Nazdar mam taky problem ked si zapne pokec alebo booom na opere tak sa normalne nacitaju ale ako vid priloha prooste sa nezobrazia obrazky a neda sa s tym vobec pracovat v exploreri to ide normalne co v tom moze byt?
ked je tu uz tato tema tak hodim svoj problem, je to s pozeranim videi na youtube, ak zacnem pozerat video a potom zavriem list/kartu, video sa stale nacitava v pozadi a mne to bere prenosovu rychlost.. a ja potom uz nemozem pozerat dalsie, neviete v com je chyba ?
mne sa toto tiez stalo, ale vsimol som si to na forach kedy nenacitalo ikony atd. a tak som zase nainstaloval firefox, je smutne ze ani jeden z tychto prehliadacov nieje "dokonaly"
neviem či to má súvis ale dá sa nastaviť vykreslovanie stránky čas v s.
a čo je lepšie či FF alebo Opera si myslím že je vec názoru a zvyku. v práci máme FF, doma na PC opera a na služobnom NB IE, u mňa zase opera vedie...
Dante3000rpm napísal:ale raz som cital ze by sa mal dat niekde nastavit cas pri ktorom sa stranka znovu nacita ci tak nejak a ze s tym to ma suvis
teoreticky by to mohlo mat suvis, lebo opera si nacitava dopredu subory (neviem ci aj cele stranky)... ale zas ked vravi ze mu tie videa nacitava aj ked zavrie list, tak to uz neviem cim to moze byt (este som sa s tym nikde nestretol)... podla mna toto moze riesit len reinstal
cor3: presne toto som cakal ze sa sem nahrnie nejaky firefoxak a zacne mimo temy tlacit ludom do hlavy ze co maju pouzivat... ako keby boli ludia sprosty a nevedeli si sami rozhodnut... nic v zlom ale uz ma to unavuje
mne najnovšie začalo na opere vyskakovať nejaký správca o chybách či čo...nainštaloval som FF a na operu som zabudol...možno sa k nej ešte vrátim..uvidím