SuperStar 3
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tiež som očakávala finále Dominika&Robo, ale čo už... Treba si však priznať, že Robo nie je práve sexsymbol dnešných dievčat, ktoré hlasujú najmä podľa image a výzoru (viď dlhé umelé držanie Konráda). Škoda ho, ale podľa mňa má dostatočne veľa talentu a kvalít, aby prerazil...
No a dúfam, že bud. týždeň vypadne Vierka. Spievať síce vie, ale na Dominiku nemá.
No a dúfam, že bud. týždeň vypadne Vierka. Spievať síce vie, ale na Dominiku nemá.
no vierka ma minule kolo s Killing me softly pravdupovediac dostala a pripomenula mi preco ze to vlastne este nevypadla a co v superstar hlada.. Za tu show som ju videl ako jednoznacnu superstar.. Toto kolo nejak moc nehviezdila, vinou su pesnicky ktore si zakerne urcili. V tomto kole velmi peknu show urobila dominika, bavilo ma na nu sa nielen pozerat ale aj pocuvat co bol jediny osviezujuci prvok tohto kola. Tak mi bolo jasne ze tieto dve na to maju. A co k robovi - nutno dodat ze ja ho proste nejak nemusim tak to berte s rezervou - ale ten clovek aj ked odspieval vsetko slusne a dobre.. ale ani raz to nebola excelentna show ako predviedla napr dominika s vierkou.
Kazdemu sadne iny zaner iny styl, robovi nerobilo problem sa popasovat so vsetkym bez nejakych vacsich chyb, ale ani raz som ho nevidel hviezdit.
A z tychto dvoch je mi jedno ktora vyhra.. obe su dobre.
Kazdemu sadne iny zaner iny styl, robovi nerobilo problem sa popasovat so vsetkym bez nejakych vacsich chyb, ale ani raz som ho nevidel hviezdit.
-
Runes
Addict
hmm co ja viem u roba mi chybal akurat daky prejav tela on fakt stal zaklanal sa a spieval ale inak urcite bol super, a ako bolo spomenute berkyova ma nebavi uz dost dlho a neviem podla mna to killing me softly nebolo az tak uzasne mne sa to vobec nepaciloKoCi napísal:no vierka ma minule kolo s Killing me softly pravdupovediac dostala a pripomenula mi preco ze to vlastne este nevypadla a co v superstar hlada.. Za tu show som ju videl ako jednoznacnu superstar.. Toto kolo nejak moc nehviezdila, vinou su pesnicky ktore si zakerne urcili. V tomto kole velmi peknu show urobila dominika, bavilo ma na nu sa nielen pozerat ale aj pocuvat co bol jediny osviezujuci prvok tohto kola. Tak mi bolo jasne ze tieto dve na to maju. A co k robovi - nutno dodat ze ja ho proste nejak nemusim tak to berte s rezervou - ale ten clovek aj ked odspieval vsetko slusne a dobre.. ale ani raz to nebola excelentna show ako predviedla napr dominika s vierkou.
Neviem ako vy, ale ja som spokojny. Robko z Roznavy predsa len so Slovenskou hudbou zatrasie tak nie je preco smutit. Uz odzaciatku Superstar som vedel, ze sa dostane vysoko, avsak taktiez som vedel, ze sa nedostane na uplny vrchol. Istym sposobom som citil, ze prave Vierka s Domcou sa dostanu do Finale. Jedine prekvapenie bolo pre mna vypadnutie Michala Chrenka a Marcela Berkyho. Obaja si zasluzili lepsiu priecku ako napr. Mato Konrad.
Moje poradie od zaciatku Finale:
1. Vierka Berkyova - favoritka uz od zaciatku
2. Dominika Mirgova - vsimol som si ju az od semifinale, ale taktiez jedna z favoritiek, najma kvoli pohybu/prirodzenosti na podiu a taktiez aj spevom, ktory je pre mna osobne docela zaujimavy
3. Marcel Berky - samotny spev bol casto rovnaky, ale jeho osobnost a schopnost poriadne to roztocit tam urcite bola... urcite aj srdce
4. Ivana Kovacova - odzaciatku mne sympaticka skromna a zlata baba so skvelym hlasom a zaujimavym sposobom prezentacie
5. Michal Chrenko - chalan ma dostal najma vykonom pri klaviry, citil som ze by ho mohli najma baby dostat na lepsiu priecku
6. Robo Simko - vedel som ze je to skvely spevak, mal svoj styl pevne dany ale nedufal som v prehupnutie sa do top5
7. Natalia Hatalova - znama svojim smiechom, humorom ale taktiez ako velmi dobra spevacka (kuzelny hlas tam urcite bol)
8. Martin Konrad - kategoria netalentovany, vyrazne silna charizma ktorou si ziskal velky pocet fanusikov ale bol by som rad keby skoncil na takejto pozicii uz kvoli tomu spevu
9. Tomas Krak - pre moj vkus prilis slusacky chalan z vychodu, dokazal par krat ohurit aj samotnu porotu ale mna dostal asi len raz... skoda tej svatoziare nad hlavou
10. Alex Zeleznikova - u nej by som skor povedal ze mala zostat za branami finale, spievat vedela, mala par peknych chvil ale nezaziarila. Namiesto nej by som bral z chalanov radsej Filip Lenartha, z bab Sarkezyovu/Smolinsku...
Moje poradie od zaciatku Finale:
1. Vierka Berkyova - favoritka uz od zaciatku
2. Dominika Mirgova - vsimol som si ju az od semifinale, ale taktiez jedna z favoritiek, najma kvoli pohybu/prirodzenosti na podiu a taktiez aj spevom, ktory je pre mna osobne docela zaujimavy
3. Marcel Berky - samotny spev bol casto rovnaky, ale jeho osobnost a schopnost poriadne to roztocit tam urcite bola... urcite aj srdce
4. Ivana Kovacova - odzaciatku mne sympaticka skromna a zlata baba so skvelym hlasom a zaujimavym sposobom prezentacie
5. Michal Chrenko - chalan ma dostal najma vykonom pri klaviry, citil som ze by ho mohli najma baby dostat na lepsiu priecku
6. Robo Simko - vedel som ze je to skvely spevak, mal svoj styl pevne dany ale nedufal som v prehupnutie sa do top5
7. Natalia Hatalova - znama svojim smiechom, humorom ale taktiez ako velmi dobra spevacka (kuzelny hlas tam urcite bol)
8. Martin Konrad - kategoria netalentovany, vyrazne silna charizma ktorou si ziskal velky pocet fanusikov ale bol by som rad keby skoncil na takejto pozicii uz kvoli tomu spevu
9. Tomas Krak - pre moj vkus prilis slusacky chalan z vychodu, dokazal par krat ohurit aj samotnu porotu ale mna dostal asi len raz... skoda tej svatoziare nad hlavou
10. Alex Zeleznikova - u nej by som skor povedal ze mala zostat za branami finale, spievat vedela, mala par peknych chvil ale nezaziarila. Namiesto nej by som bral z chalanov radsej Filip Lenartha, z bab Sarkezyovu/Smolinsku...
-
ANONYMKA17
Light Star
-
R1k1nko
Darca
ako po ostatnych ....hezo napísal:za mesiac po nich neštekne ani pes
jedine BEzdeda lebo ma Adelku
TA ceckata ( martina ) ma Zahradnika
Zdenka sa nieco podarilo ...
a ostatny ? kto su ostatny
inak Som rad ze simko je prec mi islo na nervy to jeho pozovanie hlavne tie prsty ! ( viem ze to bol jeho image... ale aj tak )
+ mam u Pi... ze preco vypadol a ze co ludia nepocuju ...
ako uz bolo spomenute
aj ten pes ich obide !hezo napísal:za mesiac po nich neštekne ani pes
ale Nataliu by nemusel ta nech nafoti dalsie fotky
ta troska dost si mimo ako keby sa berkyova narodila v amerike ta si myslis ze by bola jak madona abo jenifer lopez abo Gwen Stefani?hezo napísal:Problem je asi v tom, že ich tu nemá kto presadiť. Ked si porovnas hlas Berkyovej, alebo Mirgovej, dam ruku do ohna, ze keby sa narodili v USA, dnes od nich pocuvame "hity"...