zvuk silny hlas nepocut
-
spesko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
zvuk silny hlas nepocut
caute vsetci chcel by som sa opytat ci potrebujem nejaky codec alebo co lebo uz dva filmy ( pirati karibiku 2 a pan prstenov 1 ) mi tak idu... proste zapnem a veeelmi slabo pocut dubbing ale zvuk je uplne silny... dikes vopred
-
uplink
VIP
AC3 filtre:
- film je asi AC3 [ako uz bolo spomenute, 5.1 kanalovy], tzn. ze si nastav v AC3 filtroch [nastavenie AC3] [codecpack sucast] hlasitost stredneho repraku na vacsiu a mozes zvacsit aj ostatne, tento problem som mal tiez, aj na inych prehravacoch [wmp, bsplayer, radlight...].
- film je asi AC3 [ako uz bolo spomenute, 5.1 kanalovy], tzn. ze si nastav v AC3 filtroch [nastavenie AC3] [codecpack sucast] hlasitost stredneho repraku na vacsiu a mozes zvacsit aj ostatne, tento problem som mal tiez, aj na inych prehravacoch [wmp, bsplayer, radlight...].
- Prílohy
-
- ac3.gif
- (19.03 KiB) 369 stiahnutí
-
uplink
VIP
AC3 filtre sa nastavuju vo foldri, kde mas nainstalovane kodeky. Ja pouzivam CCCP [combined community codec pack] a mam to v:spesko napísal:zas mi to robi film transformers... vsetko v pohode len ked uz herci zacinaju hovorit tak mi to blbne... kur*a...
start > program files > aha...uz nemam : ) bolo to len v codec packu.
Teraz to mam:
od tialto stiahnes: http://ac3filter.net/, nainstalujes
a nastavis takto: start > AC3 Filter > AC3 filter cofing