostoval a docela sa mi to paci ale to ovladanie je strasne citlive jako neni to ako v jednotke ale je to hrozne citlive ale nejde to nastastie hned do smyku ako v 1 ale inak ma to odcela chytilo.Na mojej zostave core2Duo E4500 2.20ghz 2Gb ram a na 8500Gt 512Mb mi to ide na 1024x768 na high bez sekania okolo 30 fps.Tuning je tam fakt dobry a genilany 80%
ja mam zostavu Intel Pentium D 3,00 GHZ
2 GB ram DDR2
ATI 1950 PRO 512 MB
a seka mi to ked som dalej od druhych aut tak fraps da 30 obrazkov ale ak sa priblizik tam 8-3 !! To je smutne ale nwm preco ked CRYSIS mi islo na HIGHT
sedo01 napísal:ja mam zostavu Intel Pentium D 3,00 GHZ
2 GB ram DDR2
ATI 1950 PRO 512 MB
a seka mi to ked som dalej od druhych aut tak fraps da 30 obrazkov ale ak sa priblizik tam 8-3 !! To je smutne ale nwm preco ked CRYSIS mi islo na HIGHT
mne tiez crysis isiel na high ale tato hra je ppc fakt dost chude
evee:ale neni tak bohvijaka grafika ale zahral by som si ! ALe asi tak skoro ne ked mi to seka je tam dobry tuning skor si zahram NFS Pro Street to by nemalo sekat