Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
- som unaveny
+ idem kamaratke na stuzkovu po polnoci
- nocaky tam nechodia a prvy ranny bus mi ide o 4:40
- doma budem cca o 5:15
- ak tam nezaspim, tak to bude asi 8. div sveta
- neviem co si mam obut. ked si tam zimne topanky, bude mi tam teplo, no na zastavke nezamrznem. ak si dam halovky, bude mi tam prijemne a na zastavke zamrznem
- zaludok hapruje
+ idem kamaratke na stuzkovu po polnoci
- nocaky tam nechodia a prvy ranny bus mi ide o 4:40
- doma budem cca o 5:15
- ak tam nezaspim, tak to bude asi 8. div sveta
- neviem co si mam obut. ked si tam zimne topanky, bude mi tam teplo, no na zastavke nezamrznem. ak si dam halovky, bude mi tam prijemne a na zastavke zamrznem
- zaludok hapruje
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
- jakysi som oneeci . chorý ..vsetko ma boli, nadcha, kasel ... asi nieco ako chripka
- jak to do zajtra neprebijem, tak pom k doktorke, aj ked by som nemal vymeskavat
+ + + prva firma, ktoru som oslovil so ziadostou o poskytnutie materialov na SOC mi vyhovela .. jupííí nemusim zhanat
- musim pre to ist do Ziliny, cez den, triedna bude fuzovat jak chora vrana, ze sa zas flakam
+ vcera celkom fajn sranda
- jak to do zajtra neprebijem, tak pom k doktorke, aj ked by som nemal vymeskavat
+ + + prva firma, ktoru som oslovil so ziadostou o poskytnutie materialov na SOC mi vyhovela .. jupííí nemusim zhanat
- musim pre to ist do Ziliny, cez den, triedna bude fuzovat jak chora vrana, ze sa zas flakam
+ vcera celkom fajn sranda
+ vyrocie svatby mojho brata 
+ je krasne lubit, no este krajsie je byt lubeny. Cloveku to dava silu a zmysel. Velmi ta lubim, chrobacicka moja.
- mrzi ma len jedna vec, ze na momentalnom zdravotnom stave mojej "lamôcky" (:D) mam velky podiel. Ach jo..
+/- a o5 dalsi dlhy-predlhy tyzden pred nami. Another week, another nickel.
+ je krasne lubit, no este krajsie je byt lubeny. Cloveku to dava silu a zmysel. Velmi ta lubim, chrobacicka moja.
- mrzi ma len jedna vec, ze na momentalnom zdravotnom stave mojej "lamôcky" (:D) mam velky podiel. Ach jo..
+/- a o5 dalsi dlhy-predlhy tyzden pred nami. Another week, another nickel.
kinjeril napísal:..- mrzi ma len jedna vec, ze na momentalnom zdravotnom stave mojej "lamôcky" (:D) mam velky podiel. Ach jo.....