Travian
Vsak to je jasne ze neni o com. Skor tu je ina polemika, ci sa to da zistit ...t0m4s3 napísal:Aj keby to ten system nezatazovalo, nelegalne je to co vlastnici a prevadzkovatelia urcia za nelegalne a tom snad nemoze byt najmensich pochyb.
Teda ak niekto nepozna Blacka osobne a ma chut sa s nim zacat dohadovat o zmene pravidiel a povoleni beyond.
Vraj to detekovatelne nieje, lepsie povedane, jedine co to vycucava su typy dedin ked si ich pozerate na mape (rozlozenie surovin), co robi ale aj povoleny a na fore supportovany travissimo.
-
RainbowSix
Light Professional
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Holubar
Darca
nieco o tom pisal jeden tipek u nas v ali, ktory travianom podla mna uplne zije:Dead_Warrior napísal:Da sa inak dako "vystopovat" volne policko na dedinu kde su polia 1,1,1,15? bez toho aby som siel policko po policku a kontroloval ake su tam polia?
Zdravim.... Ták ten hledač megacropu je zde, zadáš s5, souřadnice a pak vzdálenost do jaký to má hledat a hdned ti to vypíše. Jen né aby jste se pak o ty místa přetahovaly, v tom si ještě vaše politiky musim pročíst.
http://asite.110mb.com/cropfinder.php
Tak každopádně ti radim, aby jsi svoje další vesnice stavěl blízko toho mega aby nebyl problém se zásobováním. a ty jednotky? NONSTOP ať se ti stavěj imperiáni a césarixové. Pokuď budeš chtít i obranu, tak jen pretoriány. Obrana proti jízdě? - koukni se na souseda jestli máš někde u sebe germána na oštěpaře (dokuď jsi blízko mě tak mi klidně napiš, ale ten mega už máš myslim trochu dál) a nejlepší je asi mít s nim nazvájem zástupy, pro možné rychlé přesuny podpor proti obou druhům jednotek, i v době nepřítomnosti toho druhýho.
1. Vedel som, zabudol som presne cislo, ale musis zabit iste % obrany, aby ti to ukazalo. Tusim ze 1/3.Bombo napísal:Mam dve otazky:
1, Ked poslem na niekoho normalny utok a ziadne jednotky sa mi nevratia, niekedy ukaze aj stav jednotiek obrancu,.. viete to vysvetlit?
2,Ako sa da vyrobit v jednej dedine viac senatorov?
thx
2. No lvl 10 rezidencia = prvy senator, lvl 20 rezidencia = druhy senator ... adekvatne potom s palacom
-
Dead_Warrior
Professional
-
will.i.am
Darca
Ja som to zacal hrat pred dvoma tyzdnami... Ale som na tom zavisly... Ked idem rano do skoly, zapnem comp aby som mohol dat nieco postavit, alebo vylepsit...
Hram na sk3 ale tamje to nuda, to len kvoli kamosom, s ktorymi mam alianciu...
Ale na speede tam to ide.. tam je vzdy co robit...
Akoze ta hra je fakt pecka...
cauko ake mas suradnice ?will.i.am napísal:Ja som to zacal hrat pred dvoma tyzdnami... Ale som na tom zavisly... Ked idem rano do skoly, zapnem comp aby som mohol dat nieco postavit, alebo vylepsit...
-
will.i.am
Darca
sk3: (36|178)Jurdzi napísal:cauko ake mas suradnice ?
Speed (skx): (41|192)
ved ked som vcera napisal kamosovi daco o traviane, tak jeho frajerka mi napisala, v mojej pritomnoosti prosim nespominat travianHolubar napísal:to poznam, ja som s tym sekol. Prilis to lezie do realneho zivota a to mi pride chore na to, ze to je len hra...