Zdravím no takze mam problem.
Mam net od T-comu co je bez pevnej linky. Vsetko je v pohodicke. Ale kupil som si Wifi router lebo chcem chytat signál aj bez kablu. Len tu nastal problem. T-com maju tie male koncovky telefonne tusím ze su to RJ 11 lenze ten wifi router sa napaja konektorom RJ 45. Takze ako to mam napojit? Som pozeral ci sa neda kupit nejaka redukcia nato ale nie. Este som skusal tie kable spojit ten RJ 11 a RJ 45 som spojil z tej RJ 11 tie prostredne z prostrednými RJ 45 ale tiez to nepomohlo. Takze az mate niekto nejaký napad ako to spojazdnit tak mi dajte vediet díky. Alebo aspon na ktoré tie kabliky na tom RJ 45 ma byt napojene tie dva internetove drotiky co su na tej RJ 11 Dik za odpoved.
no mal som to aj tak prepojene z toho t-comackeho do toho wifi. Z toho wifi ked som napojil PC kablom tak to slapalo. Ale nejde tam nainstalovat ten soft ktorý bol k nemu stale vypisuje ze je to zle zapojene ze je niekde chyba. Tak z toho som usudil ze to asi nepoje cez obydva.
podla mna to mozes zapojit jedine tak ako si usudil ze to tak slapat nebude
teda uplne ta nechapem ale proste zapoj vsetko tak ako ti zapojil tcom akurat ze to co strkas do pc strc do toho routeru a z routeru to strc do pc to je vsio
Aky software chces instalovat? Pokial tvoj wifi router nema podporu ADSL spojenia (co zrejme nema v pripade absencie RJ-11), tak ho tam proste nikdy nezapojis ako jediny router, nieco musi realizovat PPPoE spojenie.