PADA MI OBLIVION...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PADA MI OBLIVION...

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

No tuto hru som mal ako prvu k novemu PC tak som sa do nej s chutou pustil.. po chvili som sa vsak kruto dozvedel ze to pada kedykolvek je prilezitost:-O po roku som sa k nej vratil lebo mam kopec novych ovladacov aj hardware som vymrskal ale stale mi to pada:( neviete niekto prosim v com je problem?? alebo nemate na to dake PATCHE alebo tak?? pocitac mam na to silny dost cize toto problem neni:( prosim pomozte... dakujem:)
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

niesi jediny :lol: skus patche...
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

Sak to viem aj ja:D ale ake lebo to co som nasiel na nete su len kraviny ako ze NUDE MODE, NO DVD, PREKLADY a pod... preto ak mas daky tak mi daj prosim link:) a to plati aj pre ostatnych:)
El-Diablo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa El-Diablo »

toto hned poukazuje na mizernu uroven tohoto fora lebo keby to tu stalo za daco tak by ste sem dali asi daku normalnu odpoved:D:D:D a nie taku chu**** ako som vedel aj bez vas:D sak ked sa pyta asi ze kto mate patche dajte linky a vy mi na to odpoviete skus PATCHE tak to je proste vysmech vasej inteligencie:D:D pokial neviete co povedat tak radsej budte ticho:)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Nehovoril si nahodou v jednej teme ze sme vsetci debili?? :) Tak prečo ti pomáhat

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=81611 :smt006

edit//to bolo dobre :lol: :lol:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

...a odinštaloval si Linux????
Ale keď si v Linuxe vedel nainštalovať ICQ tak toto nebude problém... :D
El-Diablo napísal:toto hned poukazuje na mizernu uroven tohoto fora lebo keby to tu stalo za daco tak by ste sem dali asi daku normalnu odpoved:D:D:D a nie taku chu**** ako som vedel aj bez vas:D sak ked sa pyta asi ze kto mate patche dajte linky a vy mi na to odpoviete skus PATCHE tak to je proste vysmech vasej inteligencie:D:D pokial neviete co povedat tak radsej budte ticho:)
Vidno že si tu nový, nevidel si čo tu tento exot vystrájal...keď ti niekto, aj keď nepriamo, povie že si debil a o pár dní bude chcieť pomôcť, nepošleš ho do otvoru ritného? Pošleš.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ocuvaj....tak to zariad jednoducho...stiahni si nude patch...a vylesti si ho pri hre :D...a ked ti hra padne, tak chod robit nieco uzitocne....
takto ako vidim hovno robis, ked si ani origos rozchodit nevies ;)

baaj d vej...ked v tvojej dimenzii vygooglia google.com, tak si tie patche najdi ;)...kvoli tebe som ho v nasej vyskusal...a vies co...ono mi ich naslo :shock: ...a nude patch som tam na prvy krat ani nenasiel :D...mas to ty ale prasacky vyhladavac :D
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

El-Diablo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa El-Diablo »

He tak to je druha vec:D:D ako sa hovori kto chce kam pomozme mu tam:) ked si nezasluzi tak naco:) ostatne neni som tu tak dlho aby som vedel kto je co zac:)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

El-Diablo napísal: (bla bla bla) ostatne neni som tu tak dlho aby som vedel kto je co zac:) (bla bla bla)
hmm len tak pre info... El-Diablo = D-Wanderer :wink: :D
Napísať odpoveď