EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Momo46 »

Si povedala že su to kktiny a nenadávaš do nich :roll:
chill.yy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chill.yy »

akoze ...dobre,..no,... RAZ povjem ze to je kktina,..a uz to kazdy hned rozobera! :roll:
no tak sorry ze som si hned v jednej vete protirecila... :roll:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

chill.yy napísal:no ja sa napriklad nestaram do takych kktin ako je napr hiphop alebo dnb,.....akoze fakt to nemusim ,..ale nenadavam do toho vsade kde mozem
je***
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: EMO-emocionalne slabi ludia

Príspevok od používateľa sKoReC »

boarderpp napísal:co hovorite na tychto ludi??? celkovo o EMO
a ci si myslite ze vela ludi je ´´EMO´´ ale len stylovo oblieka sa tak alebo sa im paci ake vlasy maju,lebo vlasy maju podla mna dobre ale celkovo su tak trozku vadny :)
Tak sú aj v pohode emáci ale niektorí z nich sú riadni postihovia... nepáči sa mi na nich že sa veľmi snažia byť originálni a pritom to originálne vôbec nie je. Ale nie všetci Emo sú emocionálne slabí a taktiež nie všetci emocionálne slabí sú Emo. Asi tak. :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

jamess napísal:si robis srandu, ze? :roll:
chill.yy napísal:no nerobim,... ach boze :roll: sak ked ty mozes nadavat tak aj ja ne?? aspon raz ,.. ked ti to vysvetlujem,..aby si pochopil nem?!
boze jak sa tu musite hned vsetci chytat za slovicka :D :roll: ....
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

EMO-EXTRÉMNE MASTNÁ OFINA
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ucesi su vymakane ale ich povahy moc nie
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Mne osobne nevadia..az na to ze si niektori rezu zili ale inak su v poho.ani tie ucesi mi nevadia ved punkaci maju vlasy na hor a emaci zasa na dol :lol: a ani proti tej hudbe nic nemam..keby si niektori nerezali zili boli by uplne v poho :wink:
mishec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mishec »

okonenipica napísal:Hmmm tak to sa mam na co tesit... :roll: Ako mne je jedno kto bude na vrchole, reperi, metalisti, rockeri, technaci ((sorry, nevim jak ich mam nazvat:-) ))... vsetko mi to je jedno. Ja si budem stale pri svojom (dokym sa nenajde nieco lepsie, ale asi uz nie, lebo som dost dlho hladal, a nakonec som si vybral ten svoj...), ale ked v buducnosti bude kazde decko stat jak puk, cumet do zeme, a tvarit sa ako keby chystal samovrazdu, tak na to naozaj nemam nervy !! Ako kazdy clovek ma svoje problemy, ja tiez, a je ich dost, ale aspon ked idem von za ludmi tak sa chcem normalne rozpravat a zabavit sa !

sorry ak to co pisem je blbost, ale zatial tuto emo kulturu, ci co to je, vidim takto
Ti "technaci", to je aj Disco, House a Trance...
Z nich je najrozšírenejší TRANCE, ktorý je v súčasnosti najrozšírenejší hudobný štýl na svete...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

EMo nooo snazia sa byt originalny, ale uz ich je tolko ze originalny nieje ziaden :D
Mephy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mephy »

ja 3M0 nemam vobec v laske. Je mi do smiechu, ked vidim chalana, co ma na cierno namalovane oci, ofina sa mu dobrezenie pod bradu zahyba, a pri nom babu, s vlasmi na cierno s ruzovou maslickou alebo celenkou. A tvaria sa ako hrrbka nestastia. To je teda pohlad. Proste mne sa tento ich styl absolutne nepaci.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

EMO je celkom komicka zalezitost. 12 rocne deti v depresiach su celkovo novinkou. u nas v BA mame jeden taky podnik v centre mesta. chodia tam vacsinou emaci (nebol som tam cca 2 roky, vobec neviem ako to tam vyzera. len z rozpravania). kamarat (nie emo) tam jedneho casu zavital aj so spoluziakom (emacom). jeho kamarat si prisadol a zacal vykladat ako sa stvrtykrat pokusil o samovrazdu. samozrejme, ofina extra dlha. neskor sa particke emakov (medzi nimi aj neuspesny samovrah) nieco nepaciilo. neviem ani co to bolo. jedneho dna sa particka vyholila a dali sa k nackom a robili bordel v danom podniku. je toto normalne? jeden den su najsmutnejsi emaci a na druhy den uz vyholenci :D fakt komicka zalezitost :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

turtlak69 napísal:EMO je celkom komicka zalezitost. 12 rocne deti v depresiach su celkovo novinkou. u nas v BA mame jeden taky podnik v centre mesta. chodia tam vacsinou emaci (nebol som tam cca 2 roky, vobec neviem ako to tam vyzera. len z rozpravania). kamarat (nie emo) tam jedneho casu zavital aj so spoluziakom (emacom). jeho kamarat si prisadol a zacal vykladat ako sa stvrtykrat pokusil o samovrazdu. samozrejme, ofina extra dlha. neskor sa particke emakov (medzi nimi aj neuspesny samovrah) nieco nepaciilo. neviem ani co to bolo. jedneho dna sa particka vyholila a dali sa k nackom a robili bordel v danom podniku. je toto normalne? jeden den su najsmutnejsi emaci a na druhy den uz vyholenci :D fakt komicka zalezitost :)
Velmi pekne :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

turtlak69 napísal:EMO je celkom komicka zalezitost. 12 rocne deti v depresiach su celkovo novinkou. u nas v BA mame jeden taky podnik v centre mesta. chodia tam vacsinou emaci (nebol som tam cca 2 roky, vobec neviem ako to tam vyzera. len z rozpravania). kamarat (nie emo) tam jedneho casu zavital aj so spoluziakom (emacom). jeho kamarat si prisadol a zacal vykladat ako sa stvrtykrat pokusil o samovrazdu. samozrejme, ofina extra dlha. neskor sa particke emakov (medzi nimi aj neuspesny samovrah) nieco nepaciilo. neviem ani co to bolo. jedneho dna sa particka vyholila a dali sa k nackom a robili bordel v danom podniku. je toto normalne? jeden den su najsmutnejsi emaci a na druhy den uz vyholenci :D fakt komicka zalezitost :)
nuž, ber to tak, že teenageri sa snažia niekam zaradiť, zapadnúť... ako to isté sme robili aj my, ale mám pocit, že v oveľa menšom merítku - dnešné deti sú tak ľahko ovplyvniteľné médiami, až hrôza... ja len dúfam, že väčšina z nich dostane s vekom rozum a budú zase sami sebou... nie kvôli mne, ja žijem svoj život a oni zase svoj, ale kvôli nim samotným... veď to je smutné, že mladý človek má dnes v spoločnosti problém nájsť podporu skutočných hodnôt a namiesto toho je len masírovaný masmédiami a tzv. módou...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Mna by zaujimala jedna vec. Ako sa moze mlady clovek vlastne k takej kravine dostat :?:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

axXis napísal:Mna by zaujimala jedna vec. Ako sa moze mlady clovek vlastne k takej kravine dostat :?:
Ako sa mladý človek môže dostať k fajčeniu? Hľadá si kamarátov, partiu. Asi tak.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

No veru je to cele smutne a trapne zaroven.. Deti ktore maju depresie len preto aby boli EMO pritom ich moze tak akurat trapit ze dostali male vreckove..
A ked pozeram v bratovom caspise - kamarat - stranky venovane EMO stylu..boze...fakt ubohe.. :shock:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

JCM01 napísal:No veru je to cele smutne a trapne zaroven.. Deti ktore maju depresie len preto aby boli EMO pritom ich moze tak akurat trapit ze dostali male vreckove..
A ked pozeram v bratovom caspise - kamarat - stranky venovane EMO stylu..boze...fakt ubohe.. :shock:
lenže redakciu vôbec netrápi, či to je trápne, alebo nie... medzi 13-16 ročnými sa to dobre predáva a to je pre nich podstatné... za celý "EMO boom" z veľkej časti môžu firmy, ktoré to propagujú a točia peniaze... dnešný svet je hlavne o biznise...
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Ano uznavam...So vsetkym je to tak...nech to je ake chce,aj keby sa koli tomu mali vrazdit deti,pokial sa to predava tak sa to bude vyrabat...A to je este smutnejsie nez samotne EMO...a co totalne nechapem je nejaky 18+ rocne "decko" ktore sa hra na ema..u tych 12 rocnych sa to da este ospravedlnit vekom ale aj tak..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

casopis kamarat som odoberal, ale pred 2 rokmi som prestal lebo 4 stranky pre hiphop, 4 stranky pre "clubscene", 4 stranky pre emo a celkovo to bolo necitatelne, take uzasne zadelenia stylov mali, ze ach jaj, z A7x je screamo a tak podobne..

k teme: emo stale povazujem za pozerinu, akurat chodim na pokeci do emo miestnosti, lebo tam obcas objavim od niekoho zaujimavu kapelu, alebo mozem "obdivovat" niektore kreatury co sa tam objavuju :lol:
Napísať odpoveď