Vie niekto kde je problem a ako sa da odstranit?
Diky za pomoc
PC
AMD Athlon 64 3000+ 939 Winchester DH-D0
Asus A8V DL VIA K8T800Pro najnovsi BIOS
2x512 Kingston
Vdaka za link, z tych clankov som sa len dozvedel o tom, ze moj chipset a procesor su vhodne na pretaktovaniesundevil napísal:http://www.hojko.com/faq-citajte-ako-prve-t45432.html
0.2 by mohlo stacit...0.025 a 0.2 je rozdielSyfon napísal:Hehe taktovat vysoko som naschval nechcel aby som nemusel dvihat napatiemyslim, ze 0,2V je uz dost, o toto mi neslo. Ventilatory mam v predu aj v zadu 12cm fany, chladenie som chcel riesit az ked budem mat stabilne pretaktovany CPU, to by som kupil aj daky Freezer
Hmm zle si to pochopil....ja som tym myslel ze max co som vydel nie max co som dosiahol...ja som dal max 3360...ale zase keby mam cas cakat na reklamaciu keby sa procak doje*** tak myslim ze by to slo aj na mojej P31-DS3L...a ostatne komponenty no neviem...na ram mas delicku a ostatok nerozhoduje o tom kolko taktnes procak...tych 4.0 som vydel na nejakej ASUS ke...Lord ANAKIN napísal:- tak to museli byt inak kvalitne ostatne komponenty a najme doska ked sa ti podarila dat realna frekvencia z 2,2 na 4,0 GHz ...
Nie je to voltage...alebo mi chces povedat ze to robi ovladac ked ti to vyhadzuje iba vtedy ked je procak pretaktovany?Syfon napísal:Ešte ma tak napadlo, nemôže spôsobiť tie modre obrazovky ovladac pre procesor, ktory vzdy instalujem ked si reinstalujem windows?