hmm glock a luggerky.. pekne by posiel smejd.. pre boha bavime sa o medvedovi nevim akosa vola co zije tu na svk ne o grizzlym neverim ze bych ho glockom nespacifikoval..
kinjeril napísal:BULLSHIT! ... rozhodne to neskusaj utekat z kopca pred nim. Nemal by si sancu, synacik Mal som doma jedno krasne video, kde medvedica nahanala a ztrhla lan. Poviem ti, ze ani nevedela, ze sprintuje z kopca Takze nie, je to somarina...
Na upresnenie... Treba utekať z kopca, ale šikmo nie kolmo...
Je pravda, že určite by som to nechcel zažiť. To čo nás učili za totality v škole, že ľahnúť si na zem a tváriť sa ako mŕtvy, tak chcem jedného vidieť ako si pred "mackom" ľahne na zem a bude čakať, kým naňho dupne.
Ja by som asi vyliezol na strom, neverím, že by medveď vyliezol až za mnou...
co by som urobil to newiem ale nozik by som nevytahol na medveda by som potreboval macetu a nie sa ohanat nozikom mozno by som vyliezol na strom ale vo filmoch a tak som pocul ze lahnut na zem a robit sa mrtvym ale newiem ci to posobi
no uvodom vsetkym co dali ine ako prvu moznost verim trt makovi po druhe kde chces stretnut medveda ??? ja som ho stretol raz ale to bolo v zoologickej , k tej moznosti ze lahnut na zem a robit mrtveho si uvedomujete ze musite lezat a ani sa nepohnut ani nedychat nic ??? ten medved zvikne nufakom do toho leziaceho stuchat pripadne ho aj otocit no uz vidim ako by vsetci sebou ani nepohli ale inak vas mam rad
ty kokso hneď na ráno takéto haluze...to sa nedá nesmiať na týchto odpovediach a tej poslednej možnosti
ale ja by som najskorej utekal keďže nemám ten skautský nožík
Ako jedna strela z nejakej 9mm by mu asi ozaj neublizila (ako tvrdi kolega stromokocur), ale keby som do neho vyprazdnil zasobnik a este by som aj po nom hodil prazdnu pistol, snad by to cosi vydalo, nie?