Cicatrix napísal:všetci by ich najradšej vystrielali aj keď vám nič neurobili...to už de sme
vyzerá to tak že sa nerozmáha EMOstyle ale ANTI-EMOstyle
noo hadam nie vsetci ... a neviem no ci sa tu na hojku rozmaha Anti-Emo style alebo nieco take ... ja osobne sa do nich nestaram , ak mi nic nerobia tak ma to netrapi , ale jednoznacne nesuhlasim s tymi co sa na EMO hraju rezu si zili a bla bla (no ved to tu uz bolo 100krat napisane) , ale istotne nie vsetci su taky takze Emo ako celok nijak neodsudzujem a tych co tu zväcsa kritizujeme sa na EMo len hraju ..... a uz som tu par krat spominal ze poznam jedno super dievca co EMo zboznuje ako hudbu i par foto na pokeci kde je zmalovana oblecena atd na EMO ma , ale i napriek tomu je vazne skvela mila vesela takze neni EMO ako EMO
Imho, keď je niekto, alebo nejaká skupinka ANTI - (new wave) EMO, to znamená, že sa o daný štýl zaujímajú skoro viac ako samotné (new wave) EMO. Takže, nevidím zmysel zakladať takéto stupídne spolky, tak či tak o 2mesiace bude v móde niečo iné. Možno folk, nechajme sa prekvapiť.
peace napísal:Imho, keď je niekto, alebo nejaká skupinka ANTI - (new wave) EMO, to znamená, že sa o daný štýl zaujímajú skoro viac ako samotné (new wave) EMO. Takže, nevidím zmysel zakladať takéto stupídne spolky, tak či tak o 2mesiace bude v móde niečo iné. Možno folk, nechajme sa prekvapiť.
Fooolk tak keby toto prislo tak sa naozaj zblaznim od stastia... koniec EMO, hip-hop a este neviem coho... to by bolo uplne super, na kolko som clenom zdruzenia ANTI HIP-HOP (nepodporujeme aj EMO, ale ked to vznikalo, tak to EMO nebolo take rozvinute)
axXis napísal:Pises ako keby EMO nebola hudba a zivotny styl...
a aj tanec maju urcite nejaky
jj presne to som chcel napisat .. si ma predbehol ......... joj a ved co tu tolko riesite hmm ? ublizil niekedy niekomu z vas niejaky emak ? ved ich nehadzte do jedneho vreca nemusia sa vsetci rezat ... a napr. ja som minule zatepal do EMO miestnosti na pokeci kto sa ide rezat (bo som sa nudil ) a na konec som si dobre popisal , ale kamarata vyhodilo noo co uz ten sa do nich akosi dost navazal
Ako tak citam tuto temu, EMO members boli uz zaradeni k metalistom, teraz HH-pistom... Ja navrhujem teraz zaradit EMAkov k dychovkam, je niekto za?
K teme: EMO - Evidentne malomyselni obyvatelia.
nechapem co tolko riesite emo ludi,..akoze,... oni tu su,..aj budu,....a nic s tym nespravite,...
ja proti nim nic nemam,...mna len stvu ludia,co sa staraju do toho kto "aky styl vyznava" ci jak to povedat,......
Skoro v kazdom "style" ide o to niekde sa zapliect do stada a snazit sa "nieco" dokazat, svoj charakter skryt a alibizovat na nieco, co skupina ku ktorej sa hlasi podporuje, akceptuje a propaguje. EMO- to je podla mna metoda "obete", kde sa vylieva svedomie a dava tym najavo akoze riesi svoj zivotny problem sa najst, rebelizmus neakceptovanej duse. Sympatia depka-mam depku funguje ako vrana k vrane sada. Opakujuca sa nutkavost prichadzat s niecim novym, no krajne alternativnym (preto to tak u mladych uspesne funguje). Nevadia mi, a neviem preco by mali. Sak vyrastu a tie jazvy budu pre nich spomienkou na obdobie plne zmatenosti zo sveta, aspon dokladne poucia svoje deti..
chill.yy napísal:nechapem co tolko riesite emo ludi,..akoze,... oni tu su,..aj budu,....a nic s tym nespravite,...
ja proti nim nic nemam,...mna len stvu ludia,co sa staraju do toho kto "aky styl vyznava" ci jak to povedat,......
v tejto dobe sa kazdy stara do vsetkeho , tak si nemysli že sa nebudeme starať do takej kktiny ako je napr. emo
chill.yy napísal:no ja sa napriklad nestaram do takych kktin ako je napr hiphop alebo dnb,.....akoze fakt to nemusim ,..ale nenadavam do toho vsade kde mozem