Vyzera velmi dobre ... ale zaroven mam s nou hned problem ....
Vzdy ked pustim hru to je jedno na ake rozlíšenie (nainštaloval som koli tomu aj najnovsie drivre) Do hlavneho Menu sa dostanem ale zahrat si alebo spustit polozku setting nedokazem vzdy mam potom taku čiernu obrazovku ale do windowsu som schopny vyskočit a sekundu pred tym ako to prepne do windowsu tak sa objaví ako moja stíhačka letí vesmirom...
Masina AMD athlon X2 4200+ 2x521MB dual channel RAM ATI 1650pro 256MB system win XP ......
Hej preinštaloval som to aj nanovo directX som preinštaloval ... proste vsetko ... hm asi si počkam nez vijde nejaky patch ....
kapu napísal:Např já tyhle hry fakt nemám rád. Podle měn je to strašně nepřehledné, všude samá hvězda, samá stíhačka a pak už nejde nic vidět
No jo 100 ludi 100 chuti ale .. ja zboznujem najlepsie su take hromadne bitky teda prestrelky v asteroidovych poliach heh
A je to lepsie oproti obyčajnemu leteckemu simulatorovi lebio tam v podstate nemaš obmedzenia hore dole a mozes kludne ja na mieste zastavit ..... Vesmir Rulezzz
v jednej misii mám za úlohu nájsť transportné lode. ale problém je, že v tej hre má hráč obmedzený pohyb, tak že sa nedá letieť kamkoľvek. vie niekto, kde mám tie lode nájsť?