kks sa mi hned vybavia spomienky na Silvester 2004 xD waaaaaaa
Ktorá pesnička vo vás vyvolá krásne spomienky?
Ktorá pesnička vo vás vyvolá krásne spomienky?
No u mne to je sto percentne Global Djs - Sound of San Francisco
vzhladom k tomu ze jednu pesnicku zvyknem pocuvat stale dookola aj cely tyzden, je ich hrozne vela. Nasledne sa mi ta pesnicka viaze s nejakou najvyraznejsou udalostou toho obdobia, pripadne je to taka celkovo nalada
Napr
The cake - wheels --- to som zacal s penspinningom
Do what you want - OK go ---- tak to si zase spomeniem na prazdniny a tu volnost, ziadna skola...
...Ked sa na to tak pozeram tak s kadzou pesnickou ktoru mam v playliste as mi viaze urcite obdobie.
Napr
The cake - wheels --- to som zacal s penspinningom
Do what you want - OK go ---- tak to si zase spomeniem na prazdniny a tu volnost, ziadna skola...
...Ked sa na to tak pozeram tak s kadzou pesnickou ktoru mam v playliste as mi viaze urcite obdobie.
Jaaaj toho je vela, vsetky co boli v megamixe na Sensation White Praha mi este aj po polroku privolavaju zimomriavky 
No a potom este par veci co hral Tiesto posledne 3 hodiny ked bol teraz v Prahe, fakt uzasne tracky. Odporucam nenes and pascal feliz - platinum, gareth emery - more than anything (stoneface and terminal remix).
Dalsia fajnovka je aj fonzerelli - moonlight party, pripadne Delerium - Silence (Tiesto Mix).
Sensation Megamix Praha:
01. Meck feat. Dino - Feels Like Home (Marco V Mix)
02. Eddie Toneick - Deeper Love
03. Erick E - The Beat Is Rockin'
04. Alex Gaudino - Destination Unknown
05. Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education
06. Mason - Exceeder
07. Fedde Le Grand - Put Your Hands Up 4 Detroit
08. Phunk-A-Delic - Rockin'
09. Bodyrox - Yeah Yeah
10. Outwork feat. Mr Gee - Elektro
11. Camille Jones - The Creeps (Fedde Le Grand Mix)
12. Evermore - It's Too Late (Dirty South Remix)
13. Sharam - Patt (Party All The Time)
14. Supermode -- Tell Me Why
15. Moby - Go
16. Blur - Song 2
17. Sander Kleinenberg - This Is Sensation
18. Ferry Corsten - Rock Your Body Rock
19. Way Out West - The Fall (Richard Durand Remix)
20. DJ Tiësto - Adagio For Strings?
21. Thomas Bronzwaer - Constellation (John O'Callaghan Remix)
22. Side Dish - Pressure (Marcel Woods Remix)

//a este nieco z tiesta: http://www.youtube.com/profile?user=GothaRsk to su mnamky
No a potom este par veci co hral Tiesto posledne 3 hodiny ked bol teraz v Prahe, fakt uzasne tracky. Odporucam nenes and pascal feliz - platinum, gareth emery - more than anything (stoneface and terminal remix).
Dalsia fajnovka je aj fonzerelli - moonlight party, pripadne Delerium - Silence (Tiesto Mix).
Sensation Megamix Praha:
01. Meck feat. Dino - Feels Like Home (Marco V Mix)
02. Eddie Toneick - Deeper Love
03. Erick E - The Beat Is Rockin'
04. Alex Gaudino - Destination Unknown
05. Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education
06. Mason - Exceeder
07. Fedde Le Grand - Put Your Hands Up 4 Detroit
08. Phunk-A-Delic - Rockin'
09. Bodyrox - Yeah Yeah
10. Outwork feat. Mr Gee - Elektro
11. Camille Jones - The Creeps (Fedde Le Grand Mix)
12. Evermore - It's Too Late (Dirty South Remix)
13. Sharam - Patt (Party All The Time)
14. Supermode -- Tell Me Why
15. Moby - Go
16. Blur - Song 2
17. Sander Kleinenberg - This Is Sensation
18. Ferry Corsten - Rock Your Body Rock
19. Way Out West - The Fall (Richard Durand Remix)
20. DJ Tiësto - Adagio For Strings?
21. Thomas Bronzwaer - Constellation (John O'Callaghan Remix)
22. Side Dish - Pressure (Marcel Woods Remix)
//a este nieco z tiesta: http://www.youtube.com/profile?user=GothaRsk to su mnamky
Jednoznacne Duran Duran - Ordinary World - pamätam si, ze ju hrali v radiu, ked som isiel autom z prveho stretnutia so svojou dnesnou priatelkou. Uz je tomu dva a pol roku veru, pamätam si, ze vtedy som si v aute spieval a to nerobim casto
Ale inak je toho viac...
Enigma - Return To Innocence - prvy sladak kedysi na kinderke na zakladke
Junior Jack - Samba - to sme nonstop tocili pred par rokmi na stuzkovej v Chorvatsku
Placebo - Special Needs - oblubena pesnicka neboho kamarata - vzdy si na neho spomeniem ked ju pocujem...
a mnoho dalsich
Ale inak je toho viac...
Enigma - Return To Innocence - prvy sladak kedysi na kinderke na zakladke
Junior Jack - Samba - to sme nonstop tocili pred par rokmi na stuzkovej v Chorvatsku
Placebo - Special Needs - oblubena pesnicka neboho kamarata - vzdy si na neho spomeniem ked ju pocujem...
a mnoho dalsich
hmm...z tych 80 GB mp3 by som asi 10-15 GB vedel oznacit ako hudbu, na ktoru sa mi viazu nejake fajn spomienky/zazitky. Takze zoznam by tu asi nemal vyznam
. Ked pocujem L.Z. - Stairway to Heaven tak som v koncoch, to je pre mna piesen ktoru som cele detstvo neznasal (foter ju stale pustal 15 rokov v kuse, ja som vtedy dost dlho "fical" na old computer music, uz ako 6 rocny som ripoval zvucky z crackov a gamesiek heh, co "bezalo" vo svete ma moc netrapilo, pre mna bola komercia fujfuj) a nakoniec som s nou prezil najsilnejsie stadium zamilovanosti, naucil som sa ju hrat na gitare, text som uz aj tak vedel naspamat
. Takze veci prichadzaju niekedy do svojich protikladov, o to viac sa uhniezdia v pamati, tzv.vyvolavace mnoha spomienok, asociacii. Boze ale je toho fakt vela, to sa neda vsetko postnut. Ale keby mi niekto nieco pustil, hned by som mu vedel povedat co sa mi k tomu viaze - aka bola najsilnejsia etapa.