DOMINIKA
Neviem,čo toľko tu Mirgovu chvalia.Niesu objektivni.Beyonce odspievala celu falošne,vyšky len odšepkala a odafektovala(ako vždy

),akurat že sa hýbe a vyškiera.Od semifinále jej nadržiavajú a odvtedy som na ňu ani raz nepočula kritiku.

Vyzdvihuju ju od začiatku a nevravte mi,že ste si to nevšimli.Avril nemohla odspievať dobre,je to nudna verzia,tu by dobre nezaspievala žiadna finalistka

Originál je originál.Tá od Dolls sa mi tiež nepáčila,bol tam len pohyb,tanec a úsmevy a spev ostal pozadu.A ako vždy-chvála až do neba...
ROBO
Robo včera pre mňa spieval dokonale a neraz ma zdvihlo zo stoličky

Najmä Nickleback sa mi v jeho podaní páčilo

Tak nechápem tú kritiku!!!
VIERKA
Netajím sa tým,že je od 2.semifinále moja favoritka.Prvá pieseň bola celkom OK,ale nezaujímavá.

Druhý výkon sa mi náhodou veľmi páčil,len škoda,že ju kvôli hlučnej hudbe nebolo dobre počuť.Tretí bol absolútna nuda.Ale pri piesni čo spievala som to čakala.Tina je pre mňa absolútny shit,v tej piesni sa nedá vymýšľať.Mala spievať vyššie a možno pridať aj beatbox.
Ak to mám zhodnotiť,tak podľa včerajších výkonov by mali vypadnúť buď Dominika lebo Vierka.Ja chcem vo finále k Robovmu veľkému hlasu poriadny ženský hlas,čiže Vierku
Ale Dominika má veľa fanúšikov,takže môj dnešný tip je Vierka