logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale klidek pani ...
Co tu riesite ???
Den333 : Neviem co si tym chcel povedat ale ok , ak to bolo brane tak ze sa ti to nepaci tak v pohode tvoj nazor je taky ...
Soviet : Ja viem som si vsimol , to je kvoli stroke je to nejake divne ale nemal som cas to upravit ..
i-cube : ano chyba tam bodka to tiez viem ale ako som uz spominal ze som nemal cas a vcera som to robil trochu neskor ... Ten inner shadow je sice tam lenze je to dorobene tienom tak aby to bolo vypukle ( mne sa to tak zda )
A dalsia vec je to ze ja nechcem byt grafik na hojku , je nim uplink a asi aj ostane . Ja som spravil plagiat loga na to ako som opisal v prispevku kde je to logo ..
Mozno ze aj dalsie loga co uplink spravi tak skusim urobit , nie je to nic zle a ak jemu to nevadi tak nevidim problem ...
To moje logo neznamenalo to ze davam navrh aby to logo bolo na hojku
Co tu riesite ???
Den333 : Neviem co si tym chcel povedat ale ok , ak to bolo brane tak ze sa ti to nepaci tak v pohode tvoj nazor je taky ...
Soviet : Ja viem som si vsimol , to je kvoli stroke je to nejake divne ale nemal som cas to upravit ..
i-cube : ano chyba tam bodka to tiez viem ale ako som uz spominal ze som nemal cas a vcera som to robil trochu neskor ... Ten inner shadow je sice tam lenze je to dorobene tienom tak aby to bolo vypukle ( mne sa to tak zda )
A dalsia vec je to ze ja nechcem byt grafik na hojku , je nim uplink a asi aj ostane . Ja som spravil plagiat loga na to ako som opisal v prispevku kde je to logo ..
Mozno ze aj dalsie loga co uplink spravi tak skusim urobit , nie je to nic zle a ak jemu to nevadi tak nevidim problem ...
To moje logo neznamenalo to ze davam navrh aby to logo bolo na hojku
-
den333
Professional
designer:mne sa tvoje logo paci....ja by som take nespravil ani keby som si jazyk okolo hlavy obtocil
ale uz to je neznesitelne ze kazdy prudi ze toto je velmi tmave a hentam je malo snehu a neviem co este...proste neze by bol kazdy spokojny ze mame tu kazdy mesiac(niekedy aj castejsie) nove pekne logo...a podstata loga je stale ta ista nech je an nom cokolvek:HOJKO
-
P3Bo
Guru wannabe
a podla mna sa tu hromadia ludia ktory vedia do phpbb a grafiky velke ***** ale ziadaju o nove skiny na forum a nove obrazky. Pricom su tu na fore okrem uplinka este dvaja useri ktorych som registroval schopny vytvorit nieco pekne ale samy uznavaju ze este maju dakde chyby .Nainstalujte si do kompu PS - ko a pokuste sa to spravit. neviete [?]neserte sa do toho
///fizz: a co ?! odporuje moj prispevok tomu co napisal mi-chau?
///fizz: a co ?! odporuje moj prispevok tomu co napisal mi-chau?
P3Bo : tvoje predsavzatie na rok 08 je mi jasné t.j. ideš k zeleným , že ...
Bez urážky , začínam mať z Teba pocit, že Ťa irituje každý jeden iný názor ako je názor vedenia...
Nato je táto sekcia , tak kľud
k tomu Ti prajem šťastný nový rok , veľa zdravia , šťastia , lásky a úspechov v osobnom živote
Bez urážky , začínam mať z Teba pocit, že Ťa irituje každý jeden iný názor ako je názor vedenia...
Nato je táto sekcia , tak kľud
k tomu Ti prajem šťastný nový rok , veľa zdravia , šťastia , lásky a úspechov v osobnom živote
-
P3Bo
Guru wannabe
schw33k napísal:...
rozoberiem teda vsetky moznosti preco sa tak "pcham modom do riti "
1. karma - dam vam tu screen ked budete chciet ...mam take cervene obdobie a ver mi pluska nedostavam [ani od modov ]
2. modstvo - nechcem dakujem mam teraz vela prace ;
Schw33k snazim sa rozbehnut jedno forum na pomoc nasej skole a studentom ..tie prispevky ma irituju prave preto ze cim viac sa zaujimam o grafiku a phpbb zistujem ake je to tazke a sam Tom4s3 alebo hojko ti povie ze som sa ich uz pytal ohladom niektorych veci. Nikdy by som nereagoval na post podrzadene ak by som vedel ze ten clovek je schopny spravit nieco nemusi to byt ani pekne stacil by mi jednoduch 3d zamrznuty text . Tebe by nevadilo keby som ti pindal do roboty a pritom by som o nej hovno vedel ? Mne urcite ano [a uz len pri pomysleni ze ja taka lamka to nespravim a niekto vyzaduje este lepsie mi zacina tykat oko ]. Tak prepac ked si myslis ze sa zase niekomu pcham ale pchal som sa vtedy ked som dristal voloviny o karme a postoch . : )
IMHO ak je na fore niekto kto to spravi lepsie tak nech sa ukaze ;
//a clovek si nemoze uz ani zaflameovat : D
Preboha nerob z toho holokaust
My sem napíšeme komentár ku najnovšiemu logu , či už pozitívny alebo negatívny a ty mi tu píšeš o nejakej stránke v škole , o karme a o tvojich debatkách s H+T
uplink má rád objektívnu zdravú kritiku ( aspon teda dúdam : P )
keď mu napíšeme , že silvestrovské logo má príliš buze**** nádych , je na ňom sa zamyslieť či názor z ľudu má niečo do seba
A to nemusíš byť mega ultra grafik designer
// Hilly , to nieje hádka , to je diskusia
My sem napíšeme komentár ku najnovšiemu logu , či už pozitívny alebo negatívny a ty mi tu píšeš o nejakej stránke v škole , o karme a o tvojich debatkách s H+T
uplink má rád objektívnu zdravú kritiku ( aspon teda dúdam : P )
keď mu napíšeme , že silvestrovské logo má príliš buze**** nádych , je na ňom sa zamyslieť či názor z ľudu má niečo do seba
A to nemusíš byť mega ultra grafik designer
// Hilly , to nieje hádka , to je diskusia
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
logo je pekne, ked to mam porovnat s logami gúglu, tak potom je krasne
niekedy nechapem o co panom z gúglu ide, pozeram na to logo a nic
tu na hojkovi mi to zatial dochadza hned po desiatich minutach
to vsak neznamena, ze ho niekto nemoze skritizovat, vsakze pebo? to akoze ja ked nie som politik a nestudoval som politologiu nemam pravo vyjadrit sa k politike?nemam pocit, ze uplink robi logo preto, aby si nad nim ostatni designeri a grafici
, tieto loga su tu najma pre dobry pocit uzivatelov, nie?
a kto iny by ich mal hodnotit ak nie uzivatelia..
to vsak neznamena, ze ho niekto nemoze skritizovat, vsakze pebo? to akoze ja ked nie som politik a nestudoval som politologiu nemam pravo vyjadrit sa k politike?nemam pocit, ze uplink robi logo preto, aby si nad nim ostatni designeri a grafici
-
audiotrack
VIP