Vyber parametrov pre notebook...
Vyber parametrov pre notebook...
Snazil som sa prestudovat viacero veci a zdrojov ale jednoznacne mi na moju otazku neodpovedal ani jeden z nich.
Nie som v tomto smere uplne skuseny uzivatel a preto sa chcem spytat na vase skusenosti pripadne na nazory:
Vyberam zostavu svojho notebooku a rozhodujem sa:
Procesor: Intel Core 2 Duo T7500 2.2 GHz / AMD Turion™ 64 X2 TL-60 2 GHz
Grafika: NVIDIA® GeForce™ 8600M-GS / NVIDIA® GeForce™ 8600M-GT / ATI Mobility Radeon HD2600
Mezdzi grafikami je GeF dvakrat preto lebo jednou z veci je tiez ze nepoznam rozdiel medzi GS a GT.
Dik za nazor a vysvetlenie.
Nie som v tomto smere uplne skuseny uzivatel a preto sa chcem spytat na vase skusenosti pripadne na nazory:
Vyberam zostavu svojho notebooku a rozhodujem sa:
Procesor: Intel Core 2 Duo T7500 2.2 GHz / AMD Turion™ 64 X2 TL-60 2 GHz
Grafika: NVIDIA® GeForce™ 8600M-GS / NVIDIA® GeForce™ 8600M-GT / ATI Mobility Radeon HD2600
Mezdzi grafikami je GeF dvakrat preto lebo jednou z veci je tiez ze nepoznam rozdiel medzi GS a GT.
Dik za nazor a vysvetlenie.
-
tino4
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
uplne nesuhlasim !GothaR napísal:Ja mam Core 2 Duo 1.8 Ghz a 8600 GT 256 MB a spokojnost, AMD ide dolu vodou spolu s ATI, takze radsej ostan pir niecom takomto.
btw nestaci jedna tema o tvojom notase? Uz su tu minimalne 2 osobitne, pritom na vsetko ma sluzit iba tema "Potrebujete poradit s kupou notebooku?"
AMD ide dolu vodou ale ATI nie !
Mal som 3graficke karty nVidea a 2 z nich sa dosrali !
Mal som 3graficke karty ATI a vsetky v OK !
takze nesuhlasim s tebou ze ATI ide dolu vodou !
AMD nejde dolu vodoutino4 napísal:uplne nesuhlasim !
AMD ide dolu vodou ale ATI nie !
Mal som 3graficke karty nVidea a 2 z nich sa dosrali !
Mal som 3graficke karty ATI a vsetky v OK !
takze nesuhlasim s tebou ze ATI ide dolu vodou !
mam ten prvi pracak core duo a grafu 8600gs je to v VBI a ide to super ale vela vion na crysis nedostanem a tam niekto hore pisal ze amd dole vodou to iba ich akcie su nizsie nez pred pol rokom amd sa vobec neboji aide dalej do dajsieho roka ako bi sa ani nechumelilo ale da lacnejsie phenomi a pojde zas do kurzu
jj staci jedna tema ale kedze sa mam dost rychlo rozhodnut musel som to kus zduplikovat .... nezvyknem to takto riesit ale jaksi sa nedaloGothaR napísal:Ja mam Core 2 Duo 1.8 Ghz a 8600 GT 256 MB a spokojnost, AMD ide dolu vodou spolu s ATI, takze radsej ostan pir niecom takomto.
btw nestaci jedna tema o tvojom notase? Uz su tu minimalne 2 osobitne, pritom na vsetko ma sluzit iba tema "Potrebujete poradit s kupou notebooku?"
Ja mam presne toto: Intel Core 2 Duo T7500 2.2 GHz NVIDIA® GeForce™ 8600M-GTBullzeye napísal:nemá niekdo noťas práve s jednou z týchto možností?
A slape to vyborne, myslim, ze z tych moznosti co si dal ma jednoznacne najlepsi vykon.
EDIT: A rozdiel medzi GS a GT je zevraj dost velky (GT je lepsie), tusim ze 30% rozdiel vykonu :-/