Mobil

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Mobil

Príspevok od používateľa D4rTh »

Dobrý večer :)
Tak , poradte mi nejaký mobil ktorý by zodpovedal požiadavkam:

Cena : 5000 - 7000 SK (Pripadne , ak stoji TROCHU viac, a stoji za to tak, môže byť viac)

Preferovaná značka: Nokia
Konštrukcia telefónu: výsuvná
Infraport,Bluetooth

Možnosť dokupenia pamäťovaj karty
MP3
Java
Fotoaparát,Kamera
Take snáď MMS,SMS ani písať nemusím :D , keby to bolo veľa na takú cenu, tak napr. Tu JAvu ani nepotrebujem, len si chystám kúpiť nový mobil , a ďalší až za pár rokov , tak nech trochu má...
Keby sa dalo ešte niečo pridať , napr. možnosť operačného systéma v mobile, za navýšenie ,tak povedzte.
Inak, dúfam že taká nokia existuje , ak nie, tak môžte poradiť aj inú značku
A ešte, chcem platiť cash, nie paušály , atď.

Kód: Vybrať všetko

[b]Na tom trvám[/b]
Inak, do mobilov sa moc nešprtám , môj používam iba na volanie,správy, tak možno chcem veľa za tu cenu :D ,
Ďakujem , za všetky rady :)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mobil

Príspevok od používateľa PeterCA »

D4rTh napísal:Dobrý večer :)
Tak , poradte mi nejaký mobil ktorý by zodpovedal požiadavkam:

Cena : 5000 - 7000 SK (Pripadne , ak stoji TROCHU viac, a stoji za to tak, môže byť viac)

Preferovaná značka: Nokia
Konštrukcia telefónu: výsuvná
Infraport,Bluetooth

Možnosť dokupenia pamäťovaj karty
MP3
Java
Fotoaparát,Kamera
Take snáď MMS,SMS ani písať nemusím :D , keby to bolo veľa na takú cenu, tak napr. Tu JAvu ani nepotrebujem, len si chystám kúpiť nový mobil , a ďalší až za pár rokov , tak nech trochu má...
Keby sa dalo ešte niečo pridať , napr. možnosť operačného systéma v mobile, za navýšenie ,tak povedzte.
Inak, dúfam že taká nokia existuje , ak nie, tak môžte poradiť aj inú značku
A ešte, chcem platiť cash, nie paušály , atď.

Kód: Vybrať všetko

[b]Na tom trvám[/b]
Inak, do mobilov sa moc nešprtám , môj používam iba na volanie,správy, tak možno chcem veľa za tu cenu :D ,
Ďakujem , za všetky rady :)[/u]
podla mna by si mal zvolit variantu NOKIA 6300...
cena cca 6 600,- Sk a ma vsetko co si chcel aby mala :wink:
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Presne niečo také, len ešte kryt :(
Nejaký taký podobný kryt http://www.mobileworld.com.my/tji/wp-co ... _kg800.jpg
(myslím taký vysuvný)
Má také niečo vlastne Nokia?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

http://www.mobil.sk/bazar/?kategoria=pr ... ion=search

samozrejme zozenes aj nove tam, treba popozerat
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dobre vďaka :) , hoc presahuje tu hranicu, ale kúpiť si chystám mobil až na jar, tak pôjde trošku dole, snáď
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

moj brat ma Nokiu 5300...je to celkom dobry mobil a tusim aj stal do tych 7000 SK, mozno teraz bude stat aj menej :)
a zda sa mi ze splna vsetky tvoje podmienky (aj ked som si neni istz s tym operacny systemom :roll: )
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

6300 ma infra ???
ale inak ta 6300 neni zla volba mne je celkom sympaticka som ju aj mame kupil ja mam N6120c

JUSLIK ja viewm ze nema len jedna z poiadaviek bolo infra a tiez neviem kto to pouziva :-) i ked sa chces spojit s dakou starou vecou tak potrebne to je lebo teraz som konecne zohnal dialkove ovladanie do mobilu a akurat teraz nemam infra v nom :-D
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

Runes napísal:6300 ma infra ???
tusim nie ale kto to vyuziva ? skoro nido..ked mas bluetoot tak len to
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmm, ta N80 sa mi vážne páči, a keďže kupovať budem až na jar, možno pôjde dolu, no , a nebudem musieť o Ďalšie 4 roky kupovať new mobil :)
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Hmm tento prispevok je sice cisty ot ale vystizny.

5-7k za mobil sa ti nezda trosku vela?Vsak kupis ten mobil ale o rok bude mat hodnotu mozno polovicnu a mozno aj stvrtinovu.Dalsia vec neviem ake mas stastie na stracanie mobilov ale ja poriadne (sda ii a t300) a po strate SDA II som si uvedomil ze mi staci hocjaky malicky telefon s ktoreho sa da volat,ten sda mal windows,vsetko mozne,mohol si instalovat aplikacie etc ale myslis ze som z toho nieco vyuzil?nie nevyuzil...hral som jedine hry ktore sa daju pustit na hocjakej tehle.Ked uz mobil tak na pausal za 1sk viac za mobil nedavaj.T-Mobile,pomaranc a aj o2 maju urkite nejake akcie a daju rok zadarmo takze pausal na rok ta vynde 6500cca a 500sk si mozes nechat...mozes dva roky volat a budes mat aj mobil s menej funkciami ale bude ti to jedno aj tak.

Toto je len moja rada rozhodni sa ako chces...ak si rozhodnuty tak vela stastia ;)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

warezman: ked si precitas prvy prispevok, tak pochopis, ze to asi bude vyuzivat aj ako mp3, hracku a fotoaparat. :)
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

kamos ma wckovy sony ericsson ktory zvladne vsetky tieto veci...a stoji 3k mozno menej
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tino4 »

Celkom zauimave riesenie je aj NOKIA 6280 :) len je trosku drahsia
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tino4 napísal:Celkom zauimave riesenie je aj NOKIA 6280 :) len je trosku drahsia
kaziva a drahsia ako n80? :shock: :D
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tino4 »

no neviem ci je kaziva lebo ju nemam cize nemozem posudit ale mozno je ;) ak ju mas tak to mozes najlepsie ty viediet :) no neviem ci je novsia ako N80 ale su to obidva spickove telefony :)
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

warezman napísal:Hmm tento prispevok je sice cisty ot ale vystizny.

5-7k za mobil sa ti nezda trosku vela?Vsak kupis ten mobil ale o rok bude mat hodnotu mozno polovicnu a mozno aj stvrtinovu.Dalsia vec neviem ake mas stastie na stracanie mobilov ale ja poriadne (sda ii a t300) a po strate SDA II som si uvedomil ze mi staci hocjaky malicky telefon s ktoreho sa da volat,ten sda mal windows,vsetko mozne,mohol si instalovat aplikacie etc ale myslis ze som z toho nieco vyuzil?nie nevyuzil...hral som jedine hry ktore sa daju pustit na hocjakej tehle.Ked uz mobil tak na pausal za 1sk viac za mobil nedavaj.T-Mobile,pomaranc a aj o2 maju urkite nejake akcie a daju rok zadarmo takze pausal na rok ta vynde 6500cca a 500sk si mozes nechat...mozes dva roky volat a budes mat aj mobil s menej funkciami ale bude ti to jedno aj tak.

Toto je len moja rada rozhodni sa ako chces...ak si rozhodnuty tak vela stastia ;)
No , ani nie, ja mobily nestrácam , ale kúpil som si pred cca 3 rokmi Nokiu 6020, no a chcel by som nový, počkať hodlám do jari, možno trošku neskôr, cena by mohla ísť dole.N80 sa mi páči dizajnovo, aj funkciami, mal by som postarané na pár rokov o mobil (ak by mi ho neukradli alebo by sa sním niečo nestalo)
Paušály neberiem :wink:

Diky všetkým, :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

D4rTh napísal:hmm, ta N80 sa mi vážne páči, a keďže kupovať budem až na jar, možno pôjde dolu, no , a nebudem musieť o Ďalšie 4 roky kupovať new mobil :)
zato baterky ti pojdi na dracku ;)
btw, 6280 je moja srdcovka (mal som ho a doteraz za nim smutim... az na to, ze nema OS, pripadne autofocus je priam dokonaly telefon :) )
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No ešte, mobily čo majú prístup na internet, treba niečo platiť aj operátorovi?
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

D4rTh napísal:No ešte, mobily čo majú prístup na internet, treba niečo platiť aj operátorovi?
no urcite nic nemas zadarmo.. jedine ak sa pripojis na neplatenu wifi siet.. N80ma wifi cize by to nemal byt problem, ale kamarat ju ma nevie to rozbehat ...
ja by som ti chcel len poradit ze ked chces slider, tak velmi s nokiackimy vysuvackami nemam dobre skusenosti.. co som mal 6280 tak ta po pol roku dost zasekavala a tazko vysuvala, a kamarat co ma N80 druhy rok tak tiez to vysuvanie nieje bohvieco.. podla mna ma najlebsie vysuvacky samsung .. ja mam z400 rok a nemam ziadny problem. ..
Napísať odpoveď