aký net zobrať?
aký net zobrať?
poraďte aký net si zobrať lokalita Michalovce
uvažujem nad Turbo od T-com no nevim je v Mi niečo lepšie hlavne s dynamickou ip kvôli rapidu a slušnou rýchlosťou
uvažujem nad Turbo od T-com no nevim je v Mi niečo lepšie hlavne s dynamickou ip kvôli rapidu a slušnou rýchlosťou
Ja mam net od T-Comu Turbo 2 a som snim max spokojny taham nad 200 kb/s am to cez modem dynamic IP co viacej mozem chciet? uiplne super
ma dostavat 1 apol megabit ale ide to ako 1.7-1,8 Mbitovy net nizke odozvy fakt super odporucam..a mam to cez modem ktory mi bezi v rezime routera takze to ma nahodene NAT plus firewall a funguje ako DHCP server kamrade ber to nemas o com rozmyslat:)
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Preco sa neviazat? Za prve, myslim, ze T-Com nema dostatocny monopol na to aby mohol mavat cenami a sluzbami. Za druhe neviem ako to ma T-Com osefovane, ale precitat si zmluvne podmienky, mozno ta "viazanost" je tam len "na oko". Kazdopadne je to velmi kvalitny net za vybornu cenu. Kazdy nech si spocita ci sa mu oplati zaviazat a dostat aktivaciu za babku, alebo sa neviazat a zacalovat pausal. (5500zrovna nie je malo, pri pouzivani po dobu 18 mesiacov [doba trvania viazanosti] ti tak mesacny poplatok "stupne" o 305,- co je viac ako polovica toho co by si zaplatil s viazanostou)
Ja som vychádzal len zo svojich skúseností. Som viazaný ešte do konca Marca 2008 a dovtedy nemôžem prejsť na lepší program. Pritom platím 1000 sk mesačne za 1,5 mbit, a mohol by som mať 3 mbit za 800 sk. A nemôžem prejsť dokonca ani na 12 mbit, aj ked by mali odomna viac penazi. Preto ma "hneva" ta viazanost, skor by som to nazval "zviazanosť"
To mas odkial, ze nemozes prejst v T-Come na väcsi program? Mozes len sa ti predlzi viazanost zas o 2 roky. Ja som mal v T-Come este minuly rok program, ze som mohol stiahnut do mesiaca 600MB (nespomeniem si na nazov) a tiez som mal viazanost na 2 roky ale ked som im povedal, ze chcem prejst na neobmedzeny tak povedali, ze bez problemov, len som si tym predlzil viazanost. V septembri som zas menil sluzbu z 1,5 mbit na 3 mbit bez problemov, ale som si zas predlzil viazanost o 2 roky. Ale nelutujem...v okoli kde byvam je to naj net...nie ako ten lacny DSI net....T-Com odporucam kazdemu aj ked si treba trosku priplatithezo napísal:Ja som vychádzal len zo svojich skúseností. Som viazaný ešte do konca Marca 2008 a dovtedy nemôžem prejsť na lepší program. Pritom platím 1000 sk mesačne za 1,5 mbit, a mohol by som mať 3 mbit za 800 sk. A nemôžem prejsť dokonca ani na 12 mbit, aj ked by mali odomna viac penazi. Preto ma "hneva" ta viazanost, skor by som to nazval "zviazanosť"
a čo hovorite na minet ???
rýchlosť 11mbit/s no len neviem ako to tam je s tým internetom sa asi IP nemení čo?
Kód: Vybrať všetko
http://minet.sk/