vzduchovky
vzduchovky
ahojte,
poradili by ste mi nejaky dobry eshop aj cesky moze byt ale aby posielali na slovensko za SK , no cez ten eshop si chcem kupit na otca vzduchovku slaviu , zatial co som vygooglil mi velmi nepomohli.pripadne s ktorymi mate dobre skusenosti?
poradili by ste mi nejaky dobry eshop aj cesky moze byt ale aby posielali na slovensko za SK , no cez ten eshop si chcem kupit na otca vzduchovku slaviu , zatial co som vygooglil mi velmi nepomohli.pripadne s ktorymi mate dobre skusenosti?
Re: vzduchovky
skus napisat mail do brnenskej zbrojovky, tam mozno budu vedietmailer napísal:ahojte,
-
Plexxak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mozem ti poradit www.gunshop.cz ,je to vseobecne dobry web o zbraniach a tiez o vzdcuhovkach (+forum)
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
ledenaster
Medium Professional
Je tento eshop este aktualny ? Cel by som si kupit nejaku vzduchovu pistolku
http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... Path=45_46
http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... Path=45_46
nad vzduchovou pistolou som rozmyslal aj ja. rad by som si obcas zastrielal na terc niekde v lesiku. velku vzduchovku by bolo dost neprakticke brat so sebou. spytal som sa predavajuceho v puskarstve a vravel, ze tie pistole as ani zdaleka nevyrovnaju klasickym vzduchovkam. vraj je lepsie vrazit do vzduchovky.
Mily pani ak by ste chceli kvalitnu vzduchovku za dobru cenu tak odporucam Hämmerli hunter force 900. ja mam tuto vzduchovku uz asi pol roka a za ten cas sa mi s nou podarilo ulovit niekolko kusov drobnej zvery. Vrcholom bolo ked sa mi podarilo cca z 80 metrov ulovit pekny exemplar lisky.. Mozno by niekoho mohla odradit ta cena ale skutocne verte mi za tu cenu je to perfektna zbran a v kombinacii s vhodnym strelivom si aj dobre zalovite. ja som ju kupil v tomto e-shope http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=122.
dolny natah je taka vecicka ze pod hlavnou mas taku tyc ktorou natahujes vzduchovku.. pre lepsiu ilustraciu to mas ukazane tu vo videu.. a ta dvojpolohova spust znamena ze si mozes nastavit polohu v akej vystrelis bud potiahnes spust len trosku alebo az upne dozadu. nieje to nic vyznamne. ide o to ako sa komu lepsie striela
-
Stenky
Professional
vyzera to zaujmavo teda. vzduchovku absolutne nepotrebujem (iked na suseda by sa hodila ked dojde v sobotu o 3 rano na favoritke a ma pocit ze cele sidlisko zaujmaju jeho pussy ibiza hity, hned by som mu spravil dake durky do kapoty
) ale vyzera ze s nou moze byt celkom sranda. a 270ms je tiez decentne :O
no tak na suseda a jeho favorit by som ti urcite odporucil zapalne strely ktore sa daju az prekvapivo jednoducho zohnat. ani ja som tomu nechcel verit pokial som neuvidel a nevyskusal. je to uplna haluz..... vzduchovka a zapalne strely
vyzera to nejak takto http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... ucts_id=36
Caute,
Nechcem vytvarat novu temu, pretoze tato tu uz je, a ajtak by ste ma asi sprdli keby som spravil
Takze k veci:
- mozem vlastnit vzduchovku bez zbrojneho preukazu? nebudu kvoli tomu ziadne potahovacky?
- toto ma trochu zarazilo ...
- ak by som (nahodou) zastrelil nejakeho vtacka alebo ine zvieratko, ako pisali vyssie, nemozem z toho mat problemy? napr obvinenie z pytliactva?
- vzduchovku som nikdy nemal, ale viem ze sa musi po kazdej strele znovu nabijat, neexistuju nejake so zasobnikom? niekto tu nieco take spominal, ale nemam potuchy podla akych parametrov to hladat na nete
dik za odpovede
Nechcem vytvarat novu temu, pretoze tato tu uz je, a ajtak by ste ma asi sprdli keby som spravil
Takze k veci:
- mozem vlastnit vzduchovku bez zbrojneho preukazu? nebudu kvoli tomu ziadne potahovacky?
- toto ma trochu zarazilo ...
vzdy som si myslel ze vzduchovka je nieco len pre srandu, trosku sa "zahrat" na vojacika, netusil som ze sa s tym da zabit az liskaja mam tuto vzduchovku uz asi pol roka a za ten cas sa mi s nou podarilo ulovit niekolko kusov drobnej zvery. Vrcholom bolo ked sa mi podarilo cca z 80 metrov ulovit pekny exemplar lisky.
- ak by som (nahodou) zastrelil nejakeho vtacka alebo ine zvieratko, ako pisali vyssie, nemozem z toho mat problemy? napr obvinenie z pytliactva?
- vzduchovku som nikdy nemal, ale viem ze sa musi po kazdej strele znovu nabijat, neexistuju nejake so zasobnikom? niekto tu nieco take spominal, ale nemam potuchy podla akych parametrov to hladat na nete
dik za odpovede
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na vzduchovku urcite preukaz netreba, je to volne predajne. Teda ak sa nieco nezmenilo po Devinskej Novej Vsi 
Za pytliactvo mozes ist kludne aj do vazenia, na to by som daval pozor - a hlavne maj rozum a nestrielaj po zivych zvieratach (okrem skodnej ako su holuby a hlodavce - holuby iba mestske, nie postove
.
Vzduchovka je hlavne na sportovu strelbu na terce a nepatri do terenu. Tiez by som daval pozor a nechodil s tym velmi von, len tak si zastrielat. Ludia to vnimaju velmi citlivo a mozu na teba zavolat policiu, ked sa budu citit ohrozeni. S tou liskou neviem. Ked je vzduchovka nova, tak dava riadne supy, no a ked dobre trafis, tak preco nie...
Ked som bol este fagan, tak sme s tym chodili cez dedinu, vacsinou na kostol strielat holuby, alebo okolo potoka na potkany, no kedze sme boli este mali aj sprosti, za obet padlo aj dost vtactva. Teraz mi je iba luto, ze mi to vtedy niekto nezakazal alebo ma za to nevyfackal.
No a ktomu zasobniku: je vela modelov od mnohych vyrobcov, isto sa najde aj nejake riesenie s lahsim nabijanim, ako to maju klasicke Slavia, len treba hladat, najlepsie najst aj nejake specializovane forum a nechat si poradit. Vyhnes sa tak kupe nejakeho smejdu, co ti po krabicke diaboliek odide
Za pytliactvo mozes ist kludne aj do vazenia, na to by som daval pozor - a hlavne maj rozum a nestrielaj po zivych zvieratach (okrem skodnej ako su holuby a hlodavce - holuby iba mestske, nie postove
Vzduchovka je hlavne na sportovu strelbu na terce a nepatri do terenu. Tiez by som daval pozor a nechodil s tym velmi von, len tak si zastrielat. Ludia to vnimaju velmi citlivo a mozu na teba zavolat policiu, ked sa budu citit ohrozeni. S tou liskou neviem. Ked je vzduchovka nova, tak dava riadne supy, no a ked dobre trafis, tak preco nie...
Ked som bol este fagan, tak sme s tym chodili cez dedinu, vacsinou na kostol strielat holuby, alebo okolo potoka na potkany, no kedze sme boli este mali aj sprosti, za obet padlo aj dost vtactva. Teraz mi je iba luto, ze mi to vtedy niekto nezakazal alebo ma za to nevyfackal.
No a ktomu zasobniku: je vela modelov od mnohych vyrobcov, isto sa najde aj nejake riesenie s lahsim nabijanim, ako to maju klasicke Slavia, len treba hladat, najlepsie najst aj nejake specializovane forum a nechat si poradit. Vyhnes sa tak kupe nejakeho smejdu, co ti po krabicke diaboliek odide