Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
blast3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blast3r »

to 4JOKE, kali520:

Mnohokrat dik za rady, asi sa tam pojdem kuknut pondelok ;)
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Grosay napísal:... Este mala rada do buducnosti - neber si tyce so zavitom na kotucovej casti. Pri cviceni sa matice drziace kotuce zvyknu uvolnovat a pomaly odkrucavat. Mam take jednorucky a pekne to lezie na nervy. Velke tyce mam na imbusaky, to je lepsie....
Mozem potvrdit po kazdej serii uvolnene :x Edit:// si kuknite hecules in new york :D http://youtube.com/watch?v=9GK-Z1ptcfg&feature=related
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Digital napísal:poradte mi pls , objednavam si lavičku komplet bench ale neviem aku tyč nanu ... mam objednat niečo taketo ? http://www.bartsport.sk/cinky-zavazia/i ... racska-tyc
moze byt vzpieračska tyč ?
diky
no ked nemas rozmery je to zle.. ale tato tyc je neaka divna nekupoval by som ju.. nema rozmery nema zavity..

inac toto je asi to iste alebo 180cm.. mas tam aj rozmery.. na bench lavicku je to spravne..
http://gym.sk/vzpieracska-160cm-p-360.html
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Dnes som prvý krát robil mrtvý ťah so 66kg,a ma chrbát bolí ako...ani neviem nato poriadne slovo,ako to vyjadriť!...Je to normálne,alebo som robil nesprávne cvik???
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

spike97 napísal:Dnes som prvý krát robil mrtvý ťah so 66kg,a ma chrbát bolí ako...ani neviem nato poriadne slovo,ako to vyjadriť!...Je to normálne,alebo som robil nesprávne cvik???
co myslis pod bolestou chrbta?ak ta bolia svaly, o ktorych si ani nevedel, ze ich mas, tak je to ok :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:co myslis pod bolestou chrbta?ak ta bolia svaly, o ktorych si ani nevedel, ze ich mas, tak je to ok :)
Tak neviem,myslím na spodný chrbát,tam okolo obličiek..a mňa to tam bolí všetko.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

spike97 napísal:Tak neviem,myslím na spodný chrbát,tam okolo obličiek..a mňa to tam bolí všetko.
Tak svaly sú normálne a chrbtica by tiež mohla bolieť ak si to robil dlhšie ako by sa telu žiadalo alebo si mal chrbát v nesprávnej polohe tj. výrazne prehnutý dopredu... Ešte niečo iné bolí?
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

stavim sa že ma svalovicu na hamspringoch.....
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

ja radšej nechodím do posilňovne lebo by sa ma tam zľakli :lol:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Tak svaly sú normálne a chrbtica by tiež mohla bolieť ak si to robil dlhšie ako by sa telu žiadalo alebo si mal chrbát v nesprávnej polohe tj. výrazne prehnutý dopredu... Ešte niečo iné bolí?
Tak ked som cvičil na prsia,tak ma jeden deň boleli aj tie..ale chrbát už tretí deň :(
bart1234 napísal:ja radšej nechodím do posilňovne lebo by sa ma tam zľakli :lol:
Tak ved aj ja doma cvičím,a ma to začína dosť baviť...a normálne cítim,že som silnejší :D :smt009
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

spike97 napísal:Tak ked som cvičil na prsia,tak ma jeden deň boleli aj tie..ale chrbát už tretí deň :(
A je ta bolest stale rovnaka alebo sa ti zda ze pomaly ustupuje?

Obavam sa ze si to asi zle robil a svalovica to nebude, pravdepodobne to budu asi krize alebo chrbtica
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:A je ta bolest stale rovnaka alebo sa ti zda ze pomaly ustupuje?

Obavam sa ze si to asi zle robil a svalovica to nebude, pravdepodobne to budu asi krize alebo chrbtica
Už dnes som cvičil zasa,ale nie na chrbát,ale na nohy a sa mito spravilo...už necítim vôbec nič,aj ked cviky som robil s poriadne krivím ksychtom. :D
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

spike97 - pri mrtvolach si dobre nastuduj techniku. pokial to flakas, tak ver tomu, ze chrbtica sa zacne ozyvat. Hlavne, ak to robis s (pre teba) tazkymi vahami.
MurphY napísal:no ked nemas rozmery je to zle.. ale tato tyc je neaka divna nekupoval by som ju.. nema rozmery nema zavity...
To kvoli tomu, ze nema zavity?Necital si moj a Joxxov prispevok nad tebou, ze? A pokial si vsimnes, tak tie rozmery tam su. Aj ked priemer je doplneny dole v komentaroch.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Grosay: a skade zistím kolko je už pre mňa vela,??Lebo čo som teraz robil,tak vtedy som necitil žiadnu bolesť,len po tom asi 3 dni..lenže ked som zase cvičil,tak ma už opustila bolesť.Tak potom neviem čo bola tá bolesť :?:
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

spike97 napísal:Grosay: a skade zistím kolko je už pre mňa vela,??Lebo čo som teraz robil,tak vtedy som necitil žiadnu bolesť,len po tom asi 3 dni..lenže ked som zase cvičil,tak ma už opustila bolesť.Tak potom neviem čo bola tá bolesť :?:
sak je to tvoje telo..musis vediet, ci ta boleli krize, alebo si mal svalovicu..je to obrovsky rozdiel..
a kolko je pre teba vela..to tiez zistis len sam :roll:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Spike- co je pre teba vela? Ako uz napisal kolega hore. Pre mna je napr. vela tolko, ze uz nezvladnem spravit dany cvik spravne. Cvicit sa ma pre spevnenie tela a nie pre jeho donicenie. A posilnovanie je jeden zo sportov, kde sa chyby preukazu na klboch...
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Díky chlapci za rady,aspo´ked budem mať nejaké problémy,už viem kde sa mám obrátiť na pomoc! :aasmile29:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ako pisal Grosay naloz si toľko aby si to cvičil technicky a nie ze sa pri tom budes hrbit a budes vyzerat jak paragraf :D Akoby vypuč riť atď...
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

neviete daku stranku kde su popisane rozne cviky pre domace posilovanie kde su nakreslene a popisane ze ako to ma byt?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

IZZi-BA napísal:neviete daku stranku kde su popisane rozne cviky pre domace posilovanie kde su nakreslene a popisane ze ako to ma byt?
http://www.sportujeme.sk/search.php?rsv ... menu=10:13

Ale odporucam aj stranku Muscle fitness- http://www.muscle-fitness.sk/.

Je tam kopa clankov aj o strave a cviceni.
Napísať odpoveď