Ako ďalej???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gabika91
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Ako ďalej???

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Možno že už je tu nejaká podobná téma ale ja chcem poprosiť pomoc na tento môj konkrétny problém.Sestrenka mala aj má jedného kamaráta.A aby som to skrátila začala som sa mu páčit a chcel somnou chodiť. Ale ja som ho nikdy v živote nevidela.Možno sa vám to zdá blbé ale je to proste tak. Ja som sním zhovárala len cez sms. A už to začalo medzi nami byť také fajn a chceli sme sa stretnúť. Ale nikdy nám naše stretko nevyšlo. Buť som nemohla ja alebo on skrata nikdy sme sa nevideli ! Ale teraz sa to medzi nami hroozne pokašlalo. jemu zomrela mamina a on mi začal vyhadzovať na oči také veci že som ani pohreb neprišla ( o ktorom som ani nevedela že bol kedy a ked) a také že ked mal narodeniny ani som mu nenapísala také.A pritom ked ja som mala narodky ani on s ami neozval. A tak. Tak som s akonečen rozhodla že chcem na neho zabudnúť a naveky sním skončit. Ze sa budem snažiť si nájsť nejaké iného. Ale proste ja na neho deno dene myslím a nedá sa mi na neho zabudnúť tak ako som chcela. Baby neviete ako na to?Co ste robili vy ked sme boli v takej situácii ako som teraz ja?? Plssss help mi! :cry: :cry:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No...nevidela si ho...tak zase to nemôže byť až taký problém na neho zabudnúť...myslím...

Ak chceš na neho zabudnúť, tak si hlavne vymaž jeho číslo a všetky jeho sms z mobilu.

A jedna otázka: Vek? :wink:
Aiden
Darca
Darca

Re: Ako ďalej???

Príspevok od používateľa Aiden »

Gabika91 napísal:...ja som ho nikdy v živote nevidela...
Gabika91 napísal:Ale proste ja na neho deno dene myslím a nedá sa mi na neho zabudnúť tak ako som chcela...
ani neuvazuj o tom ze by to bolo nieco viac ako zvedavost/poblaznenie ;)
a potesim ta....na take sa zabuda ovela lahsie :)
po pravde nevidim v tom nijaky problem....povedzme ze ste si vymenili fotky (ak ani to tak to uz nieje o com)...ale co to je?...zapacil sa ti podla SMS/ICQ?...to nieje moc silne puto ;)

inak ti radim to iste co napisal Sagittarius
a vek by aj mna zaujimal :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Myslím, že sa jedná o platonickú lásku. Máš ho vysnívaného a zidealizovaného a teraz sa ukázali aj jeho nedostatky. Lenže v živote si ho nevidela, takže nemalo by byť až také ťažké naňho zabudnúť...
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

povedz mu ze nech ti posle fotku... mozno ti to pri zabudani pomoze... :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

joj zlatko to co prezivas je len zavislost proste doted sa ti zacinal den asi sms odneho a koncil smskou od neho a ted ti to chyba preto nevies zabudnut. Ale to prejde velmi rychlo , btw co sa nestretnete ??? mozno ti to ulachci v zabudani alebo naopak sa to cele vyriesi :-) to co ti zacal vyhadzovat na oci no heh necem sa ho zastavat ale mozno ta cel dakym sposobom nakopnut ku stretku mne sa tiez par krat takto podarilo popalit sa :-/ mal som sa stretnut s kamoskou no a ona je taka ze ked sa 10x dohodneme 9x to zrusi alebo presunie abo tak no a minule som sa uz natoto a napisal som ze heh uz sa necudujem ze tvoj ex tolko ziarlil no reakcia odnej bola velmi zla a nevim ci som si to uz vyzehlil a zamer bol taky ze si uvedomi ze to fakt neni pekne furt to rusit no hold obcas clovek napise a nepremysla dopredu a to ja mam uz 22 tak by sa slusalo a kukaj osm sa zachoval jak 10 rocny, to len tak aby si chapala ako to mozno myslel.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ak by si na neho chcela zabudnut, mozno by si to vsak neskor mohla lutovat, nie? Chces na neho zabudnut len koli tomu ze ti vyhadzoval na oci skarede veci? No minimalne ho ospravedlnuje smrt jeho maminy. Dohodni si s nim nejaku veceru a porozpravajte sa a potom uvidis ako sa situlacia vyvinie.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

už sa budem opakovať ale zasa:V živote si ho nevidela,vymaž si jeho číslo,smsky...nemože to byť také ťažké ked ste sa ani raz nestretli,nevieš ani ako vyzerá...skús si ho predstavovať ako nejaké špatného chlapca ktorý sa ti hnusy,nájdi si nejakú inú zábavku alebo choď na pokec a nájdeš tak hned sto takých ktorých si budú s tebou písať cez sms a možno sa "zalubiš" znova :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

3x sa vyspis a bude ti ok.
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Ale baaaa foto mám a už pekne dlho a nie len jendo
southpole
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa southpole »

Myslím, že toto nie je problém, za ktorý sa ľudia trápia. Veď si ho v podstate nevidela, z sms nezistíš aký človek je dotyčný! To proste nejde. Musíš mať s ním niečo odžité v realite a potom ti to príde. Proste musíš sa odreagovať, určite to ide. Vybehni von s kamarátkami a pohoda. :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Gabika91 napísal:Ale baaaa foto mám a už pekne dlho a nie len jendo
stretni sa s nim a bud pojdes po 5minutach domov alebo sa stanu z vas kamosi a nato zabudnete. BTW ked ste tak dlho boli na smskach aj tak si nebudete pravdewpodobne vedet pokecat takze to bude kratke stretko. a vratim sa k mojmu predchadzajucemu prispevku zda sa ze svoj pruser som si vyzehlil ale ako sa vravi clovek nezabuda len prepaci.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Gabika91 napísal:Ale baaaa foto mám a už pekne dlho a nie len jendo
A ako ďaleko bývate od seba? Lebo napr. ja si už rok píšem s jednou babou a možno by som sa aj chcel s ňou stretnúť, ale ešte som jej to ani nenavrhol, lebo nie sme na tom tak, aby sa či už jednému alebo druhému oplatilo trepať 250 km, aby sme potom zistili, že nič z toho nebude...

Takže ak býva v normálnej vzdialenosti od teba, tak sa s ním stretni a potom uvidíš... :wink:

A fotky? Fotka nemusí verne zobrazovať, to čo uvidíš naozaj, lebo napr. mimika a pohyby robia tiež svoje...a to z fotky neuvidíš...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

bull shit.. kašli na to
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Vies v com si myslim ze je problem ?? alebo aka je otazka .. chces ty vobec nanho zabudnut ?? no tak poznas ho z netu cez SMS oki vymenili ste si foto ale to je tak vsetko .. podla mna na toto sa da zabudnut nemal by v tom byt väcsi problem zide z oci zide zmysle ty ho na ociach ani nemas proste s nim ukonci kontakt a postupne to bude v pohodke .. i tak si myslim ze si len poblaznena .. noo ale ja si skor teda myslim ze i ked ta mozno niejak zranil cez tie SMS alebo nieco proste ti si chcela aby z thoo bolo nieco viac a teraz i ked rozpravas ze chces zabudnut mozno v kutiku duse stale rozmyslas ako to zmenit ako ho spoznat ako vsetko vratit tam kde bolo a mozno prave preto nemozes zabudnut lebo ani nechces ..... alebo uz moc vymyslam ? :D .. noo k tomu ako zabudnut som sa vyjadril a ci je aj na tom druhom nieco pravdy to uz vies asi len ty sama :) ........i tak vela stastia :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

slavo120 napísal:Vies v com si myslim ze je problem ?? alebo aka je otazka .. chces ty vobec nanho zabudnut ?? no tak poznas ho z netu cez SMS oki vymenili ste si foto ale to je tak vsetko .. podla mna na toto sa da zabudnut nemal by v tom byt väcsi problem zide z oci zide zmysle ty ho na ociach ani nemas proste s nim ukonci kontakt a postupne to bude v pohodke .. i tak si myslim ze si len poblaznena .. noo ale ja si skor teda myslim ze i ked ta mozno niejak zranil cez tie SMS alebo nieco proste ti si chcela aby z thoo bolo nieco viac a teraz i ked rozpravas ze chces zabudnut mozno v kutiku duse stale rozmyslas ako to zmenit ako ho spoznat ako vsetko vratit tam kde bolo a mozno prave preto nemozes zabudnut lebo ani nechces ..... alebo uz moc vymyslam ? :D .. noo k tomu ako zabudnut som sa vyjadril a ci je aj na tom druhom nieco pravdy to uz vies asi len ty sama :) ........i tak vela stastia :wink:
No je v tom trochu problem sa vyznat ale podla mna moc nevymyslas... ak cislo 91 znamena r.v., tak poviem len tolko: s vekom to prejde :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ked sa nad tym tak hlbsie zamyslis.... hmm no niesu na svete aj ovela horsie problemy medzi dvoma ludmi ako toto ? :? nechaj to tak vyhajaj sa a pride niekto kto sa s tebou bude aj stretavat nie len pisat
nech sa dari :wink:
Napísať odpoveď